Doviđenja kolovozu | beauty noviteti i najave postova za rujan

S obzirom da ovaj tip posta obično sadrži novitete i favorite mjeseca u današnjoj objavi favorite ću preskočiti jer planiram objaviti favorite ljeta a i noviteti će biti skromniji s obzirom da sam iste odlučila objavljivati kroz haul postove, kao što sam to napravila sa NYX proizvodima nedavno, o čemu se točno radi možete saznati klikom na ovaj link. Također, s obzirom da ste svi zainteresirani za post sa novitetima po pitanju modnih krpica bilo je besmisleno duljiti o istima u ovom postu pa će i on biti dobiti zaseban post koji će time biti detaljniji. Na ebay-u sam također kupila dosta sitnica pa će i taj post biti zaseban te će biti popraćen linkovima pouzadnih sellera.

Osim prethodno najavljenih postova slijedi još jedna najava serije objava koja kreće od subote a radi se o njezi lica. Naime, u prethodnom postu ovoga tipa ostavila sam upit da li vas zanima njega problematične kože za žene sa 30+ i dobila sam zeleno svijetlo od vas po tom pitanju, ne samo to, stiglo mi je i jako puno upita po tom pitanju pa i sugestija tako da u narednih tjedan dana možete očekivati seriju objava od 3-4 posta na tu temu.

Ukratko, sve ono što sam vam obećala da ću objaviti mislim da ću stići realizirati kroz rujan, što me jako veseli jer ne bi mi bilo drago da vas razočaram. Također, ukoliko vi imate prijedloga ili želja o čemu da pišem svakako mi to javite ili u komentarima ili kroz kontakt obrazac u desnoj koloni na blogu.

S obzirom da kraj ljeta označava povratak svakodnevnici, koji nam u početku teško pada, odlučila sam vas kroz rujan i listopad razveseliti sa nekoliko darivanja kako na blogu tako i na društvenim mrežama bloga, zato svakako budite u toku jer naći će se tu svašta zanimljivog.

S obzirom da sam vas odmah u uvodu pripremila za nadolazeće postove u rujnu, vrijeme je da se osvrnem na kolovoz i beauty novitete. S obzirom da su navedeni beauty noviteti svi sa kraja srpnja i početka kolovoza (osim ako nije drugačije navedeno u nastavku teksta) iste sam odmah počela koristiti pa ću navesti i svoje prve dojmove u par riječi.

The Wet Brush Revlon Diviana

The Wet Brush brand upoznala sam kroz Original Detangler (Black) četku koja se na gornjoj slici nalazi u sredini. Volim ovu četku jer olakšava češljanje mokre kose te ono najbolje ne lomi vlasi. Uglavnom, iako moja četka nakon godinu dana još odrađuje dobar posao mislim da je bilo vrijeme da ju obnovim jer mi je kosa jako krhka pa sam se odlučila za kupovinu iste u crnoj boji. Uz nju sam odlučila isprobati i Detangling Comb odnosno češalj koji koristim kada na kosu nanosim regenerator ili masku te Shine Brush koja je namijenjena suhoj kosi i zaista je vrijedna pažnje. Mala gornja četka je zapravo varijanta ove prve samo u manjem putnom pakiranju. Ukoliko imate krhku kosu koja puca ili je jednostavno osjetljiva, ove četke su vrijedne pažnje a dostupne su na web shopu Hqhair.

U nedavnoj posjeti Banja Luci osim NYX proizvoda o kojima sam vam pisala u prethodnom postu (klik na link) kupila sam još par sitnica a one su redom Girlz Only suhi šamponi, Marion šamponi/maske u boji, Crazy Color polutrajna boja za kosu i Revlon 2u1 šampon i regenerator za kosu sa pramenovima. Ove proizvode sam željela isprobati jer nisu dostupni kod nas osim branda Crazy Color koji je dostupan u Diviana web shopu. Marion i Crazy Color proizvode još nisam isprobala jer mi je kosa trenutno preosjetljiva za njih dok sam se sa Girlz Only proizvodima već susretala, odnosno koristila ih i zapravo sam jako zadovoljna sa istima. Revlon 2u1 mi je otkriće mjeseca i bila sam presretna kada sam otkrila da je isti dostupan na Beauty Bay web shopu. Definitivno najbolji šampon za bojanu kosu jer osvježava boju a niti malo (i to zaista niti malo) ne isušuje, ukoliko tražite silver šampon umjesto da isprobavate pregršt drugih na tržištu vjerujte mi da ovaj nema konkurencije.

makeup haul

S obzirom da sam tokom ljeta bila na nekoliko vjenčanja trebao mi je tekući puder koji će podnositi toplinu dana i noći, odluka je pala na Estee Lauder Double Wear koji sam kupila u dvije nijanse s obzirom da sam često koristila proizvode za samotamnjenje. Jako sam zadovoljna postojanošću ovog pudera kao i činjenicom da izgleda savršeno na koži, jedini je minus da ne dolazi sa pumpicom ali sam se snašla sa MAC pumpicom koja se može zasebno kupiti u MAC-u.

H&M izbacio je ljetnu limitiranu makeup kolekciju i iako inače i nisam bila nešto zadovoljna njihovom dekorativom nisam odoljela paleti i tekućim sjenilima. Sve je izvanredne pigmentacije, proizvodi se lijepo nanose i postojani su do skidanja. Svakako je ovo jedno jako lijepo H&M iznenađenje i nadam se da će ostati dosljedni ovoj kvaliteti jer ono što sam prethodno isprobala nije zadovoljilo omjer cijene i kvalitete.

theBalm tekući ruževi su me toliko osvojili da sam kupila još jednu nijansu a riječ je o nijansi Adoring koja će biti idealna za nadolazeće jesenske dane. Također sam dala šansu i njihom tekućem eyelineru i moram priznati da je ovo definitivno najtamniji tj nacrnji tekući eyeliner na tržištu. Osim pigmentacije sviđa mi se njegov mat finiš i precizan kist koji olakšava nanošenje a dugotrajna postojanost na kapku do skidanja je samo šlag na kraju.

Body&Soul je robna marka koja se može pronaći u Mulleru po pristupačnoj cijeni i zato sam odlučila dati šansu i njihovim mini beauty blenderima ali na žalost još nisu stigli na red za testiranje. Catrice rumenilo 045 stiglo je uz časopis i također ga još nisam isprobala ali zaista me jako privuklo zbog svoje neodoljive nijanse. Rimmel lakove također još nisam stigla isprobati ali se jako veselim.

O prozirnim ruževima sa cvijetom pisati ću više u ebay haul postu mada moram priznati da zaista izgledaju posebno primamljivo i za te novce (1-3$) vrijedni su pažnje.

Na žalost moram spomenuti i proizvode koji nisu vrijedni pažnje a to su BeYu lakovi koje sam kupila u Douglasu u sklopu ljetne limitirane kolekcije. Ukratko, sam efekt i nije posebno zanimljiv, lakovi se jako brzo skidaju odnosno pucaju i traže više slojeva.

Rimmel paletu sa rumenilom, broznerom i highligterom kupila sam također u Banja Luci i oduševljena sam njome, nosim ju svakodnevno sa sobom u torbi kao opciju za eventualne popravke u toku dana. Alessandro proizvode također sam kupila u Banja Luci i jako sam zadovoljna sa svime mada sa tim brandom zaista ne možete ni pogriješiti.

House of lashes

House of lashes trepavice stigle su mi baš jučer i izgledaju neodoljivo te jedva čekam priliku da ih upotrijebim, posebno zato jer moja faza opsesije trepavicama još uvijek traje.

la Roche Posay

*La Roche-Posay predstavlja ljetnu rutinu njege iritirane i oslabljene kože u kojoj se nalazi CICAPLAST Baume B5 SPF 50 optimalno je rješenje za nadraženu ili ispucanu kožu upotpunjeno vrlo visokom UV zaštitom SPF 50, LIPIKAR GEL LAVANT, umirujući gel za svakodnevno pranje lica i tijela koji kožu istovremeno smiruje i štiti te LIPIKAR FLUIDE, losion za umirenje i zaštitu kože lica i tijela koji kožu svakodnevno hidratizira.

Ovo su proizvodi koje sam koristila tokom ljeta i zaista sam jako zadovoljna njegom i zaštitom koju pružaju, posebno sa CICAPLAST Baume B5 spf 50 kremom koju ću nastaviti koristiti tokom cijele godine a uskoro slijedi više detalja koje ću popratiti jednim lijepim darivanjem.

Eucerin

*Eucerin pH5 ulje za tuširanje posebno je namijenjeno potrebama osjetljive kože. Njegova jedinstvena kombinacija pH5 citratnog pufera i iznimno blagi surfaktanti štite prirodne enzime kože. Intenzivno djelovanje njegujućih lipida kožu čine njegovanom i svilenkasto mekom te je štite od isušivanja čak i nakon čestog tuširanja.

1 Essence lights of orient 2 Essence lights of orient 4 Essence lights of orient 3 Essence lights of orient

*Essence “lights of orient” LE

Orijentalna zavodljiva ljepota! Dopusti da te essence povede na uzbudljivo putovanje u svijet 1001 arapske noći s novom trendovskom kolekcijom “lights of orient” i uroni u orijentalnu kulturu. Cijela kolekcija inspirirana je arapskim noćima, orijentalnom kulturom, pustinjskim krajolicima sa prekrasnim beduinskim šatorima i temperamentnim ritmom trbušnih plesačica. Orijentalni izgled sa zlatnim naglascima je tako impresivan. Raspon boja ove brončane kolekcije sadrži nijanse poput arapskog sunca, kremastih, zlatnih, cooper tonova kao i crvene. Postoje mnoga blaga koja samo čekaju da budu otkrivena, uključujući prekrasan bronzer s orijentalnim dizajnom mat teksture. Mat ruževi u modernom pakiranju kao i dva dodatna crvena tona te zlatne tetovaže koje su privlačne na preplanuloj koži. Miris za tijelo toplog i cvjetnog mirisa pruža dodir svježine tijekom vrućih dana.

1 essence “exit to explore” 2 essence “exit to explore” 3 essence “exit to explore” 4 essence “exit to explore”

*Essence “exit to explore”

Kroz trendovsku kolekciju “exit to explore” essence otkriva egzotični svijet Amazone početkom rujna 2016. godine. Inspirirana neobičnom prirodom i raznolikosti vrsta, kolekcija sadrži intenzivne boje poput boje marelice i grimizne, teksturu visoke pokrivenosti i ljetno-cvjetni dizajn proizvoda. Apsolutni jungle naglasci su sjenila s holoefektom koja se prelijevaju i osvježavajući ruževi za usne s mirisom mente.

Ukratko, to su bili beauty noviteti kolovoza i nadam se da ste među svima njima pronašli i nešto zanimljivo za sebe. Više o kolovozu pisala sam u jednom od prethodnih postova (na kavi…) pa danas nisam išla u širinu. Kako sam već navela, slijedi serija postova o njezi kože koja počinje u subotu sa temom hiperpigmentacija koje sam ja ove godine uspješno izbjegla a nakon toga slijede modni noviteti pa ebay haul, favoriti ljeta itd.

Tipkamo se za vikend ponovo!