..post koji zove proljeće…:D

Kategorije: Nekategorizirano
Prošavši pored New Yorkera zamjetila sam u izlogu prekrasnu maramu, dvaput sam promislila bi li ušla ili ne ali zaintrigirale su me sve svježe boje koje su prodavačice slagale…ušla sam!

Ušla sam u New Yorker usprkos krizi u mom novčaniku i primjetila da je stigla nova kolekcija. Toliko žarkih boja koje zovu proljeće i sunce a ne ovu sivu i hladnu zimu, koja promjena, sada mi nije ni žao potrošenog jer su mi se oči malo odmorile od vesti, sive boje i tople obuće!

Da da, kriva sam, odjednom se 6 stvari našlo u mojim rukama da nisam čak otišla ništa ni isprobati već pravac na blagajnu jer samo sam ovo našla u prva tri reda polica, jao meni, bankrot!!!!

Volim nakit i zaista ga nemam naviku kupovati po dućanima kod nas jer su stvari na ebayu toliko jeftine i predivne da nije vrijedno trošiti kod nas ali ovo sam morala kupiti. Prvo mi je zapeo za oko prsten (gornja slika) sa ova dva leptirića u toj nježnoj boji, apsolutno romantičan i ne preskup 29,00kn. Kako sam se vrtila oko pulta sa nakitom vidjela sam i ova tri para naušnica po 29,00kn i samo zbog ovih žutih i rozih morala sam to imati, naime, u ljeti nosim izričito žarke, drečave, intenzivne, ma nazovite ih kako god, uglavnom ŽIVE boje i ovo će upotpunit svakodnevni outfit!

Volim komotne majice, tunike i košulje, obožavam lepršave stvari. Prva majica (79,00kn) je u duhu VALENTINOVA i usred sve pompe kojom nas raketiraju oko recesije, povećanja pdv-a, poskupljenja e pa ja se ne dam, za par dana je Valentinovo a ja beskrajno zaljubljena u svog zaručnika i želim biti u oblacima, tako da majica predstavlja trenutni stav 😉 . Druga majica (79,00kn), a što reći, crna i lepršava sa dodatkom onih živih boja, prekrasna. Treća (109,00kn) je malo casual za traperice ali opet lepršava sa produženim dijelom odotraga, kako volim šljokice u šminki tako su dobrodošle u skromnijem izdanju i na ovoj majici.

Ova prekrasna marama razlog je mog ulaska u New Yorker uopće, po cijeni od 79,00kn jedna je od najljepših u mom ormaru. Iznimno nježna a boja joj je uživo još intenzivnija tako da razbuđuje iz zimskog sna.

Uglavnom, ja sam zadovoljna i bez grižnje savjesti…:D

Da li vam se svidjelo nešto?

Tagovi: ,