Yves Saint Laurent | Volume Effet Cils Mascara, Rouge Pur Couture & Black Opium GIVEAWAY + objava dobitnica

*Dobitnice darivanja su: sassy, Nevena Savić i Lana M. , na mail (sa kojim ste se prijavile) ste dobile obavijest o nagradi te bi vas samo zamolila da mi povratno javite svoje podatke za slanje.

0-anaviglam-yves-saint-laurent-volume-effet-cils-mascara-rouge-pur-couture-black-opium-giveaway

YSL MASCARA VOLUME EFFET FAUX CILS

U srcu ovog modernog klasika, jedinstveni spoj trostrukog sloja ostaje nepromijenjen. Obavija trepavice s tri sloja polimera koji donose dugotrajan, volumizirajući i uvijajući učinak umjetnih trepavica.

Formula je obogaćena s 4 osebujna ulja koja njeguju vlakna trepavica: arganovo ulje, ulje šafrana, ulje slatkog badema i ricinusovo ulje. Odabrana su zbog svojih njegujućih i revitalizirajućih svojstava, a potiču osnaživanje keratinskog vlakna. Trepavice postaju podatne, meke i naglašene.

Osmišljena u svrhu poboljšanja djelovanja formule na volumen, ova jedinstvena četkica jamči savršeno odvajanje trepavica.

Nijansa br. 1 – HIGH DENSITY BLACK (prodorno crna) bezvremenski je klasik.

YSL ROUGE PUR COUTURE

Rouge Pur Couture, ruž kao raskošno ruho a dovoljan je samo jedan potez za ultimativnu ekspresiju stilom. Upečatljiv, minimalistički i odvažan kroz nijansu broj 1 Le Rouge koju je najbolje opisati kao čista i neustrašivo crvenu.

Priča o ovoj iznimnoj selekciji ruževa započela je još 1978. godine i danas je aktualna širom svijeta u 48 nijansi. Raspon boja podijeljen je u tri grupe: crvenoj, narančastoj i boji fuksije. Blistave, jarke nijanse koje najavljuju vaše prisustvo. Jedinstven uz traperice ili večernju haljinu, ruž koji će se pritajiti u vašoj torbi kao tajna, fetiš, obećanje.
Visoka koncentarcija pigmenta za intenzivnu i čistu boju

YSL BLACK OPIUM

Izaziva ovisnost poput prvog gutljaja kave, a s magnetičnim bijelim cvjetovima koji obavijaju cijelu kompoziciju, ovaj orijentalni miris nove generacije predstavlja radikalno odstupanje od strukture klasičnog parfema – inspiraciju umjetničkim pokretom igre svjetlosti i sjene, s naglaskom na kontrast i napetosti.

Poigravajući se neskladom između gorkog akorda zrna kave, sastojka koji nikad dosad nije u tolikoj mjeri korišten u ženskom parfemu, i vedrih bijelih cvjetova, BLACK OPIUM donosi osjećaj zanosa, na granici ekstaze.

Najprije slijedi razbuđivanje. Nota zrna kave djeluje snažno i prodorno, uzdrmavši sva osjetila. Potom slijede mekše i ženstvenije note bijelih cvjetova jasmina i narančina cvijeta, s opojnim i odvažnim finišem božanstvene vanilije i drvenastih nota cedrovine i pačulija, koje zaokružuju miris i pružaju mu dubinu i tajanstvenu eleganciju.

2-anaviglam-yves-saint-laurent-volume-effet-cils-mascara-rouge-pur-couture-black-opium-giveaway

[DOJMOVI]

S obzirom da koristim sva tri proizvoda moram priznati da sam jako sretna da mogu preporučiti sva tri proizvoda te ih i darivati.

Ukoliko vašim trepavicama nedostaje volumena ova maskara će vam upravo pružiti željeni volumen, jedino što bi napomenula jest da obratite pažnju da ne nanosite previše slojeva jer postoji mogućnost da će se trusiti zbog svoje izuzetno bogate formule. Ono što krasi ovu maskaru osim prelijepog pakiranja je i činjenica da je ovo najtamnija maskara koja postoji na tržištu i koja će vas kao takva odmah impresionirati na prvu.

Izuzetno pigmentirani ruž koji vaše usne ujedno adekvatno i njeguje, točka je na “i” za svaki look a posebno blagdanski look, jer što su blagdani bez crvenog ruža. Sviđa mi se također postojanost ovog ruža i lakoća kojom se nanosi a jednostavan je i za eventualne popravke tokom dana.

Black Opium jedan je  od mojih najdražih mirisa upravo zato jer je nametljiv a opet elegantan i tajnanstven. Igra začina i slatkih nota prva je poslastica upravo za ove zimske dane.

3-anaviglam-yves-saint-laurent-volume-effet-cils-mascara-rouge-pur-couture-black-opium-giveaway

Blogorođendansko darivanje {pravila}

Internacionalno darivanje traje u periodu od 15.12.2016. do 21.12.2016./23:59h. Prijaviti se možete na način da u komentarima na blogu ispod ovog posta napišete “YSL & Anaviglam Giveaway“. Dobitnice su tri a svaka osvaja isti poklon paket koji sadrži maskaru Volume Effet Cils (full size) te 2 minijature – Rouge Pur Couture i Black Opium, dakle proizvode prikazane na slikama ovog posta. Sretne dobitnice bit će izvučene 22.12.2016. te će imena/nadimci istih biti objavljena na blogu istoga dana, sve što je tada potrebno jest odgovoriti na mail koji ću vam poslati u naredna 24h.

Svima želim puno sreće!

1-anaviglam-yves-saint-laurent-volume-effet-cils-mascara-rouge-pur-couture-black-opium-giveaway

*u suradnji sa L’Oreal Luxe