ANNAYAKE Bamboo energetska okoloočna krema

Japanski brand s kojim sam se upoznala prije nekoliko godina ali bio mi je nedostupan tako da je ostalo sve na tom prvom susretu. Nekoliko godina kasnije, u austrijskom Douglasu ponovo sam naišla na ovaj fantastičan brand i počastila se okoloočnom kremom koja mi je postala jednom od najdražih dosada.

Kao simbol energije i nježnosti, bambus sadrži mnoge komponente koje su neophodne za očuvanje ljepote kože. Potencijal biljke koristi se u Soin Énergisant Contour des Yeux iz linije Bamboo by Annayake, kremi koja štiti područje oko očiju od znakova starenja. Fina, lagana i kremasta tekstura brzo se upija, umanjuje tamne krugove i vrećice ispod očiju a ujedno čini da područje oko očiju djeluje svježije i odmornije. Sastav kreme dostupan je klikom na ovaj link a sama krema dolazi u praktičnom pakiranju od 15ml na pumpicu. Cijena kreme u Austriji (Douglas) iznosi 54.95€.

S ovom kremom nisam očekivala čuda, jer nekako sa svojih 35+ ne vjerujem da me kreme mogu popraviti na okoloočnom području, ali dobila sam i više no što sam željela. Pri odabiru ove kreme željela sam bogatu hidrataciju ali laganu teksturu, svježiji pogled i smanjenu natečenost, sve to sam i dobila koristeći ju kao dio jutarnje i večernje njege.

S obzirom na to da sam nedavno otkrila da je upravo ova krema dostupna i na jednom hrvatskom web shopu (Notino 322kn) mislim da ću ponoviti kupovinu jer ja sam istom oduševljena.