Vichy Liftactiv Serum 10 oči i trepavice

Liftactiv Serum 10 Oči & Trepavice  posljednja je inovacija Laboratorija Vichy koja omogućuje trenutačni učinak liftinga i blistavog sjaja te ističe i pomlađuje oči. Prvi Vichy anti-ageing serum za područje oko očiju koji jača i trepavice s ramnozom (10%), ceramidima i blistavim mikročesticama. Baršunasta tekstura seruma vraća mekoću i  ostvaruje otvoren i mladenački pogled.

Oči su pokazatelj prvih znakova stresa, umora i starenja. Jedna od dvije žene žali se na bore, 60% na podočnjake i znakove starenja, dok 80% žena nije zadovoljna izgledom trepavica. Što oči više stare to su više zatvorene. Zatvorenost očiju je rezultat više faktora koji su povezani s godinama, stresom, umorom te vanjskim utjecajima: gubitkom blistavosti, elastičnosti i tona, kao i starenjem trepavica. Različiti tipovi znakova starenja postaju uočljivi: smanjena krvna i limfna cirkulacija uzrokuje prodor tekućine u tkivo kapaka (podočnjaci, vrećice oko očiju, natečenost). To dovodi do natečenosti područja oko očiju i povećava vidljivost kapilara. Zbog transparentne i nježne prirode epidermisa i dermisa kapka, tamni podočnjaci i vrećice oko očiju postaju vidljive i stalne.
Liftactiv Serum 10 Oči & Trepavice prvi je serum za čitavo područje oko očiju koji uklanja sve znakove starenja. Nova patentirana inovacija Laboratorija Vichy prvi je anti-ageing serum za područje oko očiju koji jača trepavice s ramnozom, ceramidima i blistavim mikročesticama. Djeluje od prve kapi i primjeren je za osjetljive oči.
Ramnoza: Vichy je koncentrirao 10 postotnu Ramnozu- biljni šećer dobiven od srebrne breze (Betula pendula) s posebnom moći u borbi protiv starenja kože. Ramnoza je biljni sastojak koji je sposoban pronaći ciljano izvorište dermisa te je zbog toga glavni pokretač mladenačkog izgleda kože.
Liftactiv Serum 10 Oči & Trepavice prvi  je tretman za oči koji koristi 10 postotnu koncentraciju Ramnoze u teksturi seruma.
Blistave mikročestice: Nova formula također sadrži mikročestice koje pružaju trenutačni učinak blistavog sjaja. Laboratoriji Vichy odabrali su mikročestice obložene bisernim sjajem kako bi se osiguralo idealno isticanje očiju. Ovaj sastojak ne sadrži nano čestice koje migririranjem  uzrokuju iritaciju oka te je zbog toga idealan za osjetljive oči.

Ceramidi: Ceramidi su ključni sastojci za kapke i trepavice zbog svojih protu- upalnih, hidratacijskih i obnavljajućih svojstva, što ih čini glavnim sastojkom u borbi protiv starenja kože oko očiju. Također jačaju trepavice i čine ih punijima.
Laboratoriji Vichy odabrali su najdragocjeniju teksturu za ovaj izvanredni proizvod. Visoka koncentracija aktivnih sastojaka pruža trenutni učinak i visoku toleranciju dok pH faktor garantira  stopostotnu toleranciju izbjegavajući bilo kakve iritacije oka. Lagana i svježa tekstura seruma umiruje konturu oka i pruža ugodan osjećaj i mekoću. Proizvod je primjeren za osjetljivu kožu, jer  ne sadrži paraben i hipoalergene te je obogaćen Vichy termalnom vodom koja umiruje i jača kožu.
Liftactiv serum 10 Oči & Trepavice pruža odličnu podlogu za nanošenje šminke kao što su maskara i sjenilo za oči. Pruža trenutni učinak potpunog upijanja u kožu.

Serum je posebice pripravljen za žene u dobi od 40 do 50 godina zbog njegove specifične funkcije u borbi protiv bora i gubitka čvrstoće. Također je prikladan ženama u dobi od 30 do 35 godina kada dermis počinje slabiti te mu je potrebna zaštita. Informativna cijena proizvoda Liftactiv Serum 10 oči & trepavice je 235 kn.
U liniji Liftactiv Derm Source nalaze se dnevna njega dostupna u dvije teksture – za normalnu do mješovitu kožu te za suhu kožu, noćna njega i Liftactiv Derm Source Serum 10 za njegu kože.  
 Zvući obečavajuće, ja svoj primjerak imam a što vi kažete na ovaj proizvod?

lp