POND’S magic powder (Oil&Blemish Control)

Kategorije: Nekategorizirano

 POND’s posluje od 1846. godine te proizvodi proizvode za njegu kože. Može se tu naći svakakvih proivoda a najpoznatija je COLD CREAM za lice.

 Kako po svijetu postoji već niz POND’s podružnica tako je različit i asortiman, proizvod koji sam ja isprobala može se naći u asortimanu korejskog tržišta.

 POND’S magic powder (oil&blemish control)
Dakle, radi se o puderu koji prvenstveno služi kontroli sebuma na vašem licu.

Oba pudera su transparentna i time ne ostavljaju nikakve tragove na licu osim matirajućeg efekta.

Kao što se da vidjeti, ovaj u rozoj ambalaži je zaista u rozom prahu i unutar sadržaja ambalaže a ovaj u plavoj ambalaži je bijele boje. Jedina je razlika u tome da rozi zaista prekrasno ali iznimno intenzivno miriše po cvijeću. Učinak je jednak kod oba pudera.
Nakon nanošenja koža ostaje mekana, matirana i ugodna. Osobno ga nanosim ako sam u žurbi ili idem samo na brzinsku kavu ili mi se jednostavno ne da dodatno potruditi a zbog iznimno masne kože moram nešto nanjeti. Moram priznati da ispod njega stavim bazu za lice, što iz neke navike, što zbog toga jer mu baza produljuje matirani efekt-dakle, sa bazom u kombinaciji lice izdrži do 6h bez sjaja.
Dermatološki je testiran te siguran, nježan i blag za lice. Dvostruka UV zaštita je svakako nešto što će koži prijati ljeti jer se neće topiti ni zatezati na licu.

 Cijena uglavnom varira kao i količina ambalaže. Svoje pudere sam naručila sa ebay-a od Thaietcgroup i stiglo mi je za dva tjedna, tako da preporučam i proizvod i sellera.

Da li ste probali ovaj ili sličan proizvod?

lp

Tagovi: ,