L’Oreal Paris – Mega Volume Miss Manga

L’Oreal Paris kao brand drogerijskog ranga u svom asortimanu nudi fantastične proizvode.

Kada razmišljam općenito o maskaram drogerijskog ranga, L’Orealovih sam se zaista nakupovala kroz godine te sam im i dan danas vjerna.
Razveselilo me kada sam na ovu maskaru naišla u jednom goodie bag-u jer sam ju zaista željela i isprobati.

Moram priznati da mi je ovo crno-ružičasto pakiranje jako zgodno usprkos tomu što sam više tip osobe koja voli što jednostavniju ambalažu te da se brand više orijentira na kvalitetu iste te sadržaja.
Sadržaj maskare iznosi 8,5ml a cijena joj je oko 90 kuna (ovisno o prodajnom mjestu).
Osobno preferiram gumene četkice a možda mi je zato L’Oreal Paris toliko i drag po pitanju maskara jer većina ih je upravo sa gumenim četkicama.
Na žalost, Miss Manga nema gumenu četkicu ali i njena ima svojih prednosti.
Guste sintetičke čekinje te četkica koja se pri vrhu sužava čine kako sam i prethodno spomenula zanimljivu maskaru.
S obzirom na oblik i gustoću četkice, možete zahvatiti i najsitniju trepavicu što je sjajno jer tako dobivate na volumenu trepavica.
Ova četkica je posebno zanimljiva i zato jer njena drška ima zglob kojim je maskara fleksibilnija, mada ja osobno pri nanošenju i nisam primijetila da se taj zglob uopće pomiče.
Tekstura ove maskare je dosta tekuća a maskara ko maskara je dosta vlažna i ja je zbog toga otvorim 
par minuta prije nanošenja na trepavice. Jednostavno mi bude lakše. Ukoliko vam se ne sviđa ta ideja, uvijek možete četkicom proći kroz papirnatu maramicu koja će pokupiti višak.
Zbog takve teksture ova maskara traži malo brže pokrete jer sam u par navrata primjetila da ima tendenciju da slijepi trepavice a kako ih zaista lijepo vizualno produlji velika je šteta da iste nisu i lijepo definirane, odnosno svaka na svom mjestu.

Ova maskara pruža volumen te produljuje trepavice a da ih pri tome ostavlja zaista intenzivno crnima. Ista ne iritira oči te se lakše skida sa odstranjivačima u dvofaznoj formuli jer je boja jako intenzivna a ako stavite koji sloj više neki slabiji odstranjivač ne bi bio najbolje riješenje.

Nisam sigurna da li mi četkica nije sjela ili je do teksture maskare jer mi se zaista ne sviđa činjenica da postoji mogućnost da slijepi trepavice, naročito kako ona dolazi na kraju samog šminkanja (u mom slučaju) pa postoji šansa da sve skupa ne izgleda reprezentativno.
U konačnici, maskara je solidna i traži brzu i spretnu ruku ali opet moram istaknuti da L’Oreal Paris u svom asortimanu nudi i znatno bolje maskare.
Ukoliko ste ju isprobali, što kažete na četkicu, teksturu i zanimljiv zglob na dršci?
*pr uzorak
Ivana
lp
 • Da ,zaista zna sljepiti trepavice,ali pronasla sam si tehniku tako da stavim lagana 2 sloja pricekam malo da se posusi i onda treci sloj stavim i bude skroz uredu..Iako ima tu manu,stvarno mi se svidja
  Trenutno je u dm na popustu 50 kn

  • E to je odlična cijena za nju ;).

   lp

 • ja uvijek stavljam 1, max 2 sloja eventualno, 3 nikad u zivotu, ne treba mi 🙂
  moram probati i ovu, hvatam ljubicastu 🙂

  • Oh pa ja odem nekada i sa više od tri, sve zavisi od onoga što imam na kapcima :).

   lp

 • Anonymous

  Probala sam i nisam bila zadovoljna. Dobro si rekla, Loreal ima i puno bolje maskare.

