OOTD | Casual proljetni dan

U današnjem postu donosim nekoliko modnih noviteta koje svakodnevno nosim, naime, radi se o jednostavnoj casual kombinaciji idealnom za proljetne dane. Više u nastavku posta.

Traper jakne najviše volim nositi upravo tijekom proljeća, upravo zbog samog materijala koji se može lijepo iskombinirati s raznim majicama, bluzama i košuljama. Nedavno sam naručila s web shopa Zaful jednu traper jaknu “Bleach Wash Distressed Denim Coat” koju često nosim. Riječ je o dužem modelu jakne koja je poderana na nekoliko mjesta a samim time je zanimljivija od običnijih varijanti. Jakna je napravljena od mekog i tanjeg traper materijala i jednostavna je za održavanje a udobna za nošenje. Najčešće ju kombiniram uz klasične majice kratkih rukava. Iako ova jakna više nije dostupna, postoji mogućnost da je obnove na zalihama a klikom na ovaj link možete pogledati i slične modele.

U posljednje vrijeme volim kombinaciju plavog i crnog trapera, najčešće je traper jakna ta koja je klasične plave boje dok su traperice crne, stoga sam se i odlučila u ovom postu za tu kombinaciju. Traperice su iz Zare i zapravo se radi u jednostavnom modelu uskih nogavice i povišenog struka. Klikom na ovaj link možete pogledati više detalja o njima.

Michael Kors “Jet Set Travel Medium Saffiano Leather Tote” novitet je na policama XYZ dućana i idealna je torba za svakodnevne obaveze. Torba je zaista velika, prostrana, s puno pretinaca uključujući i jedan obloženi za laptop ili tablet. Torba je od kože ali tekstura vanjske strane torbe je zahvalna za održavanje a zbog hrapavosti otporna na eventualne ogrebotine. U svakom slučaju idealna crna torba.

Michael Kors “Suki Moc” odnosno mokasine u boji nazvanoj “Gunmetal” kao stvorene su za mene jer sama boja kao takva idealno se kombinira uz odjevne komade koje ja svakodnevno nosim. Osim boje, neodoljivi su mi i detalji na mokasinama kao i činjenica da ove mokasine mogu kombinirati za ležernije i formalnije dane. Naposljetku također moram istaknuti da su udobne kao da sam u tenisicama stoga sam sigurna da ću ih nositi još jako dugo. Također su dostupne u XYZ dućanima.

Na koncu su ostale “hoop” naušnice koje često spominjem posljednjih mjeseci na svom blogu. Ove naušnice sa slike su mi najdraže naušnice trenutno kao prvo jer iako su ogromnih dimenzija, zaista se ne čine prevelike dok ih nosim i nisu nimalo teške. Nikada nisam imala problema s nošenjem ovih naušnica iz Parfois dućana i imaju moju toplu preporuku jer se radi o fantastičnom omjeru cijene i kvalitete.

Toliko od mene, a sada me zanima što vi volite nositi tijekom proljetnih dana?