Nars Albatross

Kategorije: Highlighter, Makeup, Nars

Dolaskom ljeta sve češće posežem za highlighterima koji su po meni dobrodošli zapravo tokom cijele godine, no nekako baš ljeti zabljesnu na licu ili dolaze više do izražaja. Uglavnom, smatram da su apsolutni “must have” za svaki neseser od svibnja do lostopada :D!

Prije koja dva mjeseca naručila sam sa Hq Hair Narsov highlighter u nijansi Albatross koji dolazi u njihovom klasičnom crnom pakiranju koje sadrži 4.8g proizvoda po cijeni od £21.50.

Na prvi pogled po otvaranju nailazite na kameni highlighter bijele boje koji vam zaista u taj prvi mah ne ulijeva povjerenje i razmišljate što će vam mat bijeli highlighter :/ naročito za ljetni period.

Po isprobavanju on je i dalje bijele boje ali primječujete kako se naziru tek ultra sitne zlatne čestice shimmera koje vas naprosto očaraju …

… i jedva čekate da isti isprobate i na svome licu 😀 !

Highlighter dolazi dakle u kamenom obliku te ga se najljepše nanosi sa užim a mekšim kosim kistom a budite sigurni da ne možete pretjerati jer se kao prvo sama tekstura highlightera ne trusi a i lijepo se dozira do željenog intenziteta jer se krasno blenda :D.

*s lijeve je strane primjer fotke uz korištenje blica a sa desne strane je primjer fotke bez blica
Kako sam već spomenula, ne možete pretjerati a dobit ćete jedan predivan decentni efekat koji biste i očekivali od highlightera a koji sam ja na gornjim fotografijama nanjela na jagodičnu kost uz liniju rumenila a inaće ga nanosim na točke koje želim dodatno istaknuti.
Zaista sam uz ovaj idealan highlighter zanemarila sve druge u mojoj kolekciji i svakome bi ga preporučila ukoliko tražite dašak savršenog sjaja na svom licu.
lp