Biotherm SKIN∙BEST Serum In Cream

Biotherm Skin Best Serum In Cream

Godine 2014., Biotherm čini korak naprijed predstavljajući SKIN∙BEST, svoj prvi koncentrat za trenutačno obnavljanje i očuvanje mladolikosti kože. Ciljajući rane znakove starenja kod žena u dobi između 30 i 40 godina, formula koja vraća energiju vidno uklanja znakove umora, nepravilnosti teksture kože i sitne linije te je štiti od slobodnih radikala, pomažući joj očuvati mladolikost u nadolazećim godinama.

INOVATIVNA TEKSTURA SERUMA U KREMI: Biothermovi stručnjaci za formuliranje tekstura sjedinili su dubinsko djelovanje seruma s njegujućim i ugodnim svojstvima kreme, što je rezultiralo inovativnom teksturom koja preoblikuje izgled kože. Tekstura kože u trenu postaje finija, a ten dobiva prirodni sjaj i energiju ; drugim riječima – koža postaje savršena.

Skin Best Serum In Cream

Biotherm SKIN∙BEST serum u kremi dolazi u elegantnoj ambalaži vrlo jednostavnoj za upotrebu. Dolazi u dva pakiranja, jedno sadrži 30ml (384kn) a drugo 50ml (501kn). Sastav možete otkriti klikom na ovaj link.

Ovaj serum u kremi dozira se pritiskom na vrhu te je jedan pritisak sasvim dovoljan za čitavo lice. Koristi se pri jutarnjoj njezi lica i vrata. Ukoliko ga koristite i na vratu trebati će vam još jedna pumpica.

Biotherm

Biotherm SKIN∙BEST serum u kremi opravdava svoj naziv s obzirom na svoju bogatu i gustu teksturu. Korištenjem ovog seruma u kremi zaista vam neće biti potreban niti zasebni serum niti zasebna krema. Smatram da je pogodan za svaki tip kože.

Miris je decentan i ugodan te nakon nanošenja brzo hlapi. Tekstura je vrlo slična primeru na bazi silikona no finiš se uvelike razlikuje. Zbog svoje teksture ovaj serum u kremi doslovno klizi po licu i ostavlja za sobom baršunasti finiš. Toliko lijepo sjedne na kožu da odmah po nanošenju možete prijeći na makeup.

Biotherm Skin Best serum u kremi tekstura

Već po samom nanošenju mogla sam primijetiti koliko je tekstura mog lica mekša i glađa te koliko su pore i neke sitne linije vizualno bile manje vidljive, koža je jednostavno izgledala ljepše i svježije. Nakon par mjeseci korištenja rezultati su bili vidljivi i prije nanošenja ovog seruma u kremi. Naime, ten je postao ujednačeniji, tonus kože i tekstura poboljšani a uza sve to koža je bila zdravija i uvijek je djelovala svježe i bez znakova umora.

Biotherm je po mom mišljenju brand koji je nanizao u svom asortimanu nekoliko odličnih seruma, zaista nikada niti jedan nije podbacio. Ono što mi se posebno sviđa je to što rezultati obično budi vidljivi već nakon nekog kraćeg perioda ali isto tako i potraju. Uz SKIN∙BEST serum u kremu preporučila bih vam da obratite pažnju i na Skin Ergetic serum koji je prava bomba kada koža žudi za oporavkom.

Koliko ste upoznati sa Biotherm proizvodima i imate li nekih preporuka?

*pr uzorak