Ecco Verde | Trgovina za prirodnu ljepotu

Ecco Verde je web shop na kojem možete pronaći preko 8.000 proizvoda prirodne kozmetike od internacionalnih proizvođača, dakle dosta toga što nam je bilo nedostupno kroz Ecco Verde web shop postalo je dostupno. Kupovina na Ecco Verde web shopu je jednostavna, odaberete svoj omiljeni proizvod, platite putem kreditne kartice, PayPal-a, bankovnog terećenja, plaćanjem unaprijed ili doznakom i kroz koji dan proizvodi stižu na vaša vrata. Više o samom web shopu i proizvodima u ponudi možete pronaći klikom na Ecco Verde web stranici – www.ecco-verde.hr .

U moru proizvoda koje Ecco Verde ima u ponudi ja sam odabrala tri pilinga za sebe od kojih je jedan za lice, jedan za usne i treći za tijelo te vam danas donosim recenziju sva tri proizvoda.

Ecco Verde

Domus Olea Toscana | Piling maska za lice i tijelo 50ml/96,99kn | 200ml/226,99kn (sastav)

Iako sam najavila piling riječ je zapravo o pilingu koji je ujedno i maska. Naime, ovaj proizvod koristi se u dvije faze te isto tako ima dvostruko djelovanje na kožu lica. Prvo ga koristim kao masku na način da se proizvod promiješa sa malo vode te se nanese na kožu i ostavi da djeluje 10-15 minuta a potom ga odstranjujem poput pilinga. Dakle, nakon što je maska odradila svoj dio, sa vlažnim rukama nježno kružnim pokretnima umasiram tu piling masku te nakon 1-2 minute isperem vodom. Ovu piling masku preporučeno je koristiti 1-2 puta tjedno no ja sam ju koristila svakih deset dana jer učinak je zaista impresivan i dugotrajan pa nije bilo potrebe za češćim korištenjem.

Bogatu njegu te nježno i temeljito čišćenje je ono što vam ovaj proizvod može pružiti. Maska je odličan odabir za svaki tip kože a posebno će goditi mješovitoj do masnoj te problematičnoj koži. Nakon primjene koža je čista, zdrava i zaglađena jer smo masažom s granulatom marelice aktivirali cirkulaciju kože te je pripremili za nanošenje odgovarajuće njege. S obzirom da ovaj proizvod dolazi u dva različita pakiranja postoji mogućnost primjene i na tijelu jer smatram da bi odlično odradio i taj posao.

Jako sam zadovoljna ovim proizvodom te mislim da će biti odličan saveznik u nadolazećem ljetnom periodu. Sviđa mi se zdravi izgled koji pruža licu a i efekt glađe kože na dodir postojan je neko vrijeme nakon upotrebe. Više o proizvodu možete saznati klikom na ovaj link.

Domus Olea Toscana Domus Olea Toscana piling maska

Biofficina Toscana | Piling za usne za sladokusce 15ml/60,99kn (sastav)

Ovaj piling predstavlja prvi korak u efikasnoj njezi usana koji je mojim suhim usnama besprijekorno potreban. Piling usana je dio moje svakodnevnice jer moje su usne dosta osjetljive i suhe te baš ne reagiraju najbolje na svaki piling. Ovaj piling nježno odstranjuje suhe stanice kože te usne čini izuzetno mekanima. Naravno, kao i svaki piling može se koristiti i okolo usana kako bi se nečistoća nježno odstranila, ovo je posebno dobro napraviti ukoliko ste malo precrtali usne pa čisto da kožu čim prije vratite u normalu.

Slatki miris ovog pilinga obogaćen je velikom količinom meda iz Toskane koji ujedno daje dodatnu ugodu usnama. Sviđa mi se kako ostaje kompaktan pri upotrebi te se ne mrvi kao mnogi drugi, također po upotrebi ostavlja tanki ugodni sloj koji je ne ispirem sa usana već samo dodam balzam. Ovaj piling koristim uvečer prije spavanja te prije nanošenje mat ruževa i naravno poslje i moram priznati da u posljednje vrijeme nisam imala problema sa usnicama, što mi je jako drago jer dosta ruževa u principu isušuju usne a kada vam usne prirodno naginju dehidraciji to može biti ozbiljan problem. Više o ovom krasnom pilingu možete pročitati klikom na ovaj link.

Biofficina Toscana Biofficina Toscana piling

Delidea | Revitalizirajući piling za tijelo s arganom i datuljama 200ml/96,99kn (sastav)

Piling tijela radim dva puta tjedno jer koža tijela mi je jako suha i osjećam kako joj upravo piling godi. Volim kombinaciju nježno-grubog pilinga koji će kožu ostaviti mekom i spremnom za daljnju njegu, ovaj piling upravo to i čini. Iako na deklaraciji stoji uputa kako se nanosi na vlažnu kožu ja ga nanosim na suhu kožu jer efekt je puno bolji. Po ispiranju na koži ostaje decentan orijentalni miris a koža ostaje meka i nježna na dodir.

S obzirom da sam jako zadovoljna pilingom zainteresirala me cijela linija proizvoda za njegu tijela s arganom i datuljama koja zahvaljujući antioksidacijskim svojstvima i sposobnosti da poboljšaju elastičnost, koje ovi proizvodi dobivaju iz dragocjenog arganovog ulja i ekskluzivnog ulja datulja, zateže i njeguje kožu uz veoma malo truda. Više o ovom pilingu možete saznati klikom na ovaj link.

Delidea Delidea piling

S obzirom da sam sa sva tri pilinga podjenako zadovoljna ne bih isticala niti jedan posebno no svakako sam se zainteresirala i za druge proizvode ovih meni nepoznatih brandova. Planiram i dalje koristiti piling za usne i tijelo a piling masku ću svakako nabaviti u većem pakiranju.

Da li ste koristite prirodnu kozmetiku i imate li preporuka?

Ecco Verde web shop