Artdeco High Precision Liquid Liner 01 & 03

Artdeco High Precision Liquid Liner

Linija duž kapka uz crveni je ruž po mom mišljenju najelegantniji dio makeup-a. Jednostavno podigne svaki look za nekoliko stepenica a uz to je idealna za različite tipove look-ova, za svaku životnu dob te za svaku priliku. Jednostavno sa tom toliko hvaljenom linijom ne možete pogriješiti.

Iako sam već (više/manje) svladala tehniku nanošenja korektne linije uvijek se može nešto novo naučiti. Kroz istraživanje različitih eyelinera otkrila sam idealan profil za početnu fazu.

Po mom mišljenju, za svakog početnika najlakši eyeliner za upotrebu je onaj u obliku flomastera no i tada sve zavisi o vrhu. Naime, vrh eyelinera mora biti što fleksibilniji da bi mu upotreba bila što jednostavnija, nastavno u tom smjeru otkrila sam upravo eyeliner iz današnje recenzije.

Artdeco High Precision Liquid Liner 01 i 03

Artdeco je fantastičan brand koji nudi široku paletu kvalitetnih proizvoda po pristupačnim cijenama. Nekoliko proizvoda iz njihova asortimana sam već recenzirala pa iste možete potražiti u tražilici sa desne strane.

Unatrag dvije godine koristila sam High Precision Liquid Liner u crnoj nijansi koja dolazi pod brojem 01 a nedavno sam otkrila da su u asortiman ubacili i tamno smeđu nijansu pod brojem 03.

Artdeco Eyeliner 01 03

Pakiranje dolazi u obliku elegantne srebrne olovke koja lijepo sjeda u ruci. Ukoliko prije upotreba protresete to pakiranje (što bi vam i preporučila) moći ćete čuti nešto poput kuglice u dijelu gdje gdje se sadržaj eyelinera i nalazi. Po otvaranju/zatvaranju možete osjetiti koliko je čep kompaktan te je isti popraćen nekim posebnim mehanizmom za zatvaranje/otvaranje, što je pretpostavljam i razlog zašto se meni ovaj tuš nikada nije osušio.

Pakiranje sadrži 0,55ml sadržaja a cijena mu iznosi 98kn (Muller).

Artdeco High Precision Liquid Liner swatches

Ono što čini ovaj eyeliner posebnim je upravo njegov kist za aplikaciju. Kist se sastoji od sitnih dlačica koje su fleksibilne i zaista samo apliciranje čine izuzetno jednostavnim. Možete kreirati izuzetno tanke te jako debele linije ili se držati zlatne sredine. Pigmentacija kod obje nijanse je izvanredna te neće biti potrebe za podebljavanjem.

High Precision Liquid Liner vrh High Precision Liquid Liner Artdeco High Precision Liquid Liner vrh

Nadalje, postojanost je valjda gotovo neograničena. Linija ovog eyelinera postojana je satima do skidanja. Nekada bi mi se znalo desiti da mi se nakon čitavog dana sjenilo skuplja u pregibu dok bi linija bila i dalje netaknuta. Najduži vremenski period testiranja bio je 15 sati i linija je i tada bila postojana.

Iako se jedna čitateljica požalila u postu sa 10 meni najdražih makeup proizvoda da joj se ovaj eyeliner brzo potroši ja nisam imala taj problem, meni naime pakiranje traje koliki mu je i rok trajanja po otvaranju, 6 mjeseci. U redu, priznajem da ga ne koristim baš svaki dan ali ga definitivno koristim najčešće čisto iz razloga jer mi je najsigurniji odabir. Naime, sa ovim eyelinerom jednu klasičnu liniju možete nacrtati u 30ak sekundi koliko je jednostavan za upotrebu. Ponavljam, ja isti ne koristim baš svaki dan tokom šest mjeseci pa meni možda zato potraje duže.

Artdeco High Precision Liquid Liner on eyes 03 High Precision Liquid Liner

Ovo je po mom mišljenju definitivno najbolji eyeliner s obzirom na omjer cijene i kvalitete a kada mu pridodam činjenicu jednostavne upotrebe mislim da mu niti jedan ne može konkurirati. Svakako topla preporuka za sve nesigurne osobe sa tušem u ruci ili barem početnike jer vam neće biti žao.

Na prethodnom prikazu vidite 03 High Precision Liquid Liner na djelu, odnosno, tamno smeđu varijantu koja je usputno govoreći najljepša tamno smeđa nijansa eyelinera na koju sam imala prilike naići. Kompletan look prethodnog prikaza mogli ste vidjeti na slici iz posta o Diorskin Star tekućem puderu.

Koji je vaš omiljeni eyeliner i koliko ste vješti sa tom famoznom linijom? Ukoliko ste isprobali ovaj eyeliner zanimaju me i vaša iskustava sa njim te svakako javite ako se i vama prebrzo potroši?

 • Daniela

  Nisam vješta sa eyelinerom, tako da ću ga sigurno isprobati, najvažnije mi je da je postojan jer uvijek imam problema s tim da mi ta crna linija bude razmazana nakon nekoliko sati :-/

 • Sweet About Me blog

  Moji HG eyelineri u olovci su Oriflame The One, obožavam ih. Ali i ovaj se čini super, posebno me iznenadilo koliko se sam vrh može svinuti. I ova smeđa boja je stvarno prekrasna, gotovo nisam ni skužila da je smeđa. Takvu smeđu tražim 😀

 • Tamelie T

  Meni eyeliner stvara problem uvijek, grozna sam s tim. Zato koristim Maybelline gel eyeliner jer mi je najlakše upravljati s gel linerima. Iako i s njim znam fulati totalno 😀
  Ja još nisam našla neki felt tip liner koji bi mi odgovarao jer mi se uvijek sasuše budući da ni ne povlačim crtu stalno, onda oni stoje i čekaju bolje dane i kad se ja odlučim koristiti ih, već su odustali od života 😀
  Nisam isprobala ovaj, ali znaš kak to ide, pročitaš recenziju kod nekog i odmah si imaš jedan item više na wishlisti 🙂

  • O da, sve znam i razumijem, moja je isto tako svakim danom sve dulja i dulja.
   MNY gel eyelineru su i meni odlični i zaista klize sami, imam ih u pet nijans što potvrđuje koliko su krasni, apsolutno otkriće.

 • Ivana

  Koje sjenilo imas na ocima,prekrasno je !?

 • Make-up girl

  Inace ne koristim eye linere moram se nauciti raditi taj wing s eye linerom :’)
  Inace sviđa mi se i prelijepo ti stoji 😉

  • Hvala ti ;).

   Moj savjet ti je da prije tuša “iscrtaš” kosim kistom i sjenilom liniju i onda samo pređeš sa tušem po zacrtanom. barem je meni to pomoglo :D.

 • They look lovely – I love a good felt tip pen style eyeliner!

  Emma | Fluff and Fripperies

 • Đurđica

  Ja baš ne koristim eye linere i nisam uopće vješta s tim. Nemam baš iskustva :-)) Nedavno sam dobila od L´ Oreala eye liner koji je isto ovako kao flomaster pa ću vježbati, hahaha ;-))

Shop now at FOREO for the IRIS