Kozmetički favoriti u lipnju :D

Kategorije: Nekategorizirano
Ovo je moj prvi post na temu favorita protekloga mjeseca…neću puno duljiti…neki proizvodi su već recenzirani a neki će to tek biti…uglavnom, sve sam ih koristila tokom lipnja i OBOŽAVAM ih!!!!

KOSA

Kosa mi se ionako pretjerano masti a u ljetnom periodu ta borba je još gora ali malo ipak čitavu situaciju popravlja ovaj odličan šampon čiji je omjer cijene, kvalitete i količine proizvoda neprocjenjiv. Opširniju recenziju možete pročitati u POSTU (klik za link).

PREPARATIVNA KOZMETIKA;
a)njega lica;

(s lijeva na desno)
CAUDALIE grožđana vodica za osvježenje, kako sam probala i ELIXIR istoimenog brenda koji me oduševio htjela sam dati priliku i ovoj vodici u spreju i oduševila me. Savršena za ove ljetne dane za osvježenje u pakiranju od 50ml, taman za mali neseser 😉 .
L’OCCITANE ultramatirajući fluid za lice sam recenzirala u ovom POSTU (klik za link) i baš nekidan kupila drugu bočicu, odličan je, lagan, hidratantan i matirajući, što više poželjeti kada je vani +35 stupnjeva 😀 .
LRP EFFACLAR gel za umivanje, tek otkriveni gel nakon brojnih preporuka i niti malo mi nije žao na kupovini te je proizvod koji zaslužuje recenziju pod hitno. Nježan, ne isušuje kožu te ju ostavlja čistom i blistavom.
ULJE SJEMENKI GROŽĐA, pripremam jedan veliki post o biljnoj kozmetici (ulja, hidrolati itd) jer sam postala ovisna nakon što sam pročitala odličan post na blogu Voodoo Blonde (klik za link) te sam u roku mjesec dana pokupovala pola ljekarne i pročitala masu interesantnih stvari o tim prirodnim blagodatima. Ovo ulje me se najviše dojmilo jer mi je povratilo hidrataciju i toliko mi odgovara na mom masnom licu da ne vjerujem samoj sebi što vidim. Uglavnom, uskoro recenzija i to OPŠIRNA.
AFRODITA Acne Stop je OBAVEZAN proizvod koji je uvijek uz mene jer kada na mojoj masnoj koži prorade pore po ovim vrućinama obavezno se tu pojavi i neki mali prištić kojeg ovaj gel riješi kroz par sati.
b)njega tijela;
BIOBAZA 3u1 krema za stopala…ako ikada onda sada stopala moraju biti u perfektnom stanju a da budu ova mi krema uvelike pomaže, odličan omjer cijene i kvalitete.
VICHY roll on, obavezan za ljeto svake godine…s obzirom da je malo skuplji trenutno traje akcija 1+1 gratis u Farmacia ljekarnama pa sam se opskrbila do jeseni, zaista je nezamjenjiv.
BATH&BODY WORKS mazalica “ARUBA” je losion koji sam kupila na forumu te naknadno baš danas naručila na ebay-u jer je odličan. Više o njemu u prethodnom POSTU (klik za link).
…moj izbor ljetnih mirisa, tri koja trenutno obožavam su;
4711 ACQUA COLONIA Mandarine&Cardamom, obožavam toaletne vodice ovog brenda, konkretno ova dolazi u ambalaži od 50ml po cijeni od 155kn u Mulleru. Divna je, citrusi (mandarina) i topli začini (kardamom) baš za ljeto. Postojana je i u ovoj liniji dolazi u 5 različitih mirisa.
PAYOT, mineralni sprey za tijelo koji je divan i postojaniji od nekih puno skupljih i razvikanijih parfema…no o njemu sam već pisala u ovom POSTU (klik za link).
Estee Lauder BRASIL DREAM, ne znam zašto ali nekako mi je drago svakih toliko kupiti neki parfem starije proizvodnje…ovaj mi je oduvijek bio predivan i savršen za ljeto. U mirisu se isprepliću cvjetne i voćne note a u podtonu nailazimo na malo jasmina i kokosa…može li se išta drugo bolje nositi od ovog parfema.
DEKORATIVA;
…s obzirom da mi je ovo najdraži segmenat zaslužila je 2-3 fotke 😀

 SEPHORA rumenilo – ODLIČNO!!! Ugodno sam iznenađena jer do sada nisam probala niti jedno Sephorino rumenilo a ovo me je oduševilo svojom nijansom i postojanošću, recenzija svakako slijedi.
TOO FACED Summer Eye paleta, ovo mi je već četvrta paleta istoimenog brenda i sa ovom sam zadovoljna jednako kao i sa prethodne tri ali o njoj ćemo u nekoj od recenzija.
LANCOME, silikonska baza za lice, koristim ju čitav šesti mjesec i oduševljena sam. Lijepo se i ugodno nanosi, sužava pore i zadržava kožu nježnom, blistavom i bez sjaja. Isto tako, recenzija slijedi.
DIORSHOW ICONIC, maskara koju koristim svakodnevno i i svakako kupujem vodootpornu varijantu prije mora. Recenziju smo odradili, možete ju pročitati na sljedećem POSTU (klik za link).

DIOR – ov ruž u nijansi 414 ni ne ispuštam iz ruke. Idealna nude nijansa i idealna hidratacija za ljeto, ništa više mi ni ne treba. Recenziju možete pročitati na POSTU (klik za link).
YSL “touche eclat” korektor kojeg koristim proteklih mjesec dana i odličan je, lagane fluidne teksture, dobro prekrivanje i za korektor vrlo hidratantan, ali recenzija slijedi.
ART DECO sjenilo za obrve i SHISEIDO olovka za obrve su mi idealna kombinacija, imam rijetke i tanke obrve ali sa ova dva proizvoda i nijansama sam prezadovoljna i svakako slijedi recenzija.
PUPA, moja prva i jedina bijela olovka za oči ali svakako ne i posljednja. Vrlo postojana i odlična za waterline, recenzija slijedi.
To bi bilo to, koji su vaši favoriti za lipanj?
lp