MAC Mineralize Blush – Gleeful

Kategorije: Kozmetika, MAC, Makeup, Rumenilo

MAC Gleeful blush

O mojim jesenskim kozmetičkim favoritima mogli ste čitati u ovom postu. Na istom se na popisu našlo upravo rumenilo iz današnje recenzije.

MAC ga definira kao “deep dirty blue pink gold pearl” a dolazi u pakiranju od 3,5g u sklopu linije mineralnih rumenila. Cijena ovisi o prodajnom mjestu ali okvirno to je oko 200kn.

MAC Gleeful

Odmah u početku moram se ograditi od MAC-ove službene definicije nijanse jer ista meni nikako nije jasna osim dijela “gold pearl”. Ovo je po onome što ja vidim jedna nijansa sa širokim spektrom crvenkastih tonova koje naginju onim zagasitim nijansama, jedina korektna a vjerodostojna usporedba bi bila ona sa nijansom cigle. Također, sadrži zaista sitni i time decentni zlatni shimmer ali on se gotovo ni ne primjeti osim na svjetlosti. Kako pruža lijepo nijansiranje u nekom jako laganom nanošenju na licu će izgledati poput nekog breskvastog rumenila ali ako ga nanesete u “normalno”j količini svakako će prevladavati ta crvenkasta nota.

MAC Gleeful rumenilo MAC Gleeful swatch

Lijepo se nanosi odnosno blenda i kako sam već istaknula pruža nijansiranje. Ne trusi se i postojano je satima bez popravka. Nikada mi nije stvorilo neželjene iritacije.

MAC Gleeful Mineralize Blush

Obožavam ovo rumenilo u kombinaciji sa crvenim ruževima i to neovisno o kojim se crvenim tonovima radi, ovo rumenilo jednostavno nadopuni svaki crveni ruž. Osobno ga najčešće koristim tokom jeseni i zime ali može se uklopiti uz svaki look tokom čitave godine. Isto tako, mislim da bi odgovaralo svima jer opet kažem, nijansiranje je zaista presudno kod ovog rumenila i čak mislim da se zapravo ono samo prilagodi svakom licu odnosno tonu lica i svakom će nekako gotovo drugačije stajati.

Koje je vaše omiljeno rumenilo za jesen/zimu?

MAC Gleeful blush on face