New In | Ebay #1

Iako je upravo ebay bio moj ulazak u svijet online kupovine, moram priznati da dugo nisam ništa naručivala, u principu, ebay je opcija kada nešto ne mogu pronaći nigdje a ebay po tom pitanju nikada ne razočara. Tako sam i ljetos tražila jednu sitnicu i iznenadila se koliko se toga kopira, tj koliko fake proizvoda ebay nudi, ukrako, jedan proizvod je vodio do drugoga i tako se moja košarica ubrzo napunila sitnicama i zato je danas usljedio ovaj post. Zapravo, za ovakav post sam se odlučila jer vas je isti zainteresirao kada sam objavila ebay ovalne kistove u ovom postu, usputno, ponovila sam kupovinu tih istih kistova jer zaista su odlični i za svaku pohvalu (klik na link) .

eyelashes-ebay ebay-eyelaches

S obzirom da sam se uvjerila u više navrata kako dobre trepavice ne moraju nužno biti i skupe odlučila sam se isprobati nekoliko ‘no name” trepavica sa ebaya. Osobno, ne bi riskirala sa ljepilom sa ebaya te ja koristim Duo ili Aura ljepilo koje sam kupila u dućanu, no to ovisi o vama. Od svih sellera u nastvaku sam naručila po prvi puta trepavice osim od beautyjoint i beautyzone2007 gdje kupujem već godinama razne proizvode.

Sve trepavice su lagane za apliciranje jer su savitljive i nisu teške na očima. Pogodne su također za korištenje čak nekoliko puta a u nastavku slijede linkovi za iste;

Ardell 804Ardell Eye Lash Wispies, Ardell 1135 pairs Long Cross False Eyelashes Makeup Natural Fake Thick Black Eye LashesMakeup False Eyelashes 5 Pairs Eye Extension Lashes Long Thick Party Salon SoftLong New Thick Cross 5 Pairs Makeup False Eyelashes Beauty Eye LashesBeauty 5 Pairs Makeup Handmade Natural Fashion Long False Eyelashes Eye LashesWonderful 5 Pairs Lot Black Cross False Eyelash Long Makeup Eye Lash Extension5Pairs Soft Eyelashes Makeup Messy Cross False Eye Lashes Black HandmadeBeauty 5 Pairs Makeup Nature Eye Lashes Handmade Fashion Long False Eyelashes1 Pair Black 100% Real Horse Hair Thick Long Eye Lashes False Eyelashes M03Fashion 100%Real Mink Natural Thick False Fake Eyelashes EYE Makeup Extension

ebay-city-colors-la-colors-milani

Ova tri makeup proizvoda naručila sam sa već spomenutog shopa beautyjoint sa kojega kupujem već godinama i kojega mogu preporučiti kao 100% pouzdanog sellera u svakom pogledu.

ebay-milani

MILANI Baked Blush u nijansi Luminoso već dugo imam na WL i činilo mi se kao da je ljeto pravi trenutak da si ga nabavim. Moram priznati da mi se jako sviđa i da je opravdano razvikano te me sada zanimaju i druge nijanse.

ebay-city-color

CITY COLOR Intense Shine Eye Shadow Palette (Metallic) sponatano se našla u košarici zbog cijene i nijansi i mislim da je za te novce sasvim solidna paleta te je zbog boja dobra nadopuna mom makeup kutku.

ebay-la-colors

L.A. COLORS Glitterling Starlet Eyeshadow (LCGP88 Claudette) još je jedna spontana kupovina ali ovu ne bi preporučila jer glitter u sjenilu je prekrupan a ni sama tekstura sjenila nije za pohvalu.

ebay-la-colors-city-color ebay-liquid-lipstick

Najveće iznenađenje po pitanju fake proizvoda bili su ruževi jer su dostupni kao ‘fake opcija’ za sve brandove. Uglavnom, nisam odoljela i morala sam uzeti koji pa sam odabrala od svakog branda po komad. Ruževi su zaista izuzetne trajnosti do te mjere da su problematični za skidanje, isušuju podjednako kao i svi ostali, miris je kod svih jednak, da budem prezicinija miris je intenzivno sladak te ne hlapi baš brzo, što meni osobno jako smeta. Ne znam da li bi preporučila ove ruževe jer teška srca mogu podržati fake proizvode ovog tipa ali moram im priznati postojanost pa čak i teksturu, jedina mana bio bi miris te tendecija isušivanja.

