Award Time

Kategorije: Nekategorizirano

Cure sa bloga Peaunut Butter and Jelly nominirale su me za nagradu “Award Time” te i “uručile” (hvala, hvala)…cure imaju sjajan blog kojeg bi svakako preporučila da ga posjetite. Naći ćete kozmetiku što dekorativnu pa i preparativnu, malo mode, parfema, fotografije itd…dakle još jednom Peanut Butter and Jelly blog svakako posjetite (klik za link)!!!

Nominacija se prosljeđuje dalje…a samim time i nagrada (fotka iznad)…ono što ja trebam je da odaberem 5 blogova za koje mislim da su odlični i koje bi preporučila, ali isto tako ti blogovi moraju imati manje od 200 sljedbenika jer cilj ovakvog načina promocije je upravo promovirati odlične blogove za koje još niste čuli!

Vaš zadatak nakon nominiranja je ;

1)Postavite nominaciju/nagradu na Vaš blog.
2)Linkajte onoga tko Vas je nominirao u cilju zahvale.
3)Dodjelite nagradu za 5 blogova koji Vam se sviđaju ali oni moraju imati manje od 200 sljedbenika te ih uputite u ovu promociju.

Bilo je teško odabrati samo 5 blogova pa sam išla nekim odabirom “eci peci pec” po mojoj listi blogova koje pratim a zapravo su mi svi blogovi koje pratim – ODLIČNI;

1)Laka kuharica
2)…moja mala ljetna radionica
3)Fragrance and Makeup Blog
4)a little make up obsessed
5)Click 4 Chic
*klik na pojedini link bloga vas vodi do njihove stranice

Cure, nadam se da vam se svidjela nominacija/nagrada a Vi koji ste ovaj post pročitali svakako posjetite navedene blogove!

lp

Tagovi: