Diamond Power – lak za nokte

Kategorije: Nekategorizirano
Prije otprilike dva tjedna kada sam bila na manikuri u Urban Spa (Manikira) u AvenueMallu cure su mi predložile da isprobam jedan novi proizvod pod nazivom “DIAMOND POWER”…u nastavku slijedi recenzija…;)

Dakle, radi se o višenamjenskom proizvodu za nokte njemačkog brenda LCN o kojem možete pročitati više na njihovoj službenoj stranici http://www.wilde-cosmetics.de/de.html (klik za link). Moji su nokti tanki i čim narastu do veličine s kojom sam ja zadovoljna tada počinju i pucati, savijati se, ljuštiti, ma grozno. Dugo koristim od Alessandra EXPRESS nail hardener ali problem tog učvršćivaća je da se obavezno mora iznova skidati i nanositi svaki drugi dan, da lak koji nanosim na njega nanosim teškom mukom jer sam učvršćivać se nakon nekog vremena zgusne tako da od 10ml kojih dođe u bočici ja iskoristim 6ml a platim ga 100kn. Dakle, nije tu bilo puno za razmišljati jer ovaj učvršćivać od LCN dolazi u ambalaži od 16ml i košta 80kn a na očigled se vidjelo da se radi o masi tekućeg oblika koja se ne zgušnjava. Nisam niti malo požalila…

Naime, može se nanositi samostalno kao bezbojni lak, kao podlak i nadlak. Osobno ga koristim kao lak i podlak i sjajan je!!!! radi se o laku visokog sjaja koji na mojim noktima traje 5-6dana. Ima dodatnu UV zaštitu. Nanočestice dijamantnog praha osim što jačaju nokte te ih čine zdravijima zbog refleksije svijetla umanjuju vidljivost nepravilnosti na noktima. Ne guli se i zaista je postojan a rezultati jačine su vidljivi već nakon prvog nanošenja. Volim lakirati nokte i svaki lak koji sam naknadno nanjela na ovaj je lijepo reagirao i lako se nanosio. Ne volim puno slojeva na noktima pa ga ne koristim kao nadlak ali mislim da bi i taj test zadovoljio. Nešto vrlo bitno za naglasiti je da se osuši za 30ak sekundi a to svakako dobrodođe. Uglavnom, ja sam prezadovoljna i svakako bi ga preporučila svakome tko vodi bitku sa lomljivim i tankim noktima.

Što vi koristite da biste ojačali svoje nokte?

lp

Tagovi: