Doviđenja lipnju | noviteti i favoriti mjeseca

Prije svega nadam se da ste u planiranju godišnjeg odmora ili da ste već na odmoru i negdje u hladu čitate ovaj post. Moj godišnji odmor ove godine biti će prepun obaveza ali sigurna sam da ću uloviti koji dan i za odmor. Tokom ljetnog perioda na blogu možete očekivati jedan post tjedno i to vikendom, isto tako, planiram se držati teme ljeta pa će se tu naći dosta recenzija proizvoda koje koristim upravo u ljetnom periodu.

Današnji post prepun je zanimljivih noviteta, kako onih iz kozmetičkog svijeta tako i onih nekozmetičkih komada. Usputno, željela bih vas podsjetiti na rasprodaje koje su u punom jeku kako u dućanima tako i na brojim web shopovima, iz iskustva smatram kako možete po pristupačnim cijenama uloviti zanimljive komade pa vrijedi obratiti pažnju. Iako na svojoj imaginarnoj WL nemam puno stvaki voljela bih uloviti par komada i ako mi plan uspije svakako možete očekivati jedan izvanredni modni new in post.

S obzirom da je današnji post prepun proizvoda ja ću tekst sažeti na minimum no ono navažnije ću istaknuti a ako vas nešto posebno zanima a nije navedeno slobodno ostavite upit u komentarima.

Lifestyle noviteti

XYZ

Moja slabost je obuća, da budem preciznija, moja slabost su čizme i sandale i tu mi nema pomoći. U nedavoj posjeti XYZ (Arena Zgb) dućanu ulovila sam nekoliko komada na sniženju i sa svima sam jako zadovoljna, kako zbog izgleda tako i zbog udobnosti. Ne znam da li su komadi sa slike i dalje dostupni jer sam ih ja kupila početkom mjeseca a inače prema mom iskustvu uvijek dođu svega 3-4 para pa se sve relativno brzo rasproda. U svakom slučaju, ukoliko vas je neki par zainteresirao svakako vrijedi provjeriti dostupnost a radi se o brandovima Gioseppo (prva tri para u nastavku na slikama), Morgan de Toi (četvrti par u nastavku na slikama) i Adidas natikačama.

Zarina plavo bijela torbica trenutno je dostupna na sniženju i ako mene pitate idealna je ljetna torbica koju mogu uklopiti kako u svakodnevnici tako i u nešto svečanijim prigodama, ista je dostupna klikom na ovaj link.

Također, na Zarinom sniženju kupila sam zlatno zelene naušnice i jednu lijepu ogrlicu te oboje također vidim kao idealne ljetne modne dodatke s obzirom na detalje i boje. Osim nakita u Zara Home kupila sam još jednu staklenu kutiju za nakit samo u nešto većim dimenzijama.

Kako se sve ne bi vrtilo oko krpica tu je i famozna knjiga Kako biti Parižanka u svakoj prilici, koja je napokon ugledala svijetlo dana i u hrvatskom izdanju. Više o knjizi možete saznati klikom na ovaj link.

Nedavno sam vam pisala o jednoj zanimljivoj umjetnici a riječ je o Gil Renfors, više o njoj i njenim radovima možete pročitati klikom na ovaj link gdje možete detaljnije vidjeti i slike koje mi je poklonila.

gioseppo gioseppo XYZ gioseppo xyz celine morgan de toi Celine sunglasses YSL iPhone 6s plus Adidas Zara 1 Zara 2 zara 3 zara 4 zara 5 zara 6 zara 7kako biti parižankabeauty art

Beauty noviteti

Anastasia Beverly Hills

Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance paleta sjenila je sve ono što ja želim od jedne palete, više o njoj možete pročitati klikom na ovaj link u nedavno objavljenoj recenziji. O tekućim ruževima ćete tek čitati no zasada sam jako zadovoljna dvijema nijansama (Dusty Rose i Stripped) koje imam.

OPI DHC Anastasia Beverly Hills Huda lashes MAC Becca Maybelline New York Dior Bobbi Brown Givenchy

Kako ljeti najviše eksperimentiram sa makeup-om nije ni čudno da se tada može naći najviše noviteta na mom blogu. Svi navedeni proizvodi sa slike dostupni su na stranicama Cult Beauty i Escentual koje su ujedno meni omiljene destinacije za beauty shopping.

