Beauty | L.O.V. – brand koji je lako (za)voljeti

L.O.V. je treći brend tvrtke Cosnove (koja ima essence i Catrice) a target su žene 30+ koje vole ljepotu i kozmetika je sastavni dio njihova života, za žene koje točno znaju što žele i zbog toga imaju određena očekivanja od svojih kozmetičkih proizvoda. Planirane su četiri godišnje promjene asortimana, tako da noviteta neće nedostajati. Prosječna MPC je 70kn te je skuplji i luksuzniji u odnosu na Catrice i essence. L.O.V. asortiman dostupan je u dm-u (ne u cijeloj mreži zasada, ali je u planu) i Mulleru. Osim na policama, L.O.V. je prisutan i na društvenim mrežama Facebook i Instagram a za više detalja tu je službena web stranica.

Nedavno mi je pristiglo nekoliko primjeraka iz L.O.V. asortimana o kojima možete pročitati moj kratki osvrt u nastavku, a također možete i vi osvojiti pokoju L.O.V. sitnicu tako da se prijavite na nagradnu igru na Facebooku ili Instagramu, a naravno možete se prijaviti i na oba mjesta istovremeno.

L.O.V. EYEvotion [Luxurious Eyeshadow Palette – 8g/117,90kn – klik za swatch]

Nova paleta sjenila za oči ujedinjuje pet savršeno usklađenih visokopigmentiranih nijansi; nude, rosé i metalik. Naglašeni metalik i intenzivni svjetlucavi efekti kreiraju očaravajući make up look. Jedinstveno soft-touch silikonsko pakiranje pretvara paletu u pravi magnet za poglede.

Ova paleta dostupna je u tri kombinacije od kojih je meni ustupljena ‘720 Devoted To Metallics’. Pakiranje je zaista impresivno zbog matirajućeg silikonskog materijala, svakako odudara od klasičnog drogerijskog pakiranja makeup proizvoda. Pakiranje kao takvo je kompaktno i čvrsto te je pogodno za putovanja. Unutar pakiranja na poleđini se nalazi ogledalo koje je dovoljno veliko za upotrebu te pet nijansi sjenila. Tekstura sjenila je jako ugodna, baršunasto-svilenkasta i po nanošenju doslovno klize po kapku i lijepo se blendaju. Zbog same teksture sjenila se pomalo truse ali ništa pretjerano da bi stvaralo ikakav problem. Pigmentacija je također impresivna kao i sama postojanost ovih sjenila. Sve u svemu, riječ je zaista korektnoj paleti vrijednoj pažnje i moram priznati da mi se ista najviše dopala od svih ustupljenih proizvoda.

L.O.V. LIPaffair [Color & Care Matte ruž za usne ‘950 Guilty Conscience’ – 3,5g/78,90kn – klik za swatch]

Pruža usnama jedinstveni, puderasti mat finiš. Njegujuća formula osigurava dugotrajan i ugodan osjećaj na usnama i visoku disperziju boja samo s jednim nanošenjem.

Crna matirajuća ambalaža već na prvi pogled ukazuje na mat ruž koji to doista i je. Bogata kremasta tekstura pruža vrhunsku pigmentaciju po nanošenju na usnama i iako se i nanoseći direktno vrlo korektno nanosi meni je ipak draže i ljepše dati si malo truda pa nanositi ovaj ruž kistom. Iako se radi o matirajućoj formuli ista ne isušuje usne i nije teška na usnama. Postojanost je sasvim solidna pa ako ne konzumirate hranu/piće ruž ne trebate popravljati neko naredno vrijeme, no ako ipak nešto u međuvremenu konzumirate tada ruž nestaje samo na unutrašnjem dijelu usana. Ovaj ruž je svakako vrijedan pažnje ako volite mat finiš na usnama jer je jedan od rijetkih drogerijskog ranga koji zbog svoje kremaste teksture usnama pruža ugodu i bogati intenzitet boje.

L.O.V. LIPaffair [Color & Care Metallic ruž za usne ‘603 Bronze Sculpting – 3,7g/78,90kn – klik za swatch]

Popularna LIPaffair tekstura ruža sadrži Hyaluronic FILLING SPHERES™ i kendi ulje te je dostupna sa multii-dimensional metallic efektima. Savršena ravnoteža ugodnog osjećaja na usnama i intenzivnih rezultata boja, koji se razlikuju ovisno o svjetlosti.

Iako sam inače veliki ljubitelj ruževa metalik finiša ovaj ruž mi se nije svidio iz jednog razloga, nejednoliko nanošenje ruža pri apliciranju. Ovo je inače boljka ruževa ovakvog finiša stoga to nije toliki minus jer uz koji sloj više ruž će se ujednačiti ali ubrzo on nestaje počevši od uglova i unutrašnjeg dijela usana prema vanjskom, također na neki nejednoliki način, što mi se definitivno ne dopada. Sve u svemu, nijansa kao takva je lijepa kao i sama tekstura ruža koja je ugodna i ne isušuje usne ali neujednačeno nanošenje i slaba postojanost ipak prevladavaju u mojoj presudi.

L.O.V. THE GLOWrious [Highlighting & Bronzing Palette ‘010 Rose Addiction’ – 12,5g/117,90kn – klik za swatch]

Luksuzna paleta nudi tri teksture pune efekata koji se praktički stapaju s kožom da bi joj pružile blistav sjaj. Jedna nježna i jedna metalna nijansa stvaraju učinkovite naglaske. Illuminating bronzer osigurava osunčani ten.

