Pregled tjedna #1

Odmah u početku moram naglasiti da je tjedan proletio dok sam rekla “keks” … puno obaveza na poslu, puno obaveza privatno, puno obaveza vezanih uz blog … u principu pokušavam vam se opravdati što sam u ovom tjednu objavila tek jedan post ali svakako znajte da sam vikend odlučila provesti ležerno i posvetit se samo zaostacima na blogu tako da vas danas i sutra očekuje nekoliko postova 😉 te danas popodne jedno lijepo darivanje 😉 … što znači da trebate svakako svratite ponovo ;D.
Uglavnom, ovaj je tjedan bio ispunjen novitetima na kozmetičkom tržištu. Osobno volim biti upoznata sa njima i zato vrlo često kod mene možete naći pr objave ali kako ih je ovoga tjedan zaista previše u ovom postu donosim vam jedan skraćeni presjek što je to sve novo stiglo na naše tržište 😉 … ovaj skraćeni presjek ću zapravo učestalije i objavljivati te je dobio i neki svoj “službeni” naziv PREGLED TJEDNA 😉 … uživajte ;).
***

Estee Lauder
Novi Double Wear Stay -In-Place High Cover Concealer SPF 35
Za sve žene koje žele potpuno prekrivanje, novi korektor kremaste teksture prekriva sve nepravilnosti na koži- tamne podočnjake, prištiće, hiperpigmentaciju, ožiljke, čak i tetovaže.
U praktičnom kompakt pakiranju jedinstvena kombinacija korektora i pudera u jednom proizvodu pruža postojanost tijekom cijelog dana (12 sati).
Jojoba omogućuje osjećaj ugode na koži tijekom cijelog dana, sadrži vitamin C i E te SPF 35.
Otoran na visoke temperature, vlagu i znojenje te fragrance free.
Za sve tipove kože dolazi u 3 nijanse: 1C (light), 2C (light/medium), 3C (cool).
Sadrži 3 grama a MPC 239kn.
Dostupno u svim Douglas i Muller parfumerijama.
***
La Roche-Posay
Redermic Yeux (R)
Nakon dugogodišnjeg istraživanja La Roche – Posay je razvio  liniju Redermic koja sadrži učinkovite aktivne sastojke protiv starenja prilagođene posebnim potrebama osjetljive kože. Posljednja inovacija u liniji Redermic je Redermic Yeux [R],  intenzivni koncentrat protiv starenja kože oko očiju. Učinkovit kompleks retinola za zaglađivanje kože u kombinaciji s kofeinom namijenjen je borbi protiv bora, podočnjaka te znakova umora. Linija proizvoda protiv starenja kože REDERMIC R+C sadrži aktivne tvari kao što su retinol i vitamin C prilagođene posebnim potrebama osjetljive kože. 
Ove jeseni La Roche-Posay ide korak dalje te predstavlja  novitet u liniji Redermic  kao kompletan odgovor na fotostarenje: Redermic Yeux [R]. Područje oko očiju je vrlo osjetljivo te podložno prvim znakovima starenja kože: bore, preuranjene pigmentacijske  mrlje, nepravilna površina kože te tamni podočnjaci neki su od uočljivih  znakova starenja  područja oko očiju. Svakodnevni umor, rad na računalu, čupanje obrva i činjenica da u jednom danu trepnemo oko 15,000 puta utječu na elastičnost, površinu i izgled osjetljive kože oko očiju. 
Fluidna tekstura je izuzetno  lagana i pruža učinak zatezanja kože. Nakon nanošenja područje oko očiju djeluje svježe i blistavo, podočnjaci su smanjeni, bore su zaglađenije te je koža oko očiju odmornija. Proizvod sadrži termalnu vodu La Roche-Posay, primjeren je za osjetljivu kožu, hipoalergen je i ne sadrži paraben.
Preporučena mpc 218kn.
***
La Roche-Posay
Cicaplast Mains & Levres
Krema i Balzam za obnovu zaštitnog sloja kože ruku i usana
Ove jeseni La Roche-Posay predstavlja dva nova proizvoda u liniji Cicaplast koja pomažu kod epidermalnog obnavljanja: Cicaplast Mains nova je krema koja pomaže kod obnove zaštitnog sloja kože ruku te istovremeno umiruje i štiti kožu oštećenih i iscrpljenih ruku. Cicaplast Levres balzam za obnovu zaštitnog sloja kože usana popunjava nastale raspukline i sprječava njihovo ponovno nastajanje. Balzam hranjive upijajuće teksture zaslužne za užitak pri korištenju stvara bezbojan, zaštitni i umirujući i sloj za trenutačan osjećaj ugode i elastičnosti usnica. Cicaplast Mains & Levres upotpunjuju liniju proizvoda Cicaplast koja višestruko pomaže u obnovi  kože čitave obitelj i tako postaju neizostavni dio svake „kućne ljekarne“!
CICAPLAST MAINS krema za obnovu zaštitnog sloja kože ruku – Umiruje, štiti i pomaže obnavljati zaštitni sloj kože iscrpljenih ruku, oštećenih štetnim djelovanjem kod kuće ili na poslu. Cicaplast Mains prva je  La Roche-Posay  zaštitna krema za ruke koja hidratizira i pomaže obnavljati najoštećenije ruke. Krema koja ostavlja zaštitni sloj, brzo se upija, sadrži  termalnu vodu  La Roche-Posay te je primjerena za ruke oštećene svakodnevnim kućnim i profesionalnim aktivnostima.
Preporučena mpc CICAPLAST MAINS: 58,5 HRK*

