Biotherm Skin Ergetic Serum

Krajem kolovoza počela sam koristiti fatastičin serum – Biotherm Skin Ergetic.
Serum je namijenjen borbi protiv umornog izgleda koji nastaje utjecajem stresa zbog kojeg koža trpi. Linija pod nazivom Skin Ergetc sadrži ovaj serum te dnevnu i noćnu kremu. Cijena seruma u ambalaži od 50ml iznosi 470kn (78$) i vrlo je isplativ jer ja ga koristim dava puta dnevno već mjesec dana i sigurna sam da ću ga potrošiti tek negdje krajem godine.
Serum sadrži ekstrakt brokule koji potiče rad obrambenih mehanizama stanica  te se nanosi ujutro i navečer prije kreme. Dozira se sa kapaljkom i dovoljna je kapljica veličine zrna graška za čitavo lice.
Teksturom je iznimno vodenast te ga koža brzo upije. Na mojoj masnoj do mješovitoj a dehidriranoj koži djeluje odlično. Koža mi ima zdravi sjaj, puno rijeđe mi se dogodi pokoji prištić, koža je nahranjena i iznutra jer je iznimno hidratantan, isto tako lice mi je elastičnije i glađe i spremno za ove hladnije dane.
Apsolutno sam zadovoljna ovim serumom jer mi je se koža oporavila, naime, u nekom datom periodu je bila vrlo dehidrirana do te mjere da bi se na licu čak i u stanju mirovanja primijetile mimičke linije. Isto tako, imala sam problema sa prištićima kraći period kao da sam u pubertetu ponovo i točno mi je u tom periodu koža izgubila puno na elastičnosti te je bila vrlo gruba na dodir a zategnuta u osjetu…uglavnom, koža lica mi je “ozdravila” na neki način i smatram da je ovaj serum uvelike pomogao svojim djelovanjem i svakako ga preporučam.

Koristite li serume…preporuke??

lp