Batiste Strenght & Shine dry shampoo + giveaway

Kategorije: Batiste, Giveaway, Kosa

Batiste Strenght & Shine Dry Shampoo

Batiste Strenght & Shine, šampon za suho pranje kose s dodatkom L-arginina novitet je na našim policama. Dolazi u pakiranju od 200ml po cijeni od 34,90kn te je dostupan u dm-u a mislim da je upravo u dm-u još aktualna akcija kojom ostvarujete 30% popusta pri kupovini ovog proizvoda.

Batiste

Iako sam i više no zadovoljna varijantom za smeđu kosu o kojoj sam vam pisala u ovom postu, gdje sam recenzija i preostala tri Batiste suha šampona, jednostavno sam morala isprobati i ovu varijantu i tako se bez puno razmišljanja ista odmah našla u mojoj košarici.

Batiste Dry Shampoo

Svakodnevno uređivanje kose oslabljuje kosu, ona postaje slaba, krhka i izgleda umorno. Zato je Batiste osmislio Batiste Strenght & Shine šampon za suho pranje kose obogaćen L- argininom – aminokiselinom koja stimulira folikule vlasi i daje joj snagu i sjaj. Batiste Strenght & Shine osvježava kosu između pranja i pomaže joj da izgleda i osjeća se jačom i uopće prekrasnom.

Batiste Strenght & Shine

Ovo je vjerojatno jedini suhi šampon kojega ja bezbrižno koristim od korijena do vrhova jer isušivanje kose je naprosto nemoguće upotrebom ovog šampona. Koristim ga i na masnoj kosi ali i na svježe opranoj kosi. Naime, masnu kosu osvježi u trenu dok svježe opranoj daje na volumenu i sjaju.

Prije upotrebe protresem sadržaj te sa udaljenosti od cca 20ak cm pošpricam kosu od korijena do vrhova. Ostavim minutu dvije te utrljam prstima. Pri utrljavanju pod prstima se osjeti nešto drugačiji osjećaj od onoga na koji smo navikli sa preostalim suhim šamponima iz asortimana. Naime, taj osjećaj je nevjerojatno svilenkast i traje tokom čitavog dana, dakle, ne osjeti se samo po nanošenju već tokom čitavog dana. Meni osobno je ugodan jer čini mi se da je upravo zbog njega moja kosa znatno poslušnija. Miris je puderast te također jako dugo postojan na kosi i meni najdraža varijanta mirisa iz Batiste asortimana.

Batiste Strenght & Shine sviđa mi se podjednako kao i omiljena smeđa varijantu uz razliku da ovaj ne sadrži boju u sebi pa nema tragova po kupaonici pri upotrebi stoga mu moram dati prednost. Isto tako, pogodan je kao pomoć pri postojanosti frizura, barem na mojoj neposlušnoj kosi.

Kako bi se i vi uvjerili u blagodati Batiste suhih šampona u nastavku posta su informacije o nadolazećim Batiste radionicama ovoga vikenda te se možete prijaviti u komentarima za darivanje upravo Batiste Strenght & Shine suhog šampona.

Batiste Giveaway

Na darivanje se mogu prijaviti svi unutar Hrvatske od danas pa do nedjelje 28.09. do 23:59h a tri sretne dobitnice biti će izvučene u ponedjeljak. Sve što morate napraviti je u komentarima napisati Batiste „Try It Dry“ hair show o kojem možete pročitati više u nastavku.

U sklopu „Try It Dry“ hair show-a, koji će se ovaj vikend, od 26. do 28. rujna 2014. održavati u dm-u, City Center one West, frizeri i stilisti iz Batiste-a odat će vam par trikova kako revitalizirati kosu i osvježiti frizuru bez odlaska u frizerske salone, te kako u nedostatku vremena za klasično pranje, kosu učinite svježom, sjajnom i punog volumena.

Batiste Hair radionice održat će se u petak 26.9.2014. od 16 do 20 sati, subotu 27.09.2014. od 10 do 14 sati i u nedjelju 28.09.2014. od 16 do 20 sati unutar dm prodavaonice u City Centru one West. Svim kupcima koji u navedenom vremenu u dm-u ostvare kupnju iznad 200 kn, Batiste frizeri će stilizirati frizuru, a kupci će na poklon dobiti i Batiste šampon za suho pranje 50 ml.

Promocija se održava u sklopu dm-ove kampanje „Kosa kakvu želiš“, a broj frizura za gratis stiliziranje je ograničen!

Tagovi: