GIORGIO ARMANI Beauty | Sí Rose Signature Eau de Parfum, Lasting Silk UV Foundation, Compact Cream Concealer, Power Fabric Foundation

„Iza svih Armani proizvoda krije se jedinstvena, iznimno osobna filozofija koja nastaje iz mojeg uvjerenja da je elegancija ključ ljepote i privlačnosti. Tijekom cijele karijere slijedim jedinstvenu i osobnu viziju estetike. Iako se napjev tijekom vremena može mijenjati, glazba ostaje ista. Vjerujem u jednostavnost, profinjenost, kvalitetu, iskrenost i učinak.“ – GIORGIO ARMANI

Armani beauty segment zaista je posebna priča koja sadrži splet zanimljivih proizvoda, jedinstvenih tekstura i bezbroj privlačnih nijansi. Tijekom posljednjih mjeseci primijetila sam kako koristim isključivo GA makeup proizvode za lice ali isto tako primijetila sam da mi je koža zahvalna na tome. S obzirom na to da sam nedavno ispraznila jedno pakiranje GA podloge, morala sam istu obnoviti te sam usputno ubacila još koju sitnicu u košaricu, više o tim novitetima slijedi u nastavku posta.

*SÌ ROSE SIGNATURE (Eau de Parfum)

Nepromijenjen od prvog izdanja 2016. godine, SÌ ROSE SIGNATURE Eau de Parfum krase dva akorda ruže koja cvjeta kroz neočekivanu notu chyprea. Svibanjska ruža, ikona ljepote i zaštitni znak mirisa SÌ, pridružuje se iskonskoj čistoći turske ruže u senzualnom zagrljaju. Moćan i delikatan, ovaj je buket svježine prožet svjetlinom nota bergamota i mandarine. Lepršavi akord frezije stapa se sa sočnom esencijom crnog ribiza Neo Jungle™. Dva ružina apsoluta u srcu kreiraju raskošan i senzualan mirisni trag. Providne su latice obogaćene konkretom irisa i baršunastim apsolutom osmantusa. Bazne note apsoluta ambrete i esencije vanilije Pure Jungle™ stapaju se s mekim drvenastim Orcanoxom™, naglašenim daškom pačulija. Neopisiva elegancija obavija i krasi kožu poput svilenog vela.  SÌ ROSE SIGNATURE je oda svim licima ženstvenosti i ružinim laticama koje se prelijevaju poput opala.

Informativna cijena: SI EDP ROSE SIGNATURE 2017 V50ML (OS) / Parfemska voda u spreju ~ 682 kn ili €74.34 na web shopu Feelunique

Moji dojmovi

ROSE SIGNATURE edp zaista je jedna prekrasna cvjetna rapsodija. Slatkoća turske ruže ovaj miris čini senzualnim i izuzetno privlačnim. Sviđa mi se kako se razvija tijekom dana iako se ne radi o pretjerano postojanom mirisu, mislim da upravo ta decentnost čini ovaj miris idealnim za proljetno-ljetne trenutke. S obzirom na splet ružinih tonova mene ovaj miris vrača u djetinjstvo, jer upravo je moja mama oduvijek voljela mirisne note ruža, stoga itekako favoriziram ROSE SIGNATURE edp.

Lasting Silk UV Foundation 30ml / €48.00

Giorgio Armani Lasting Silk UV dugotrajan tekući puder koji dolazi u obliku lagane i prozračne teksture na bazi vode, koja koži pruža postojan semi-matte finiš. Formula s micro-fil tehnologijom postiže trajnost proizvoda do 14 sati pružajući srednje do jako prekrivanje. Lijepo se i s lakoćom nanosi neovisno da li se nanosi kistom ili spužvicom. Također je bitno za spomenuti kako sadrži zaštitni faktor 20 a pogodan je za svaki tip kože. Puder je dostupan na web shopu Feelunique.

Moji dojmovi

Ponovljena kupovina ovog pudera već dovoljno govori o tome da mi se itekako dopada. Iako imam mješoviti do masni tip kože, osobno nisam fan mat finiša, više preferiram neki prirodniji finiš ali bez vidljivih tragova viška sebuma koji moja koža proizvodi. Uglavnom, s ovim puderom postižem semi-mat finiš i to bez teških i matirajućih baza. U početku sam ovaj puder nanosila upravo na takve matirajuće baze i u samom startu ovaj puder i ja nismo kliknuli, no kada sam shvatila da ovaj puder najljepše sjeda na kožu bez istih, ovaj puder i ja se ne razilazimo. Prekrivanje koje pruža je srednje ali je nadogradivo do jakog, ne ističe suhe dijelove lica a savršeno balansira višak sebuma koji moja koža proizvodi na t-zoni i postojan je satima na koži. Sve u svemu, odličan odabir za svako doba godine i za normalni do masni tip kože.

Compact Cream Concealer 4.4ml / €36.00

Snažno prekrivanje korektora svilenkaste teksture najbolji je saveznik svakog pudera. Compact Cream Concealer dolazi u pakiranju s ogledalom i preciznim kistićem idealnim za popravke tijekom dana. Ovaj korektor pouzdano prekriva tamne mrlje, prištići i ostale nepravilnosti na koži. Korektor je dostupan na web shopu Feelunique.

Moji dojmovi

Iako nisam fan korektora ovakve teksture, ovom korektoru nisam mogla odoljeti s obzirom na to da sam jako zadovoljna GA High Precision Retouch korektorom. Odlučila sam mu dati šansu i drago mi je da jesam jer je apsolutno savršen. Pruža odlično prekrivanje neovisno o kakvoj se nepravilnosti radilo, također je važno za spomenuti da pruža i mogućnost popravka tijekom dana a da se savršeno stopi s kožom usprkos podlozi. Ponekad ga koristim na raznim nepravilnostima na koži a ponekad na okoloočnom području ako moji plavičasti podočnjaci budu jače izraženi. Ne isušuje kože a lijepo se nanosi prstima ali i s kistom koji dolazi u pakiranju. Iako nešto skuplja investicija smatram ju odličnom jer 4.4ml sadržaja će potrajati jako dugo.

Power Fabric 30ml / €48.00

Power Fabric predstavlja tehnološku inovaciju dobivenu iz spoja dviju legendarnih formula, MAESTRO FUSION MAKEUP i EYE TINT.
Nadahnut odlikama formule MAESTRO FUSION MAKEUP, Power Fabric je koncentracija ulja koja ten obavija dugotrajnim, blistavim velom bez masnog sjaja. Kao i tekuće sjenilo za oči EYE TINT, Power Fabric sadrži suspenziju pigmenata koja bojama daje čistoću i intenzitet. Revolucionarna formula: iznimno fina suspenzija ulja/pigmenata koja se lako nanosi i besprijekorno stapa s kožom, pružajući nezaboravno osjetilno iskustvo. Nova tekuća podloga sadrži zaštitni faktor 25, te omogućava pokrivenost do 16 sati. Elegantnu i profinjenu bočicu eliptičnog oblika krasi prepoznatljivi dizajn. Puder je dostupan na web shopu Feelunique.

Moji dojmovi

Uz kupovinu dobila sam 2 testera Power Fabric pudera i oduševila se da sam odmah sutradan otišla po full size pakiranje. Iako o ovom puderu planiram uskoro objaviti recenziju, morala sam se osvrnuti na isti u ovom postu. Prije svega, mislim da će ovaj puder najbolje odgovarati mješovitom do masnom tipu kože, posebno onim osobama kojima u prethodno spomenutom Lasting Silk-u nedostaje matirajućih svojstava. Na suhoj koži bi mogao istaknuti suhe dijelove ali možda bi se uz adekvatnu bazu i to uspjelo izbalansirati. Ovaj puder pruža jako prekrivanje i izuzetnu te pouzdanu postojanost. Po nanošenju, neovisno nanosili ga kistom ili spužvicom, zaista se besprijekorno stapa s kožom i pruža joj savršen izgled. Više o njemu u skorašnjoj recenziji.