Johnson’s baby® maramice

Kategorije: Nekategorizirano

Kada beba dođe na svijet, majčin život iz temelja se promijeni. Sva njezina pažnja od tog trenutka usmjerena je na brigu o novom članu obitelji, na njegovu sigurnost i na njegu koja mu je potrebna. U prvim mjesecima bebina je koža izrazito osjetljiva te joj je potrebno pružiti odgovarajuću njegu, zbog toga su Johnson’s baby® maramice idealno rješenje. 
Samo jedan dodir bebine kože dovoljan je da shvatite koliko je ona osjetljiva i krhka. Kako bi joj pružili adekvatnu njegu i zaštitu, brojne majke širom svijeta odlučile su koristiti upravo Johnson’s baby® proizvode za najbolju njegu svoje djece i iako su namijenjeni bebinoj koži, Johnson’s baby® vlažne maramice rado koriste sve dobne skupine što još jednom potvrđuje široku primjenu i izvrsnu kvalitetu proizvoda.
Ovo je deset razloga kako su Johnson’s baby® vlažne maramice osvojile brojne mame i izmamile osmijehe na lica bebama diljem svijeta:
1. Zahvaljujući prirodnim sastojcima poput aloe vere i vrbolike, Johnson’s baby® vlažne maramice uspješno njeguju kožu istovremeno je štiteći od isušivanja i crvenila. 
2. Za razliku od brojnih drugih dječjih vlažnih maramica, Johnson’s baby® vlažne maramice sadrže NO MORE TEARS® formulu te dovoljnu količinu dječjeg losiona kojim održavaju prirodnu hidrataciju kože.
3. Johnson’s baby® vlažne maramice su mekane i podatne te u doticaju s nježnom bebinom kožom ostavljaju osjećaj ugode i čistoće.
4. Johnson’s baby® vlažne maramice su blagog mirisa koji se kratko zadržava na koži i doprinosi osjećaju svježine nakon korištenja. 
5. Imajući na umu kako je koža djece osjetljivija od naše, potrebno je pobrinuti se da ona dovoljno rano razvije otpornost na štetni vanjski utjecaj. Korištenjem Johnson’s baby® vlažnih maramica sprječava se razvoj i širenje mikroorganizama koji mogu izazvati iritaciju i/ili alergijsku reakciju.
6. Zbog svog sastava Johnson’s baby® vlažne maramice blage su za kožu, ali istovremeno štite dječju kožu od osipa prouzrokovan iritacijama nastalim uslijed nošenja pelena.
7. Johnson’s baby® vlažne maramice ne sadrže alkohol zbog čega ih možete neometano koristiti po cijelom tijelu, čak i oko očiju.
8. Pakiranje Johnson’s baby® vlažnih maramica je praktično zbog čega ga možete stalno nositi sa sobom.
9. Johnson’s baby® vlažne maramice idealan su suputnik za vrijeme dugih putovanja kada je vašoj koži prijeko potrebno osvježenje. 
10. Brojne mame izjavile su kako su im Johnson’s baby® vlažne maramice često poslužile kao idealan pribor za skidanje ostataka šminke zbog čega su ih nastavile koristiti i dalje.
Tijekom svoje stoljetne povijesti, stručnjaci tvrtke Johnson&Johnson razvijali su široku paletu proizvoda koji su svojom kvalitetom i učinkovitošću pridobili majke diljem svijeta. Johnson’s baby® proizvodi su dugi niz godina sinonim za njegu, zaštitu i očuvanje zdravlja kože bez obzira na njezin tip i osjetljivost, među kojima su posebno mjesto zauzele i Johnson’s baby® vlažne maramice. 
Johnson’s baby® vlažne maramice trenutno možete naći po jedinstvenoj cijeni 9,99 kn – 56 kom, od 10. rujna do 10. listopada u svim Spar i Interspar prodavaonicama.
*pr objava