CICAPLAST LEVRES balzam za obnovu zaštitnog sloja kože usana – Prvi obnavljajući balzam s termalnom vodom La Roche-Posay koji stvara zaštitni sloj na usnama te na taj način popunjava nastale raspukline i sprječava njihovo ponovno nastajanje. Balzam hranjive upijajuće teksture zaslužne za užitak pri korištenju stvara bezbojan, zaštitni, umirujući i obnavljajući sloj za trenutačan osjećaj ugode i elastičnosti usnica. Proizvod je primjeren  za usne i područja oko usana sa suhom, ispucanom i nadraženom kožom te ograničava nastanak novih pukotina do 12 sati nakon primjene.
Preporučena mpc CICAPLAST LEVRES: 38,4 HRK*
***
„Jednostavno je biti posebna!“ uz haljinu Hippy garden 
Za kraj ovogodišnje kampanje P&G-a i dm-a ova dva partnera udružili su snage s modnim brendom Hippy garden te odlučili čak 10 djevojaka i žena tijekom studenog i u prvoj polovici prosinca nagraditi haljinom Hippy garden. Kao i svaki put do sada potrebno je kupiti P&G-ove proizvode u dm-u i prijaviti se za sudjelovanje u nagradnoj igri. Sretno!
Svi koji od 1. studenog do 15. prosinca u dm-ovim prodavaonicama diljem Hrvatske kupe bilo koja dva P&G-ova proizvoda Pantene, Wella, Wellaflex ili Head&Shoulders, pri jednoj kupnji i pošalju sms, ili se prijave na internetskoj stranici, s brojem računa, uz malo sreće mogli bi osvojiti jednu od čak 10 haljina Hippy garden.
***
Aussie – čudesna njega za obojanu kosu
Aussie već poznaješ – to su čarobni proizvodi za njegu kose iz Australije. 
Bočice Aussie Colour Mate sadrže kombinaciju sastojaka s ekstraktom australske divlje breskve, čija regenerativna svojstva australski domoroci koriste već stotinama godina. Nanijeti ekstrakt breskve na kosu? – pitaš se. Točno to! Aussie Colour Mate pomaže tvojoj kosi da ostane savršena, a boju čini blistavom i bogatom.
Želiš li dašak egzotične njege? Samo za tebe, čarobnjaci iz Aussieja su osmislili tri čarobna proizvoda koji će tvojoj beživotnoj, obojenoj kosi vratiti hidratizaciju i sjaj.  Šampon i balzam Aussie Colour Mate savršen su tretman za tvoju kosu. Obavija se slatkim mirisom sočne breskve i osjeti kako ti egzotični koktel čisti i hrani obojene uvojke! 
Tvoja kosa treba intenzivnu regeneraciju? Upotrijebi Aussie 3 Minute Miracle Colour – čarobni tretman za beživotnu, obojenu kosu. Vitaminska bomba u ovom jedinstvenom tretmanu trenutačno vraća sjaj i vitalnost tvojoj kosi! Posebna formula s uljem australske divlje breskve osmišljena je kako bi ti razvedrila dan i vratila sjaj tvojoj beživotnoj kosi. S Aussiejem tvoja će kosa biti živahna poput tebe!
Postoje važnije stvari u životu od kose, ali možemo početi s njom!
Proizvodi za njegu kose Aussie dostupni su u dm-u.
Šampon Aussie Colour Mate 300 ml – 49,90 kn*
Balzam Aussie Colour Mate 250 ml –   49,90 kn*
Tretman Aussie 3 Minute Miracle Colour 250 ml – 59,90 kn*
* preporučena maloprodajna cijena
***
To bi bili ovotjedni noviteti, zanima li vas štogod?? Što planirate isprobati??
lp