Vichy – Novaderm Total Mat

Kategorije: Preparativa, Vichy

 Obzirom da uzrok masnog sjaja nije samo sebum već i znojenje, u ekstremnim uvjetima (stres, vrućina, vlaga) svaki tip kože može imati masni sjaj. Vichy predstavlja Normaderm Total Mat- svježi hidratantni gel koja upija sve znakove masnog sjajate pruža svjež izgled tijekom cijelog dana.Kombinacija Perlita- prirodnog sastojka koji matira kožu i mikro pudera s velikom moći upijanja, omogućuje dugotrajni osjećaj svježine i suhoće na dodir. Održite Vašu kožu svježom i čistom bez obzira na uvjete oko Vas!

Kada je osoba izložena velikoj vrućini, vlazi, naporima i stresu koža licamože poprimiti masni sjaj. U Europi 1 od 2 žene* zabrinuta je zbog masnog sjaja kože lica. Od toga 9% žena ima masnu kožu lica no čak 33% žena ima normalnu do mješovitu kožu- što vodi do zaključka da u ekstremnim uvjetima svi tipovi kože mogu imati masni sjaj.Kako bismo tome stali na kraj Laboratoriji Vichy  proveli su istraživanje na 60 žena** s masnom kožom koje su izložili razlikama u temperaturi, vlazi i stresu. Rezultati potvrđuju ulogu sebuma kod nastanka masnog sjaja što je već i  otprije poznato, no bitna je i uloga koju ima znojenje, jer je i ono odgovorno za nastanak masnog sjaja kože. Kada je koža izložena stresu ili velikim vrućinama, ona koristi znojenje kako bi postigla regulaciju. Ta fiziološka reakcija uzrokuje nelagodu i prekomjerni  sjaj te je zbog toga znojenje jedan od glavnihuzroka prekomjernog sjaja kože. Svi imamo različiti tip kože, ali se  svakodnevno nalazimo u uvjetima koji uzrokuju znojenje a time i masni sjaj pa se moramo boriti ne samo protiv sebuma već i znojenja kako bismo zadržali svjež izgled tijekom cijelog dana

*IPSOS 2007
**L’Oreal istraživanje provedeno na 60 žena

NORMADERM TOTAL MAT: Svježi hidratantni gel koji kontrolira prekomjerni masni sjaj te pruža svjež izgled tijekom cijelog dana. Normaderm Total Mat jenova Vichy njega koja upija sve znakove masnog sjaja, čak i znoj.Kombinacija perlita- prirodnog sastojka koji matira kožu, i mikro pudera s velikom moći upijanja omogućuje dugotrajni osjećaj svježine.Baršunasta i hidratantna tekstura gela pruža osjećaj suhoće na dodir. Proizvod je ispitan pod dermatološkim nadzorom, ne sadrži paraben, primjeren je za osjetljivu kožu, hipoalergen, nekomedogen te sadrži termalnu vodu Vichy  koja umiruje i jača kožu.

Normaderm Total Mat  prva je Vichy njega čija inovativna formula upija sve znakove masnog sjaja ( sebum + znoj) te pruža osjećaj suhoće i svježine tokom cijelog dana:

Puderasta gel tekstura – snažni matirajući puder koji apsorbira sebum
Vlakna s  matirajućim učinkomkoja kontroliraju znojenje
Perlite- prirodan aktivni sastojak s iznimnom moći upijanja

PUDERASTA GEL TEKSTURA
Normaderm je za ovaj proizvod izabrao gel teksturu za iznimno svjež osjećaj na koži, čak i u ekstremnim uvjetima. Sadrži glicerin koji hidratizira kožu do 24 sata.Koža je matirana, svježa i baršunasta na dodir  uz osjećaj ugode i čiste kože cijeli dan.Tekstura proizvoda Normaderm Total Mat  iznimno jeučinkovita te je također odlična podloga za šminku, primjerena i za osjetljivu kožu.

MIŠLJENJE NORMADERM TOTAL MAT KORISNIKA
Vichy je proveo testiranje*** noviteta linije Normaderm koje ukazuje da 75% korisnika smatra da je koža nakon prvog  nanošenja matirana tokom cijelog dana. Nakon mjesec dana uporabe masni sjaj kože vidljivo je smanjen( 87% korisnika), a 99% korisnika preporučilo bi ovaj proizvod svojim prijateljima.

„Koža se kroz dan primjetno manje  sjaji i masti. Iznimno sam zadovoljna osjećajem hlađenja, tj. svježine koji ostaje nakon  nanošenja na kožu lica.Miris je predivan, također osvježavajuć. Sviđa mi se i činjenica da je dostatna vrlo mala količina kremice, dakle ne mora se nanositi u velikim količinama.”

„Od prvog dana nakon početka korištenja kreme počela sam primjećivati pozitivne promjene.  Koža se puno manje  mastila i krema je djelovala cijeli dan, a istovremeno lice nije bilo isušeno nego blistavo i hidratizirano.“

„Proizvod je odličan kao podloga za make-up i produžuje postojanost make-upa. Matira kožu dulje od većine proizvoda koje sam isprobala te joj daje osjećaj svježine. Kako se koža manje masti, pomaže i kod općenitog stanja, pa su pore suženije, miteseri manje vidljivi, a time i sam sebum slabiji. U svakom slučaju, ova krema je pravo otkriće za djevojke s masnom kožom lica!”

NORMADERM RUTINAZA ZDRAV I SVJEŽ IZGLED BEZ MASNOG SJAJA
Uz Normaderm njeguTotal Mat protiv masnog sjaja i znoja kojamatira kožu bitno je istaknuti i rutinu čišćenja koja je za zdrav izgled problematične kože vrlo važna. Normaderm micelarna otopina 3 u 1 iznimno je učinkovita i nježna te predstavlja idealnu njegu za čišćenje osjetljive kože s nepravilnostima koja objedinjuje čistoću i poštivanje osjetljive kože. Normaderm gel za čišćenje dubinski uklanja nečistoće i otčepljuje pore te je koža čista, glatka i vidljivo zdravija. U Normaderm liniji se također nalaze slijedeći proizvodi za čišćenje lica: losion za čišćenje lica i sužavanje pora, Normaderm  3 u1 ( za čišćenje, piling i matiranje kože u u jednom koraku) te piling gel za svakodnevno čišćenje lica.

Održite Vašu kožu svježom i čistom bez obzira na uvjete oko Vas!

NORMADERM TOTAL MAT: 121,47 HRK*
* Cijena je informativna i može se razlikovati u skladu s pravilnikom o cijenama u ljekarni.

***Testiranje(samoocjena) rađena u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji po Vichy upitniku – Total Mat proizvod poslan na testiranje ( vraćen upitnik od 110 osoba) za mjesec dana uporabe, nanošenje 1-2 puta dnevno

*pr objava
Svakako se veselim ovom proizvodu jer sam “odrasla” na Normaderm liniji kojoj sam danas zaista zahvalna na na zdravoj koži lica.
lp