L’Occitane haul

Početkom ljeta kupila sam ovaj limitirani set u L’Occitane i obožavala ga toliko da sam se vratila po još jedan, radi se o putnim pakiranjima pa se brzo potrošilo 😀 . Na žalost, ovo je bila limitirana ljetna linija i seta u prodaji više nema no proizvode pojedinačno iz seta možete i dalje kupiti na prodajnim mjestima ili web shopu(klik za link).

Cijenu seta sam zaboravila ali mislim da je bilo oko 120kn (20$) a set se sastojao od ove divne kozmetičke torbice u obliku cekera, hidratantne maglice za lice, gela za tuširanje i šampona.

Uz ovu kupovinu dobila sam i nekoliko testera od čega ću izdvojiti Anđelikin hidratantni piling gel za lice…kako je to DIVAN proizvod!!! Ovih dana planiram kupiti “full size” pakiranje jer se radi o vrlo zanimljivom pilingu. Naime, piling je zaista lagane teksture te sadrži mekane masažne kuglice od prirodne gume koje kožu učine za čas glatkom i nježnom, dubinski nježno otklone mrtve stanice kože kao i sve druge nečistoće…jednostavno već nakon prve upotrebe vidite razliku jer koža osim što izgleda zdravije takva i postaje.

Gel za tuširanje Captivant

Aromatično provansalsko bilje uz note limete i bergamota čine ovaj gel za tuširanje neodoljivim za ljetne dane. Zaista jedan osvježavajući gel koji njeguje vaše tijelo i ostavlja božanstveni miris na njemu…predivno!!

 Šampon za povećanje volumena

Ovaj šampon sadrži kompleks 5 eteričnih ulja (pelin, slatka naranča, ružmarin, metvica i bor) i ekstrakt kukuruza koji povećava volumen kose. Lagala bi kada bi rekla da sam dobila “WOW” efekt jer imam zaista tanku kosu bez volumena no nije bilo baš toliko crno…naime, kosa je bila na dodir jača, lakša, sjajnija…zapravo, imala je vitalnost i nakon feniranja izgledala je divno no mislim da bez feniranja tog učinka ne bi bilo. Dakle, šampon je bio solidan ali nikakvo pretjerano oduševljenje no svakako je bio dobrodošao zbog pakiranja u maloj putnoj ambalaži ovog ljeta.

Anđelikina hidratantna maglica za lice

WOW…mislim, zaista WOW!!!!! Hidratacija na nivou, omjer cijene-kvalitete-količine na nivou i ako volite termalnu vodu u spreju ovo je proizvod koji morate isprobati. Cijena ovog proizvoda je 107kn (17$) za 100ml sadržaja koje traje i traje. Ovu maglicu sam dobila sa ovim setom (koji na žalost više nije u prodaji) ali svakako bi ga kupila i zasebno.
Naime, zaista dubinski osvježava kožu i ja ga koristim nekad nakon umivanja, nekad tokom dana, na čistu kožu, na make up kao fiksator…zaista ima više načina za korištenje ovog divnog spreja kojeg kada pošpricate zaista dolazi do kože kao maglica, vrlo nježno i pažljivo…baš što vašem licu treba.

To bi bilo to…očekuje Vas još dosta recenzija ovog divnog brenda u kojeg sam se naprosto zaljubila…da li i Vi volite L’Occitane i koje biste proizvode preporučili??

lp