New In Special #26

Ovo je jedan u nizu posebnih odnosno specijalnih new in postova jer Jasmina sa bloga MakeUp Arena ponovo me uspjela iznenaditi i razveseliti svojom darežljivošću.
Naime, kako je nedavno bila na putu pri kupovini za sebe sjetila se i mene 😀 – hvala ti draga ;).
Proizvodi iz Turske i Sephore – tko me poznaje zna da je ovo za mene idealna kombinacija noviteta. Naime, Sephoru još nisam prežalila od kada nas je napustila prije dvije godine a Turska nudi zaista posebno zanimljive kozmetičke proizvode.
Na žalost, dosta toga nisam još stigla isprobati jer sam zatrpana proizvodima koje trenutno testiram ali jedva čekam da se bacim na testiranje kojem se sa oduševljenjem planiram posvetiti.
Sephora 2u1 odstranjivač šminke u obliku gela, pjena za umivanje i serum za kožu s proširenim porama će svakako ići prvi na testiranje a moram natuknuti da me gel izuzetno jako zanima.
Sephorin odstranjivač laka sam već isprobala i malo je reći da mi se sviđa. Lijepo skida lak a da pri tome ne isušuje niti nokat a niti kožicu oko nokta – odlično.
Sephora deodorant već koristim i moram istaknuti da lijepo podnosi vrućinu i sparinu te odrađuje svoj posao besprijekorno a miris mu je intenzivniji što ja i preferiram te ga ne mogu baš dobro opisati ali ako bi postojala definicija kako bi jedan deodorant trebao mirisati onda bi ja rekla da bi trebao mirisati upravo poput ovoga.
Sephora ulje za lice i tijelo otvaram kroz koji dan, ono naime čeka fotografiranje :). Obožavam ulja a prema deklaraciji mislim da ću ovo jako voljeti.
Sephora lakovi su jedni od meni najdražih lakova za nokte jer se lijepo nanose, postojanost je sasvim solidna a nijanse prelijepe.
Uz lakove tu se našlo i pakiranje posudica za putovanje te jedna narukvica koja je baš moj stil i ne skidam ju sa ruke danima.
Sephora spužva za tuširanje već je u upotrebi i odlična je pri tuširanju ali i pilingiranju.
Nadalje, uz spužvicu se nalazi jedan sapun u ovoj predivnoj limenoj kutijici sa leptirom i sviđa mi se oboje, baš kao i D&P sprej za tijelo. Miris mu je intenzivan i sadrži orijentalne note koje ja obožavam.
Za kraj sam ostavila dvije prave poslastice, barem za mene one to jesu – Cinnamon Spice kremu za ruke i D&P parfem.
OMG, kako bogate mirise ostavljaju oba proizvoda, pri tome naglašavam da se radi o orijentalnim mirisima prepunih različitih začina.
Miris parfema je zaista jako intenzivan a postojan satima i satima te se nevjerojatno razvija baš kao da prolazite kroz tržnicu prepunu začina i bilja. Definitivno jedan od ljepših mirisa u kolekciji.
Krema za ruke osim što gotovo jednako lijepo miriši bogato njeguje moje jako suhe ruke i baš mi je žao da nam je nedostupna jer zaista je sjajna te bi oduševila sve sa suhim rukama poput mojih.
Što reći za kraj osim još jedno hvala Jasmini što je mislila na mene čak i na putu te da sam joj ja na ovim divnim proizvodima (meni nedostupnima) neizmjerno zahvalna.
Kako je meni svaki proizvod podjednako divan i ne mogu izdvojiti samo jedan, pitati ću vas koji je vaš favorit od ovih svih proizvoda?
Ivana
lp