Paleta dolazi u atraktivnom i vrlo praktičnom pakiranju koje na svojoj poleđini sadrži ogledalo koje je dovoljno veliko za upotrebu. Pakiranje sadrži i tri proizvoda namijenjena licu; jedan decentniji highlighter te jedan nešto korektniji highlighter i jedan bronzer. Što se decentnijeg highlightera ‘Soft Illuminator’ tiče, isti je zaista decentan i s istim ne možete pretjerati a možete ga nanijeti gdje god poželite na licu a da isti ne bude suvišan. Tekstura je nešto kompaktnija no kod preostale dvije nijanse ali upravo zbog toga ne možete pretjerati s ovom nijansom. Drugi highlighter ‘Metallic Highlighter’ pruža ipak nešto konkretniji highlight na licu i s njim biste čak možda i mogli pretjerati ako niste fan intenzivnog glow efekta na licu. Tekstura je kod ovog highlightera znatno mekša i puno se ljepše stapa s kožom te pruža licu prekrasan glow na dijelovima gdje ga nanesete. Ova dva highlightera lijepo se nadopunjavaju upravo zbog toga što pružaju mogućnost nijansiranja na licu. Treći proizvod je bronzer ‘Luminous Bronzer’ čija je tekstura vrlo ugodna i gotovo identična prethodno spomenutom highlighteru ‘Metallic Highlighter’ stoga se jednako lako nanosi i blenda na koži lica. Po mom mišljenju, ima tu malo previše narančastih tonova ali kako isti u sebi sadrži decentne sjajne čestice, koje kada se izblendaju, sam bronzer izgleda puno ljepše i prirodnije na licu. Sva tri proizvoda lijepo se nadopunjavaju, teksture su korektne i sami proizvodi kao takvi lako se apliciraju na licu, stoga i ova paleta ima od mene palac gore jer omjer kvalitete i cijene je u potpunosti zadovoljen.

L.O.V. LASHseduction [Instant Volume Mascara – 12ml/86,90kn]

Trenutačno pruža trepavice spektakularan XL volumen. Jedinstvena četkica s inovativnim, valovitim vlaknima oblaže svaku pojedinačnu trepavicu s dubokom crnom teksturom obogaćenom rižinim voskom. Dostupna i u vodootpornoj varijanti.

L.O.V.treat [Color & Care Nail Lacquer ‘640 Soft Sensuality’ – 11ml/49,90kn]

Novi lak za nokte u “New Nude” modernim nude nijansama donosi sjaj na noktima za prirodne i njegovane nokte. Bogata formula s visokokvalitetnim kompleksom kalcijeva mlijeka i proteina i njegujućeg bademovog ulja podupire i jača stabilnost nokta. L.O.V pakiranje s elegantnim poklopcem u sjajnoj gold rose nijansi.

*S obzirom na to kako maskaru i lak još nisam isprobala, svoje dojmove nadopunit ću naknadno u ovom postu.

ENTER GIVEAWAY ↓

Prijaviti se možete na Facebook i Instagram profilu bloga klikom na prethodno navedenu pojedinu mrežu. Darivanje je internacionalno i sve što trebate jest slijediti zadana pravila koja možete saznati klikom na Facebook prijavu ili/i Instagram prijavu. Nagrada je ista neovisno gdje se prijavljujete, ali ako se prijavite na obje mreže udvostručuje se mogućnost izvlačenja jer dobitnica je samo jedna, a što možete osvojiti saznajte u nastavku teksta.

L.O.V. EXTRAordinary [Perfecting Fluid Foundation ‘025 Sand Sophistication’ – 12ml/117,90kn]

Jedinstveni tekući puder za besprijekoran i prozračan ten s pritiskom na gumb. Dokazano je da poboljšava opskrbu vlagom, kao i elastičnost kože i smanjuje fine linije u roku od dva tjedna kada se koriste svakodnevno (*Studija provedena na 30 žena u periodu od 6 tjedana dnevne primjene.). Lagana, nekomedogena tekstura sa SPF 20 u inovativnom, kompaktnom pakiranju s push-dispenserom i visokokvalitetnom spužvicom.

L.O.V. DualCOVER [Concealer & Retoucher ‘025 Sand Sophistication’ – 5,2g stick & 2,3g liquid/101,90kn]

Timski igrač s jednom misijom, da mali nedostaci nestanu na ciljani način. Bilo kada i bilo gdje Retouch olovka potpuno prekriva nepravilnosti kože svojom umirujućom, glatkom teksturom. Serum-korektor sadrži Shadownyl ™ da umanji tamne podočnjake ispod očiju i vidljivo smanjuje fine linije.

L.O.V.inity [Long Lasting Nail Lacquer ‘263 Olive Obsession’ – 11ml/46,90kn]

Inovativna polimerna tehnologija osigurava dugotrajne, intenzivne rezultate i to do 7 dana. Zahvaljujući posebnom obliku četkice za nanošenje je potreban samo jedan potez. Ekskluzivna ambalaža inspirirana ženskim oblinama, s duplim čepom koji ugodno sjeda u ruku za lakše nanošenje.

Tagovi: