…sat s ebay-a…

Kategorije: Nekategorizirano

Zaista sam svašta kupovala na ebay-u a nekako najviše nakit, po prvi put sam naručila satove jer ih obožavam a zaista su poskupa investicija posebno ako ih volite mijenjati i dio su vaše prepoznatljivosti :D.
Odlučila sam isprobati ove jeftine kineske satove, išla sam onom pa za par dolara da radi i mjesec dana opet dobro.

Kupila sam dva sata, jedan (crni) za “poklon” i drugi smeđi je moj. Kineski seller naravno, sky_snn poslao je odmah nakon uplate kojih dva sata da je roba poslana i stigla je za 18 radnih dana lijepo upakirana i zaštićena te je seller na svoju inicijativu napisao na paketu “gift” iako cijena nije prelazila granicu do koje se roba carini (ukoliko im naletite-ja je da pokucam u drvo još nikada nisam platila :D) što je jako lijepo od njega i cijenim to. Moj je sat navodno neka “DIESEL” kopija a ovaj drugi nema neki fake naziv ali mogu se zakleti da sam ga vidjela (ili barem slično) po dućanima koji drže “điđe” u Zagrebu, jedina je razlika što su oni kojih 50-100kn a ovaj koji sam ja kupila prava mizerija.

4$ + besplatni shipping
Unisex sat u smeđoj varijanti od ponuđene 4. Ugodan je na ruci i najbitnije on radi jedina mana koju mu ja mogu naći su ove tri kazaljke unutar sata sa tri kruga koji su samo nacrtani ali s obzirom da je fake = it’s ok! jer time je samo posebniji – jedinstven 😀 .
Pogledajte…

…kako vam se čini?…
3.59$ + besplatni shipping
Ovaj sat ide na “poklon”…lijep je i ugodan ali ja osobno nisam fan cirkona po satu, imam jedan takav (GUESS) i kupljen je daaaaaaaavnooooo, davno. Njegove su kazaljke iznutra prave i čak funkcioniraju 🙂 . Ugodan je za nositi, lagan i sladak mora se priznati.
Pogledajte…

…kako vam se čini?…
Ne znam da li imate naviku kupovine iznimno jeftinih stvari koje se mogu naći na ebay-u, ja imam, rijetko da se razočaram a drago mi je počastiti se sa lijepom sitnicom za malu cijenu.
Svakako ću kupiti još koji sat…
Kakva su vaša iskustva s kupnjom satova s ebay-a?
lp
Tagovi: ,