Nuxe Rêve de Miel® – Ultrahranjivi balzam za usne

Kategorije: Balzam za usne, Nuxe

Nuxe Rêve de Miel® – Ultrahranjivi balzam za usne
Stvoren prije 22 godine, Rêve de Miel® Ultra-hranjivi balzam za usne danas je apsolutni NUXE best-seller. Svake godine, ovaj nezaobilazni proizvod za njegu usana privlači sve veći broj korisnika sa suhim i oštećenim usnama, koji traže iznimno hranjivi i obnavljajući proizvod gurmanskog okusa.

Moram priznati kako sam se ja ove zime naprosto zaljubila u ovaj kultni proizvod jer se pokazao kao pouzdani saveznik. Naime, po prvi puta mogu reći kako moje usnice nisu bile suhe i oštećene kao što to biva svake zime. Dovoljno je bilo nanositi ovu medenu delikatesu obogaćenu darežljivim aktivnim sastojcima poput meda bagrema, shea maslaca, esencijalnog ulje grejpa i dragocjenih biljnih ulja, dva puta dnevno odnosno ujutro i navečer u debljem sloju i mojim problemima sa suhim i osjetljivim usnama zaista je došao kraj.

Miris ovog balzama decentan je i ugodan. Iako mi je u početku smetalo samo pakiranje, odnosno činjenica kako je ovaj proizvod nezgodan za apliciranje tokom dana zbog pakiranja u teglici, razuvjerila me činjenica kako je dovoljno učinkovit da ga nije niti potrebno nanositi tokom dana iznova. Također, spomenula bi kako je odlična podloga ruževima, posebno onima koji imaju tendeciju isušivanja.

Uvjerila sam se u učinkovitost ove bogate i guste a nimalo masne teksture koja adekvatno hrani, obnavlja, omekšava i štiti usne od negativnih vanjskih čimbenika. Ono što me posebno razveselilo jesu posebna limitirana pakiranja koja je Nuxe izbacio prije nekoliko mjeseci.

Nova limitirana kolekcija ‘pop art’
Rêve de Miel® Ultrahranjivi balzam za usne dolazi u 3 nova limitirana izdanja.
Njegovo pakiranje oslikano je motivima usana te grafikama u živopisnim bojama koje daju pravi ‘pop art’ izgled ovoj kultnoj teglici. Ovogodišnja MUST HAVE izdanja originalne formule balzama bez boje, dostupna su u 3 neodoljive varijante pakiranja za uvijek prekrasne usne: ROCK ljubičasto, GLAM ružičasto te NATURAL zeleno.
ROCK- tamnoljubičasta pozadina s vragolastim osmjehom za usne koje blistaju rock-chick šarmom, znakom samosvjesnog karaktera.
GLAM – sa sofisticiranom pozadinom boje fuksije, ove slatke usne pružaju nježne poljupce.
NATURAL – lijepe bez truda na tirkiznoj pozadini, ove usne prirodnog izgleda nježno šapuću.

Cijena, 15 g: 95,96 kn – sastav
NUXE proizvodi dostupni su u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama.
www.nuxe.hr