Razmazite svoja osjetila raskošnom njegom NIVEA uljnih losiona za tijelo

Tuširanje, nanošenje losiona za tijelo, njega kože – sve je to dio dnevne rutine uljepšavanja. Što kada bi u danu postojao trenutak samo za vas, pet minuta u kojima možete razmaziti osjetila, priuštiti si vrhunsku njegu i opustiti se? S novom linijom NIVEA uljnih losiona, taj trenutak je upravo stigao.

Spoj ulja i mirisa za meku i blistavu kožu
NIVEA stručnjaci pažljivo su odabrali neodoljive arome cvijeta trešnje, ruže, vanilije i kakaa te ih spojili s dragocjenim uljima jojobe, argana, makadamije i badema u četiri raskošne kombinacije uljnih losiona – NIVEA Cherry Blossom&Jojoba Oil, NIVEA Rose&Argan Oil, NIVEA Cocoa&Macadamia Oil i NIVEA Vanilla&Almond Oil. Idealna kombinacija ulja i mirisa pruža dubinsku hidrataciju i pouzdanu njegu, brzo upijanje bez osjećaja ljepljivosti te čini kožu mekom, glatkom i blistavom.

Mirisi podižu raspoloženje, bude sva osjetila i podsjećaju na lijepe trenutke, stoga je moj favorit uljni losion NIVEA Vanilla&Almond Oil čije slatke mirisne note vanilije prevladavaju u ovom uljnom losionu. Note ruže, perunike i dobro poznati NIVEA miris ističu cvjetni i puderast miris te potiču na opuštanje. Gornje note prožete su nježnim cvijetom badema, toplim bergamotom i svježim mandarinama, dok srednja nota mirisa donosi nježne ruže, slatki i osebujni glog (obitelj ruža iz porodice rosaceae) te peruniku koja pojačava bogati miris vanilije. Mirisnu harmoniju upotpunjuju note slatkog kakao maslaca, sandalovine i ekstrakta vanilije. Bademovo ulje bogato je vitaminima i esencijalnim masnim kiselinama, ne začepljuje pore te je pogodno za svakodnevnu njegu suhe kože. Pruža intenzivnu hidrataciju čineći kožu mekom i podatnom

NIVEA uljni losion Vanilla&Almond Oil
Brzo upijajući uljni losion koji zahvaljujući hidratantnim sastojcima s dubinskim djelovanjem i bademovom ulju, pruža dubinsku hidrataciju bez masnog osjećaja na koži. Suhu kožu čini glatkom i mekanom, a nježni miris ruže budi sva osjetila. Učinkovita 24-satna njega za optimalnu njegu i prekrasan blistav izgled kože. MPC (200 ml): 33,25 kn.

S obzirom na to kako sam ja oduševljena novim NIVEA uljnim losionom Vanilla&Almond Oil u suradnji s NIVEA timom uskoro darivamo nekoliko primjeraka, kako na blogu tako i na društvenim mrežama bloga, stoga budite u tijeku jer darivanje počinje za koji dan!

Za više informacija o NIVEA proizvodima posjetite http://www.nivea.hr ili Facebook NIVEA Hrvatska.
Pratite novosti o NIVEA proizvodima prijavom na primanje newslettera na www.nivea.hr/o-nama/beiersdorf/Newsletter