ROGER and GALLET – ROSE IMAGINAIRE

Kategorije: Nekategorizirano

Vrhunska kvaliteta, izgled i dizajn proizvoda Roger & Gallet omogućuje poseban dašak glamura u svakodnevnim životima korisnika parfemskih voda, legendarnih sapuna, ulja i losiona- od sada dostupnim u R&G partner ljekarnama u Hrvatskoj. Rose Imaginaire cvjetni je eliksir koji veliča blistavu i baršunastu stranu ruže te na koži oslobađa bogati, elegantni i zavodljivi miris u punom cvatu. Svježa i senzualna parfemska vodica  pruža  nježan i tajnovit dašak ružinog pupoljka. Sredinom mjeseca Roger & Gallet Vam uz kupnju proizvoda određene cijene poklanja ekskluzivnu  toaletnu torbicu „Toile de fleurs“ inspiriranu cvjetnim mirisima i nadolazećim ljetnim danima.*


VJEČNI GLAMUR

1862. godine Armand Roger i Charles Gallet su u Parizu osnovali poduzeće, koje još i danas nosi njihova imena: Roger & Gallet. Neprestano su usavršavali svoje znanje i ponudu parfemskih voda, sapuna, losiona, ulja– proizvoda koji su zbog kvalitete, svog izgleda i dizajna u svakodnevni život korisnika unosili ekskluzivnost i glamur. Marka Roger & Gallet ubrzo je postala dobavljač proizvoda za Napoleona III, kraljicu Viktoriju, Marylin Monroe, Catherine Deneuve te je svoje proizvode počela izvoziti diljem svijeta. Proizvodi utjelovljuju profinjenost brižljivo odabranih prirodnih sastojaka, koji rastu u privatnim vrtovima diljem svijeta: od Kalabrije pa sve do Japana.

IZUZETNI PARFEMISTI

Potrebna je rijetko viđena mašta kako bi se otkrila tajanstvena priroda ruže u mirisu, a sve je započelo susretom dvoje talentiranih parfemista: Alberta Morillasa i Marie Salamagne. Alberto Morillas poznat je kao tvorac najljepših nota u mirisnoj industriji. Ovaj majstor ističe se svojim načinom rada, živim i savršenim, elegantnim i priznatim, temeljenim na kontrastima, dok emocija i nježnost odlikuju rad Marie Salamagne. Opčinjeni nepreglednim nijansama ruže, istražili su njena najskrivenija lica kako bi zajedno stvorili neuobičajeni miris. Kako bi slavili svježe i zahtjevne note cvijeta i izrazili njegov izuzetan karakter koji izaziva ugodu, naša su se dva alkemičara posvetila istančanoj igri: zarobiti dušu ruže, a da je se ni ne ubere. Za otkrivanje njene tajnovite prirode uranjali su je u spoj voća, cvijeća i drveta. Oboje su nam dali više od same interpretacije: uzvišena, elegantna i suvremena ruža, ono najbolje od svih ruža na svijetu.

ROSE IMAGINAIRE

Rose Imaginaire cvjetni je eliksir koji veliča blistavu i baršunastu stranu ruže. Svježa i senzualna parfemska vodica obnavljajućih svojstava nadahnuta je čudima prirode i vodi Vas na ugodno putovanje osjetila u 3 čudesna vrta diljem svijeta koja odišu dragocjenim mirisima: svježina sicilijanskog vrta, iznimna ugoda vrta u dolini Nila te čarolija vrta na obali Timorskog mora.

Vršna nota: talijanska šumska jagoda i sicilijanska mandarina
U svježem naletu oštri tonovi mandarine miješaju se sa slatkim tonovima šumske jagode i stvaraju osvježavajuće i posebne note. U dodiru s kožom oslobađa se nježan i prolazan dašak ružinog pupoljka blage voćne svježine.

Srednja nota: Egipatski jasmin i ljubičica s Nila
Nježna i opijajuća nota jasmina stapa se s slatkastim notama ljubičice: božanstveni spoj zavodljivog cvijeća koji širi svoj hipnotični šarm. Na koži razvija baršunasti osjećaj poput iznimno nježnih i tajnovito zavodljivih ružinih latica.

Temeljna nota: Indonezijski pačuli i sandalovina iz Oceanije
Suha i mliječna slatkoća sandalovine isprepliće se s elegantnim daškom pačulija koji prirodno sadrže notu dima. Na koži se oslobađa bogati, elegantni, zavodljivi i magnetični miris ruže u punom cvatu.

QR KOD ROSE IMAGINAIRE: Kako biste otkrili ovu čudesnu odiseju u srce svježine i užitka, skenirajte QR kod Rose Imaginaire i pustite da Vas povede na nezaboravno putovanje. ( QR kod nalazi se na kutijama Rose Imaginaire)

*LIMITED EDITION TOILE DE FLEURS: Roger & Gallet odlučio Vas je nagraditi posebnim toaletnim torbicama inspiriranim Pariškim vrtovima i cvjetnim mirisima. Uz kupnju proizvoda u vrijednosti od 200 HRK ili više Roger & Gallet Vam poklanja malu toaletnu torbicu idealnu za svaki dan. Uz kupnju proizvoda od 300 HRK ili više na poklon dobivate veliku torbicu savršenu za romantična ili uzbudljiva putovanja, koja Vam omogućuje da su Vaši omiljeni Roger & Gallet proizvodi uvijek uz Vas. Ponuda traje do isteka zaliha i dostupna je od sredine mjeseca u svim R&G partner ljekarnama.

GDJE NAS MOŽETE NAĆI?
Roger & Gallet proizvodi dostupni su u partner ljekarnama u Zagrebu, Splitu, Dubrovniku i Rijeci. Potražite nas na slijedećim adresama: ZAGREB (  Farmacia City Centar One West,  Farmacia Garden Mall, Farmacia Ilica 11, Farmacia Arena Centar, Kuzma i Damjan Vlaška 69) SPLIT (Prima Pharme Brodarice Joker,  Farmacia City Centar One) DUBROVNIK ( Ljekarna Čelina Put Republike 7) RIJEKA ( Farmacia ZTC ).

Rose Imaginaire 30 ml :  139,95 HRK*
Rose Imaginaire 100 ml:  309,95 HRK*
* Cijena je informativna i može se razlikovati u skladu s pravilnikom o cijenama u ljekarni.

*pr objava

lp