[Popis kozmetike za godišnji odmor] Makeup & Parfemi

Objavila Ivana / 29. srpnja 2017.

Iako bih voljela biti ležerna osoba koja ponese 5 komada makeup proizvoda sa sobom na godišnji odmor, te umjesto šminkanja radije uživa u nekoj drugoj zanimaciji, ali ja volim šminkanje i volim makeup proizvode i zato umjesto 5 komada ja ponesem 50 komada makeup proizvoda. Dobro, možda sam pretjerala s brojem 50 ali nisam ni daleko. Uglavnom, molim vas bez osuđivanja jer imajte na umu da sam ja beautyholic i radije nosim manje pari obuće a napravim mjesta za makeup proizvode. Više o istima u nastavku posta.

Pročitaj članak

[Popis kozmetike za godišnji odmor] Njega kose

Objavila Ivana / 28. srpnja 2017.

Kako se ljeti malo više brinemo o zaštiti kože lica i tijela, jednako bi se trebali pobrinuti o zaštiti kose, posebno ako je kemijski tretirana ili pak oštećena. Više o proizvodima koje planiram koristiti na plaži i nakon plaže slijedi u nastavku posta.

Pročitaj članak

[Popis kozmetike za godišnji odmor] Njega kože tijela nakon sunčanja

Objavila Ivana / 27. srpnja 2017.

Njezi kože tijela nakon sunčanja potrebno je posvetiti više pažnje jer koža je ljeti sklona dehidraciji, što utjecajem sunca što utjecajem mora, stoga u današnjem postu donosim nekolika proizvoda koje volim koristiti na tijelu, posebno kada sam na godišnjem odmoru.

Pročitaj članak

[Popis kozmetike za godišnji odmor] Proizvodi sa zaštitnim faktorom za tijelo

Objavila Ivana / 26. srpnja 2017.

U nastavku najavljenih postova na temu popisa kozmetike za godišnji odmor, u današnjem postu donosim proizvode za sunčanje namijenjene tijelu. Ako ste propustili prethodna dva posta, klikom na ovaj link možete saznati koje kreme za lice sa zaštitnim faktorom planiram koristiti te popis proizvoda za njegu kože lica klikom na ovaj link.

Pročitaj članak