Twilight Cosmetics

Kategorije: Nekategorizirano
Priznajem da sam apsolutni ovisnik o SUMRAK SAGI…knjige, filmovi, čak i blog pratim….ovisna-znam totalno sam šmokljan ali nepopravljivi romantik 😀 !

Možete li vjerovati da sam čak naručila i par kozmetičkih sitnica sa TWILIGHT potpisom – totalno luda!?!
O da…to je to! Unaprijed ću naglasiti da svaki proizvod ima sitne čestice shimmera u sebi – NARAVNO da ima, ne bi to bilo to bez malo “vampirskog” dodatka 🙂 !
Sve je naručeno sa ACW a koliko vidim širu listu proizvoda možete pogledati (ali ne još i naručiti) na oficijalnoj stranici Twilight Beauty … ! Uglavnom, stiglo je za kojih 20-ak radnih dana i otada uživam u svakom proizvodu jer su upotrebljivi i kvalitetni te sam iznimno zadovoljna.
TWILIGH GIFT SET – Team Jacob 7.99$
Set je zaista minijaturan ali upravo je zbog toga pogodan za extra malu torbicu pri izlasku pa čak i da stane u džep od jakne i ostane neprimjetan. Sastoji se od jedne plastične (naknadno upotrebljive) prozirne “torbice” za šminku u kojoj stoje dva mala sjajila za usne, tuš za oči, mala maskara i malo sjenilo sa ogledalom.
…meni neodoljivo preslatko…

Maskara je upotrebljiva i ugodna, ne iritira oči i meni u principu služi za popravak maskare tokom dana a ne zauzme puno mjesta i zbog toga ju obožavam, kada je nestane služit će za raščešljavanje trepavica jer četkica je idealna, kao da je baš namijenjena da razdvoji trepavice ukoliko se slijepe od maskare. 
Tuš za oči dođe u ambalaži u kojoj ga i inače kupim. Naravno da se radi samo o šljkicama i u principu rijetko ga nanosim jer nije za svaki dan. Ne iritira oči i mislim da je vodootporan jer zaista je traje i traje na očima.
Sjajila su genijalna, mirišljava, krasnih boja, gusta i trajna, ambalaža od 3.6g je namjenjena ultra-extra maloj torbici…:)

Sjenilo me također oduševilo! Radi se o maloj praktičnoj kutijici gdje se mogu naći tri nijanse sjenila (koje su lijepo pigmentirane, ne truse se, lijepo se blendaju i postojane su), mali upotrebljivi aplikator i malo ogledalo sa druge strane (sa gornje sjenila sa donje ogledalo i mali zatvoren aplikator)…dušu dalo za malu torbicu!
TWILIGHT Luna Color Palette – Bella 12.99$

Obožavam ovu palete iz više razloga…. Obožavam ovu kutijicu s kojom dođe jer mi je nevjerojatno koliko je tanka i prekrasno dizajnirana. Unutar kutijice nalazi se ogledalo, dva sjajila, dva sjenila i rumenilo. Boje su iznimno neutralne prožete shimmerom da se jedva vide na fotografiji. Postojane su i lijepo se nanose. Divno…
 TWILIGHT Volturi Labyrinth Loose Eye Shadow – Dawn 4.25$
TWILIGHT Volturi Foreshadow Eye Lid Primer 4.49$
Ovdje se radi o jednom sjenilu u prahu i bazi za oči i oboje su sjajni!

Baza je na prvu pomalo masna i mislite da će vam još dodatno otopiti šminku no upravo suprotno – brzo upije  i ne postoji mogućnost da stvori grudice ili bilo kakav problem a sjenilo traje i traje… Meni još služi i kao baza za usne pri upotrebi ruževa jakih boja, naime, kako imam suhe i često ispucale usne svaka crtica mi se vidi na usnama s određenim ruževima i tako da prvo nanesem ovu bazu koja ublaži eventualne nepravilnosti na usnama i fiksira tamne nijanse ruževa.

 Boja sjenila je prekrasna, reflektirajuća kao a sa baznom bojom nazovimo “prigušenog” zlata, postojana je i iako se radi o sjenilu u prahu na očima pri nanošenju se ne trusi uokolo jer zapravo dođe u svojoj maloj kutijici u obliku malih kuglica koje s vremenom mijenjaju oblik i tako se skidaju slojevi i dolazi do praha.

TWILIGHT Luna Twilight Mortal Glow Blushing Cream – Adrenaline 10.50$
Ovdje se radi o “multipraktičnom” proizvodu koji se može nanositi i na obraze i na oči i na usne – 3 u 1!

Odličan proizvod jer je trajan a uporebljiv na čak tri načina. Meni najčešće služi kao highlighter ili kao sjenilo i da mi licu svježinu u sekundi a isto tako lako se i jednostavno nanosi pa ste brzo spremni. Na swatchu su malo preizražene čestice shimmera i pokušala sam i sa blicom i bez blica dočarati o čemu se zapravo radi ali nije išlo tako da se ne prepanete ovig sitnog shimmera jer zaista je nijansiran i boja se u prirodi vidi a čestice shimmera tek na sunca u puuuuuno blažoj verziji.
To bi bilo to…
Biste li nešto isprobale?
lp