Lifestyle | Happiness Boutique nakit

Happiness Boutique web shop u svojoj ponudi nudi pregršt prekrasnih komada nakita. Ovo nije moj prvi susret s ovim web shopom, prije otprilike godinu dana naručila sam jedan prekrasan lančić o kojem ste mogli čitati u ovom postu. S obzirom na to da sam jako zadovoljna kvalitetom lančića odlučila sam proširiti svoju kolekciju Happiness Boutique nakita te sam odabrala dva komada o kojima možete saznati više u nastavku posta.

Iako nisam osoba koja često nosi nakit rado ću nositi neke privlačne i jedinstvene komade nakita koje ne susrećem često na ulici, takav je i lančić ‘Glowing Galaxy’ koji sam odabrala za sebe, jedinstven je a elegantan. Riječ je o dugačkom lančiću u boji zlata s prizmatičnim privjeskom crne boje koji sadrži neke sitne sjajne čestice koje na dnevnom svijetlu dolaze do izražaja. Osim prekrasnog privjeska ovaj lančić krase i dva kristalna detalja stoga je lančić sam po sebi zanimljiviji.

Glowing Galaxy Black Gemstone Pendant Prism Necklace in Gold 17,90 €

‘Evil Eyes’ prsten u rose gold boji također je jako zanimljiv, jednostavan, elegantan i zaista je poseban. Inače, veliki sam fan ‘Evil Eye’ detalja stoga svaki puta kada ugledam nešto zanimljivo s istim, moram to imati u svojoj kolekciji. Prsten je lagan i jako ugodan na prstu a moram priznati da sam ga tijekom ljeta često nosila i nije ostavljao tragove na prstu te se jednako sjaji kao prvoga dana.

Evil Eyes Ring In Rose Gold 18,90 €

Sve u svemu, jako sam zadovoljna s Happiness Boutique nakitom te se planiram počastiti još s kojim komadom a ako je i vas zainteresirao neki komad nakita, Happiness Boutique web shop ustupio mi je promotivni kod kojim dobivate 10% popusta na narudžbe iznad 19€, sve što trebate napraviti jest pri kreiranju narudžbe u predviđeno mjesto [checkout] upisati anaviglam,popust možete iskoristiti od 25.08. do 25.09.2017. godine.