CHANEL | CHANEL Play With Colors Pop-up store u Zadru | LES EAUX DE CHANEL [PARIS-DEAUVILLE] & Bleu de Chanel Parfum

CHANEL Play With Colors Pop-up store

U Zadru 24.07.18. Chanel je svečano otvorio svoj pop-up store i to na izuzetno atraktivnoj lokaciji, odnosno u neposrednoj blizini Pozdrava Suncu i Morskih orgulja. Tijekom narednih tjedana, posjetitelji će na dva kata moći isprobati i kupovati zanimljive Chanel beauty proizvode, no osim toga, na raspolaganju su usluge šminkanja i manikure a Chanelovi stručnjaci tu su kako bi vas svjetovali ako imate pitanja i dvojbi. Ovaj glamurozni pop-up store biti će otvoren sve do kraja kolovoza svakoga radnog dana od 9 do 23h.

Povodom otvorenja pop-up stora Chanel me ugostio zajedno s nekolicinom kolegica stoga u nastavku ostavljam nekoliko fotografija s mjesta događanja a našlo se tu i nekoliko Chanel noviteta u mojoj kolekciji.

LES EAUX DE CHANEL

Kolekcija LES EAUX DE CHANEL i ove je godine nadopunjena s tri nove mirisne rapsodije; PARIS-DEAUVILLE, PARIS-BIARRITZ i PARIS VENISE, koje su kreirane u suradnji s CHANEL Fragrance Creation and Development laboratorijem i parfumerom Olivier Polge. Ono što je važno za napomenuti jest kako su nove mirisne kreacije inspirirane s tri omiljene destinacije Gabrielle Chanel. Mene osobno najviše se dojmila neuobičajena varijanta PARIS-DEAUVILLE.

Parfem PARIS – DEAUVILLE nosi aromatično – citrusno putovanje u seosku idilu Normandije, gdje je Gabrielle Chanel otvorila svoj prvi butik 1913. godine. Zelena, intenzivna i gorka nijansa isprepliće se s korom naranče i aromatičnim lišćem bosiljka. Kroz svježinu, aromatičnost i samu energiju dolazimo do srca samog mirisa koji je točka na “i” zbog cvjetne kombinacije ruže i jasmina. Nova elegantna bočica još jednom potvrđuje eleganciju kultnog Chanela, jer sama lakoća parfema prenesena je upravo na sofisticirani dizajn.

Nedavno sam prisustvovala predstavljanju upravo LES EAUX DE CHANEL noviteta gdje predstavljena i nova edicija kultnog muškog Bleu de Chanel Parfum. Bleu de Chanel inače je lansiran još 2010. godine a kreirao ga je Jacques Polge, dok je za novo izdanje zaslužan parfumer Olivier Polge. Svježe mirisne note grejpfruta i lavande u kombinaciji s aromom sandalovine čine ovaj parfem privlačnim svima koji ne zaziru od bogato baršunastih drvenih nota.