SKINLITE

Kategorije: Nekategorizirano
SKINLITE peel off maska KRASTAVAC 2X7ml , Kozmo 9.99kn
*napomena: ovu masku MORATE probati!!!!

Ništa bez naših korejskih prijatelja i njihovih proizvoda 😀 (znaju oni koji su ovisni o kupnji na ebay-u)! Ovaj proizvod doduše nije kupljen online već u Kozmu ali proizvodi se u Koreji tako da smo došli na isto. Slučajno sam kupila ovu masku u Kozmu jer volim “peel off ” maske jer odgovaraju mojoj masnoj koži.
SKINLITE peel off maska KRASTAVAC je maska za svaki tip kože a na deklaraciji piše da odstranjuje nečistoću i odumrlu kožu ostavljajući je svilenkastom i hidratiziranom, zaista je tako. Jedna sam od onih kaja vjeruje da ako proizvod “osjetim” da “žari” ili “zateže” onda taj proizvod “nešto” i radi. Ova maska je vrlo vrlo vrlo gusta i kada ju nanosite na lice zaista imate 2-3 minute posla da ju razmažete po licu, s obzirom da je gelasta jer se guli s lica to već ostavlja dojam. Na deklaraciji piše da ju treba ostaviti da djeluje 20min, što sam i učinila a i nema potrebe ostavljati ju duže jer se nakon 20min zaista osušila. Kada ju tek stavite na lice osjećate lagano zatezanje a nakon 10ak min ne možete pomicati usne koliko se “zategnula” a kada ju skidate osjećate gotovo nelagodan osjećaj peckanja ili štipkanja (ali extra lagano – ne bojte se!) i ako ste bili neoprezni (kao ja) i niste zaobišli dijelove poput obrva i usana počupat će vam 6 dlačica obrva koliko se snažno sljubila i posušila na licu. Lice nakon nje je zaista glatko, nježno i zategnuto, nisam ovaj efekat doživjela nikada ni sa jednom drugom maskom a isprobala sam ih zaista puno… Isto tako nakon skidanja umila sam se toplom vodom (kako i piše) i nanjela noćnu kremu, sljedećih 15ak min osjećala sam lagano peckanje i mislim da je od silnog skidanja te maske ostalo lagano crvenilo na koži jer nakon 15ak min je nestalo i nisu ostale nikakve iritacije. Baza u maski je krastavac a tako lagano i svježe i miriši ali nije intenzivno.

Maska mi je ugodno iznenađenje i svakako ću je ponovo kupiti i preporučam je svakom tko nema vrlo osjetljivu kožu i ne smetaju mu ove “popratne pojave” 😉 jer iza nje ostaje čisto i zdravo lice.

lp