Ecco Verde | Bean Body pilinzi za lice i tijelo od kave

Piling tijela od velike je važnosti ljeti jer pruža koži ravnomjernije tamnjenje, dok je piling lica obavezni tjedni ritual tijekom cijele godine jer bitno je ukloniti odumrle stanice kože. Kava i piling u jednoj rečenici za mene su idealna kombinacija a upravo vam u današnjem postu donosim fantastična dva pilinga od kave, jedan je namijenjen licu a drugi tijelu te su oba dostupna na web shopu Ecco Verde.

BEAN BODY Piling za tijelo od kave 220g/€18,25

Ovaj piling za tijelo baziran na kavi u zrnu, kokosovom ulju, himalajskoj soli, demerara šećeru i vitaminu E, osigurava mekanu i glatku kožu. Dostupan u sedam različitih mirisa od kojih je jedan posebno namijenjen muškarcima.

Aktivni sastojci [sastav je dostupan klikom na ovaj link]:

Kofein: potiče cirkulaciju i neutralizira pojavu celulita, ekcema, strija, staračkih pjega, proširenih vena i psorijaze.
Demerara šećer i himalajska sol: uklanjaju mrtve stanice kože – savršeno za čišćenje kože sklone aknama, miteserima, proširenim porama i drugim kožnim problemima.
Kokosovo ulje: hidratizira.
Kakao i vitamin E: bogati antioksidansima koji hrane, štite i obnavljaju stanice.
veganski proizvod
bez parabena
cruelty-free

[MOJI DOJMOVI]

Ovaj piling za tijelo idealan je za korištenje prije tuširanja tako da navlažite kožu tijela te piling nanosite kružnim pokretima. Za bolju kontrolu proizvoda nije na odmet navlažiti ga u dlanovima vodom. Nakon što ste piling nanijeli po cijelom tijelu ostavite ga da se osuši na koži otprilike 5-10 minuta te ga možete isprati. Iako ovaj piling na koži ostavlja zaista ugodan zaštitni film, ja nakon upotrebe nastavim tuširanje s gelom jer ovaj piling zbog kave na koži ostavlja decentni trag boje, ako vama isti ne bi smetao slobodno možete završiti svoje tuširanje bez gela. Zrnca kave savršene su veličine za korektan srednje grubi piling a s obzirom na sastav smatram kako bi ovaj piling odgovarao svakom tipu kože pa i osjetljivoj koži. Ovaj piling zaista dubinski čisti kožu tijela i dovoljno ga je koristiti jednom tjedno, posebno ljeti. Za sebe sam odabrala miris vanilije stoga ovaj piling zaista prekrasno miriši kroz mirisne note kave i vanilije, slatko-gorka kombinacija koja budi sva osjetila. Vjerujem da ću kroz ljeto odabrati i druge mirise jer ovo je zasigurno najbolji piling za tijelo koji sam isprobala.

BEAN BODY Piling za lice od kave 100ml/€18,25

BEAN BODY piling za lice osigurava, zahvaljujući sasvim prirodnim i blagim piling granula na bazi kave, mekanu i glatku kožu te svjež izgled lica. Inače, ovaj piling je veganski proizvod, bez parabena i cruelty-free a sastav je dostupan klikom na ovaj link.

[MOJI DOJMOVI]

Prije svega istaknula bi kako je ovaj piling pogodan za svaki tip kože pa i za osjetljivu kožu. Tekstura ovog pilinga je kremasta te je prožeta sitnim piling granulama kave kojima odstranjujemo odumrle stanice kože i dubinski čistimo pore. Miris ovog pilinga dosljedan je prethodnom pilingu, dakle istaknute su mirisne note kave ali osjeti se i miris kokosova ulja. Ovaj piling upotrebljava se tako da se toplom vodom umije lice te se na vlažno lice kružnim pokretima utrljava piling a potom se lice ponovo umije toplom vodom i nastavite s kozmetičkim proizvodima koje svakodnevno koristite. Piling može biti nježan prema koži ako ga nježnije utrljavate ili grublji ako su kružni pokreti intenzivniji, osobno preferiram konkretniji piling a koliko god snažno utrljavala ovaj piling on neće stvoriti nikakve iritacije. Koža po upotrebi postaje dubinski čista te nježna i glatka na dodir. Koristim ovaj piling obavezno jednom tjedno ili prema potrebi i dva do tri puta.

Oba pilinga su dostupna na Ecco Verde web shopu na kojem možete aktualno pronaći preko 9600 proizvoda prirodne kozmetike od internacionalnih proizvođača klikom na ovaj link.