Vichy – Normaderm Night Detox

Prije dva tjedna bila sam počašćena od strane Vichy-a da mi ustupe novi proizvod na testiranje koji će se na našem tržištu naći tokom travnja.

Danas vam donosim svoje dojmove o njemu a ukoliko biste želji osvojiti svoj primjerak, možete se prijaviti na trenutno darivanje do 19.4. klikom na ovaj LINK.

Vichy Normaderm linija je linija sa kojom sam ja odrasla, odnosno bez koje moja mješovita do masna a povremeno i problematična koža nije mogla funkcionirati. Sreća je moja da sam ju na vrijeme otkrila jer samo iz tog razloga danas mogu pogledati u zrcalo sa velikim zadovoljstvom.
Novi proizvod iz linije Normaderm dolazi pod nazivom NIGHT DETOX (40ml) a opis mu je sljedeći :
“Radi se o noćnoj njezi koja transformira masnu kožu već od prvog jutra. 
Njega je  primjerena za odrasle žene s nepravilnostima. 
Ono što je specifično u Normaderm liniji jest da predstavljamo po prvi puta njegu koja ciljano djeluje na prekomjernu tvorbu sebuma i toksina noću. 
Primjerice, kod osjećaja prljave kože prilikom buđenja, razlog leži u  povećanom lučenje sebuma tokom noći. Formula sadrži inovativne sastojke: 
1. (Perlit + apsorbirajuće čestice) koje upijaju višak proizvedenog sebuma tokom noći. 
2. (Eperuline +LHA + Hepes + Salicilna kiselina), smanjuju nečistoće, te odstranjuju izled nepravilnosti.”

Kremu sam nanosila uvečer prije spavanja na prethodno očišćenu i toniziranu kožu i ono što bih odmah primijetila je ugodan baršunasti trag koji bi na licu ostao nakon nanošenja ove kreme te koji bi bio postojan kao takav. Krema me nije zatezala niti isušivala u testiranom periodu.
Još jedna ugodna prednost ove kreme, lagane gotovo gelaste teksture, jest ugodan ali decentni miris svježine koji bi nakon nekoga vremena ishlapio po nanošenju.
Vizualno su pore po nanošenju izgledale suženo što je kod mene bilo najviše vidljivo na predjelu nosa gdje su mi pore i najizraženije. 
Ujutro po buđenju svaki puta bi se iznenadila jer u danima kada sam kremu testirala nisam se budila sa pretjeranim viškom sebuma na licu. Tek lagana pojava viška sebuma na predjelu nosa je u potpunosti zanemariva s obzirom da je ostatak lica bio pod kontrolom. Isto tako, koža je izgledala svježije a osjećaj ugodne elastičnosti samo je pridonio sveukupnom dojmu.
Krema tokom testiranog perioda na koži nije uzrokovala nikakve iritacije, suprotno tome, ublažila je postojeće te spriječila nastanak novih.

Kako ću svakako nastaviti sa testiranjem ove kreme vjerujem da će ista donijeti i dugoročne rezultate po pitanju sužavanja pora koja je za sada vidljiva tek po nanošenju i kontrole viška sebuma, barem moja očekivanja idu u tom smjeru.
Ovu kremu bi apsolutno prema preporuci proizvođača i sama preporučila odraslim ženama sa mješovitom do masnom kožom sklonoj nepravilnostima, jer prema onome u što sam se i sama mogla uvjeriti razlika se primijeti.

*pr uzorak*

Ivana
lp
 • Koliko čitam, većina vas je zadovoljna sa ovom kremicom. Probati ću nabaviti testere kada krema krene u prodaju. 🙂

  • Ja sam prvim dojmom zadovoljna a kako je Vichy dobro opskrbljen testerima naročito svojih noviteta svakako potraži tester ;).

   lp

 • Anonymous

  Prije sam koristila vichy pudere,al nazalost nemaju neki veliki izbor nijansi,,,,svakako cu probat ovu kremicu jer sam zadovoljna s vichy

  • Vichy je brand sa čijim proizvodima sam ja uvijek bila zadovoljna … općenito je škakljiv izbor nijansi drogerijskih pudera ali da se pogoditi.

   Svakako potraži tester kada krema bude u prodaji ;).

   lp

 • Drago mi je da ti je krema pomogla i nadam se da će se tvoje zadovoljstvo nastaviti. 🙂

  • Svakako ću prve dojmove nadopuniti nakon nekog vremena ponovo ;).

   lp

 • do sad sve sto sam njihovo probala bilo mi je super pa izgleda da cu i ovo morati probati 🙂 (niki)

  • Svakako potraži tester kada izađe u prodaju.

   lp

 • Anonymous

  Jel se koristi 2 tjedna i onda pauza?

  • Ne ne, koristi se kontinuirano ili kada osjetite potrebu za dubinskim čišćenjem u obliku kreme, period mog testiranja je bio dva tjedna za prve dojmove.

   lp

 • Hvalis je Ti, hvali je Martina a kako Vasoj recenzijama najvise i vjerujem, slicne poteskoce imamo, nema druge nego probati, thx ;))

  • Draga Zara,

   hvala na povjerenju 😉 no svakako potraži tester prije kupovine jer koža i njena reakcija na proizvode je različita.

   lp

 • I tebi i Martini odgovara, znači mogla bih i ja da dam šansu 🙂

 • Mislim da se ništa manje od Vichyja ni ne može očekivati, njihovi proizvodi stvarno vrijede svaka potrošene kune. 🙂

  • Draga Anamarija drago mi je da se slažemo ;).

   lp

 • Ja ću ići na duže staze pa te molim dojmove o sužavanju pora naknadno 😉

 • Marijana Šimić

  Po opisu kremica je baš za moj tip kože,moraću je isprobati:-)

Shop now at FOREO for the IRIS