ebay-fake-lime-crime

Newest Fashion Elegant 12 Colors Matte Lip Gloss Lipstick Beauty Makeup Lady (Cashmere)

ebay-fake-dose-of-colors

Sexy Liquid Matte Waterproof Makeup Lipstick Pencil Lip Gloss Beauty (Sand)

ebay-fake-kat-von-d

Waterproof Matte Velvet Liquid Lipstick Long Lasting Lipgloss (Bow N Arrow)

ebay-fake-anastasia-beverly-hills

Women Sexy Matte Waterproof Makeup Liquid lipgloss Lip Gloss Set (Milkshake)

ebay-fake-kyle

Fashion All Colors Makeup Matte Lipstick + Long Lasting Waterproof Liquid Pencil (Koko K)

ebay-lisptick-swatches

*swatchevi su poredani prema prethodno navedenim linkovima s lijeva na desno (od prvog do zadnjeg linka)

ebay-beauty

U ovom šarenom društvu našlo se svega, Sally Hansen gel za uklanjanje kožice oko noktiju je moj HG proizvod za nokte, balzami sa cvijetom su mi bili zanimljivi no iskreno govoreći mislim da su samo za slikanje jer i ne pružaju baš neku pohvalnu njegu, pincete služe kao pomoć pri apliciranju trepavica, turpije su za nokte a kist sam koristila na zglobovima pri nanošenju pjene za samotamnjnje.

ebay-brush

Beauty Foundation Blushes Flat Face Kabuki Powder Contour Makeup Brush Cosmetic

ebay-flower-lipstick

Jelly Flower Lipstick Color Changing Long Lasting Moisturizing LipGloss Beauty

ebay-nails

New 3 Ways Buffer Buffing Block Shining Polishing Tips Nail Care Manicure Tool

ebay-sally-hansen

SALLY HANSEN Instant Cuticle Remover

ebay-tweezers

2x Nail Art Rhinestone Stainless Steel Curved Straight Precise Tweezers Nipper

ebay-jewelry

Nakit je najčešći proizvod koji kupujem na ebayu zbog omjera cijene i kvalitete. Na žalost, nemam linkove za kompletan nakit sa slika jer je pretpostavljam rasprodan a seller nije ažurirao stanje, no ukoliko naletim na alternative svakako ih ostavim u nastavku.

ebay-necklace

Vintage Women Punk Jewelry Antique Gold/Silver Coral Branch Satement Necklace

ebay-rings

6pcs/Set Bohemian Turquoise Arrow Ethnic Boho Open Midi Knuckle Ring Gift

ebay-western-choker ebay-jewel

*slično Stylish 90’s Black Velvet Choker Necklace

ebay-bracelet

Gold Sliver Plated Arrow Open Bangle Cuff Charm Bracelet

ebay-gold

Gold Cross Arrow Moon Elephant Women Finger Knuckle Ring Jewelry Gift 7pcs/Set

ebey-gold-and-rose-gold

*slično Blue Evil Eye Chain Pendant

ebay-rings-gold

Stainless Steel Love Cuff Bangle Charm BraceletKnot Silver Gold Black Charm Open Cuff Bangle Bracelet

ebay-leather-necklace

Charm Bohemia Neck Jewelry Sexy Black Imitation Leather Choker Tie Necklace

ebay-braclet-rose-gold

Naočala napravljenih prema uzoru na dizajnerske također ima pregršt u ponudi na ebayu, štoviše na moje iznenađenje sasvim su solidne kvalitete i zadovoljavaju potrebe, mada, moram priznati da ih ja ne nosim na jakom suncu već više za kraće dnevne izlaske.

sunglasses-ebay

Retro Shades Oversized Round SunglassesOversized Mirrored SunglassesVintage Oversized SunglassesClassic Large Sunglasses 

ebay-sunglasses

Retro Vintage Shades Oversized Round Frame SunglassesClassic Large SunglassesSquare Frame Mirror Lens Sunglasses (black+blue)Mirrored Glasses EyeglassesFlat Lens Mirror Metal Frame Oversized Cat Eye Sunglasses

Nadam se da vam se post svidio i ako ste za, planiram pripremu novoga, također ukoliko ste i vi nedavno obavili kupovinu na ebayu, svakako ostavite u komentarima sa čime ste se počastili i kako ste zadovoljni.

Tagovi: