L’Occitane & Pierre Hermé Paris [giveaway]

L'Occitane

“Samo Hermé se mogao dosjetiti kombinacije grejpa i rabarbare, začinjene s klinčićima i prstohvatom muškatnog oraščića u mirisu koji će oduševiti žene kao i muškarce. Čudesna mirisna kompozicija pravi je poklon Korzici „Otoku ljepote“ gdje ljetuje svake godine s prijateljem Olivierom Baussanom.”

1 L'Occitane

Eau de Toilette Pamplemousse – Rhubarbe

Opis EDT Pamplemousse – Rhubarbe;

Rod: voćno-citrusni Namijenjen: ženama i muškarcima

Glavni sastojci: esencija grejpa s Korzike, rabarbara

Gornje note: grejp, rabarbara, limun, čempres

Srce mirisa: klinčić, muškatni oraščić, lavanda

Donje note: cedar, vetiver

Elegantnu staklenu bočicu kreirao je Olivier Baussan i moram priznati da mi je bočica kao i ambalaža u kojoj ista dolazi zaista nešto posebno jer sam dizajn je vrlo jednostavan a opet pomalo neobičan i zanimljiv no nadasve izuzetno elegantan i profinjen.

Citrusne note unutar tog zanimljivog pakiranja također su interesantne i neodoljive te moram priznati da su pun pogodak u ovim hladnim danima. Naime, ove citrusne note bude sva vaša osjetila i vračaju vas na ljetne praznike, svježe voće i šetnje obalom. Ukoliko ste sada pomislili na trenutak da ovo i nije baš pravi odabir za hladniji period godine varate se jer srce mirisa zaokružilo ga je i dalo mu tu posebnost da bude pogodan i za zimu. Ovo je jedan zanimljiv miris koji se razvija tokom dana a njegova postojanost je impresivna.

4 L'Occitane 3 L'Occitane 5 L'Occitane

Mlijeko za tijelo Pamplemousse – Rhubarbe

Poletni akordi koji izazivaju nosnice-i nepce… Jasnoća grejpa združena je s odrješitošću rabarbare.

Hidratantno mlijeko za tijelo koje se brzo upija i ne ostavlja masne tragove na koži, dubinski hidratizira kožu te ju obavija profinjenim citrusno-začinskim mirisom, čineći tako suptilan spoj rabarbare, korzikanskom grejpa i aromatičnih začina.

Miris mlijeka na koži se također razvija te je postojan otprilike 2-3 sata a zatim na koži ostaju decentni mirisi citrusa.

6 L'Occitane

Čudesne mirisne kompozicije otkrivaju nam čari Sredozemlja sa svojim začinskim i energizirajućim notama . Više o liniji i ostalim proizvodima možete potražiti na L’Occitane službenoj stranici klikom na ovaj link.

2 L'Occitane

Blogorođendansko darivanje {uvjeti i pravila}

Internacionalno darivanje traje u periodu od 29.12.2015. do 04.01.2016. do 23:59h te se u tom periodu možete prijaviti na način da ispod ovog posta u komentarima napišete L’Occitane & Anaviglam giveaway a nagrada je poklon za jednu od vas koji sadrži Pamplemousse – Rhubarbe mlijeko za tijelo i EDT, odnosno proizvode iz današnje recenzije. Sretna dobitnica bit će izvučena 05.01.2016. te će njeno ime biti objavljeno u toku dana na blogu a dobitnica mora u roku od 24h odgovoriti na poslan mail sa kojim se prijavila inače izvlačim novu dobitnicu. Također se na ovo darivanje možete prijaviti i na FB stranici bloga klikom na ovaj link.

Sretno svima!

*u suradnji sa L’Occitaneom