  • Da, eto zaista mislim da traži posebnu pažnju na žalost :/ što inače nije stvar sa njihovim maskarama.

   lp

 • Meni je za početak poprilično mokra pa moram biti oprezna s njom, no još mi je rano donijeti neke konkretne zaključke. Ipak,moram reći kako mi je bezveze taj mehanizam četkice jer se ona ne može tako savinuti prilikom korištenja, jedino ako si poželimo iskopat oko 😀

  • Looool, tako je :/ … ni ja kao što sam navela u postu ne vidim baš da se giba pri nanošenju ali svakako je zanimljivo jer vjerujem da postoji neki razlog zašto je tako mada … možda lakše prolazi kroz trepavice jer četkica nije fiksirana … :/.

   Meni je također prevlažna i ja ju kao što sam napisala prije nanošenja otvorim na par minuta i ne vračam četkicu natrag unutra.

   lp

 • Natasa

  Zar sam ja jedina koja stavlja samo jedan sloj maskare?:-)

  • Ma to samo zavisi od toga šta tko preferira, ja zapravo to ni ne brojim jer kada ju jednom nanesem to je to, nema diranja a nanosim ju toliko dugo dok nisam zadovoljna.

   lp

 • Anonymous

  Definitivno jedna od njihovih lošijih maskara.Inače njihova Voluminous maskara mi je jedna od top tri od kad znam za sebe,također i Telescopic je odlična.

  • Telescopic nikako da probam i baš moram s namjerom krenuti po nju :/ … ne znam kako se svaki puta smetem.

   lp

 • Imam ju i ne sviđa mi se. Ne vidim nikakve koristi od tog pomičnog zgloba i jako me iritira i otežava nanošenje maskare. Slažem se da L’oreal ima puno bolje maskare od ove, npr. Wingsica mi je odlična 🙂

 • da, zna sljepit trepavice a meni se ovaj pomični zglob ne sviđa jer imam osjećaj kao da maskaru prvi put koristim. voljela bih da je taj pomični zglob fiksiran i da se nemoze savijat. meni je dosta mokra tako da sam se prvi ut i razmazala sa njom

  • Meni toliko ne smeta taj zglob i opet kažem vjerovatno ima opravdan razlog zašto je tamo a ovo što je malo vlažnija ja rješavam da ju otvorim nešto prije nanošenja.

   lp

 • Vidim da se stalno povlači pitanje pokretnog zgloba 😀 Meni osobno ne smeta uopće… solidna mi je maskara ali slažem se da Loreal ima i puno bolje primjerke :/ No dobro, sad ju svugdje viđam na sniženju (u Dm-u je nedavno bila snižena na 40 kuna), pa ju čak i vrijedi isprobati za te novce….

  • Ma da, ne smeta on i opet se moram ponoviti jer se baš kroz komentare taj zglob protegnuo što kažeš, u principu vjerujem da postoji razlog zašto su ga stavili.

   Ovo sniženje me isto čudi jer je zaista veliko pa je možda i do branda stigao ovakav feedback :/.

   lp

 • Svoj primjerak nisam još stigla isprobati. Inače L’Oreal nudi izvrsne maskare, no nisam oduševljena opisanim, točnije time da je tekstura vrlo tekuća.

  • Da, tekstura nije kao do sada :/ i to je velika šteta.

   lp

 • Ovo mi je sljedeća maskara koju ću otvoriti, baš me zanima kakva će mi biti jer su recenzije baš različite. 🙂 Nadam se samo da će mi biti bolja nego ova koju sad imam, Makeup Forever Aqua Smoky Lash, jer mi se ona preslikava na kapak :-/

  • Nisam isprobala nijednu MUFE maskaru ali dobro mi je znati koju da ni ne gledam ;).

   lp

 • nisam još isprobala svoju, dojmovi su stvarno različiti, silno me zanima kakva će meni biti 🙂
  mada mi se zvuči obećavajuće to što je tekstura tako tekuća :/
  no vidjet ću kad isprobam, slažem se da L’Oreal inače ima super maskare 🙂

  • Baš me zanimaju tvoji dojmovi ;).

   lp

 • Ja na prvu nisam bila zadovoljna sa ovom maskarom,ali nakon nekog vremena sam je opet isprobala (i valjda sam našla pravu tehniku nanošenja) i sad sam prezadovoljna.

  • Zna se desiti sa maskarama kada su jako vlažne da nakon nekog periodu postanu bolje i vjerujem da se to i sa ovom dogodilo.

Shop now at FOREO for the IRIS