Givenchy Mister Mat Primer ponovljena je kupovina po ne znam već koji put jer bez ove baze jednostavno ne mogu biti, posebno ljeti, više o istoj možete pročitati klikom na ovaj link. MAC Prep+Prime transparentni puder u kamenu također je ponovljena kupovina a o njemu ste mogli čitati u ovom postu te Becca highlighter u nijansi Moonstone koji je ujedno prvi proizvod tog tipa a da sam ga potrošila do dna, što samo ukazuje na činjenicu koliko je savršen, o njemu ćete čitati uskoro na blogu. Bobbi Brown Full Coverage Face Brush također je ponovljena kupovina jer obožavam nanositi puder sa ovim kistom.

Ostatak proizvoda su noviteti za mene osim Anastasia Beverly Hills Pro Series Contour Cream Kit koju imam u nijansi Medium a sada sam kupila i Fair te Dior Diorshow Maximizer 3D Triple Volume Plumping Lash Primer kojega sam koristila u prvotnoj varijanti kojoj je po mom mišljenju razlika jedino u nazivu jer obje su savršene za trepavice.

Dior Diorskin Forever & Ever Control Extreme Perfection & Matte Finish Invisible Loose Powder odličan je saveznik po ovim ljetnim vrućinama jer lijepo matira i zaglađuje površinu lica te pore uz njega izgledaju znatno užima. Bio Brightener Invisible Powder by W3LL People također je dobar saveznik ali kada je u pitanju fiksiranje i osvježavanje izgleda okoloočnog područja.

Ljeto bez novog bronzera i higlightera nije isto tako je ove godine odluka po pitanju noviteta iz tog segmenta pala na Becca Shadow & Light Bronze/Contour Perfector i Becca & Jaclyn Hill Shimmering Skin Perfector Pressed  u nijansi Champagne Pop. Smatram ovaj ulov najboljim sa gornje slike i ne mogu dovoljno istaknuti koliko Becca ima najbolje teksture proizvoda u kamenu.

Becca

Huda Beauty umjetne trepavice već su dugo na mojoj WL i konačno je pala odluka da se počastim i sa njima te sam se odlučila za Samantha i Giselle trepavice za koje moram priznati da izgledaju zaista neodoljivo, šteta samo zbog tako visoke cijene.

Maybelline New York Master Contour V-Shape duo stick u nijansi 01 Light savršeni je proizvod koji bi preporučila svakom početniku ili pak osobama koje bi se željele igrati sa konturiranjem ali nisu spremne izdvojiti neki veći iznos. Proizvod je dostupan u 2 nijanse od kojih ja ovu tamniju ne bi svrstala kao nešto pogodno za konturiranje zbog nijanse ali zato je 01 Light pun pogodak.

Dva OPI laka za nokte u nijansama Cajun Shrimp i A Good Mandarin Is Hard To Find moj su odabir za ovo ljeto a znate i sami da sa OPI lakovima nema greške.

DHC Oil Blotting Paper je moj ljetni must have s obzirom na moju mješovitu do masnu kožu koju moram iznova osvježavati (čitaj matirati) nebrojeno puta tokom dana.

Travalo Perfume Pod Spray Pink odličan je za osvježenje parfema ili toaletne vodice tokom dana, posebno ljeti a i sviđa mi se ova još manja varijanta od prethodne, zaista ne smeta niti u najmanjoj torbici.

La Roche Poay Orignis Dior Ultrasun Hylamide

Preparativa mi je isto tako zanimljiva tokom toplijih mjeseci zbog krema sa zaštitnim faktorom a i koža mi je u tom periodu pomalo problematična pa vodim malo više računa o samoj njezi. Svi proizvodi sa gornje slike naručeni su sa stranica iHerb i prethodno spomenute Escentual.

Morningstar Minerals Derma Boost sprej koristim već duže vremena i odličan je upravo za ovaj ljetni period, zaista lijepo osvježava kožu i kosu. Još jedan proizvod kojem sam već duže vremena vjerna je Giovanni salt Scrub o kojem ste mogli čitati u ovom postu. Još je jedna ponovoljena kupovina a radi se o Dior Bronze Self Tanning Oil Natural Glow Spray koji je odličan saveznik za preplanuli ten. O vitaminskom E ulju sam postala ovisna jer se pokazalo kao odličnim pri njezi okoloočnog područja, samo sam ovoga puta izabrala drugog proizvođača mada u konačinici vjerujem da su sva podjednako dobra i učinkovita.

Hylamide Glow Radiance Booster serum je koji koristim posljednjih tjedana a poseban je jer pruža decentno (čitaj jedan do dva tona) samotamnjenje te je odličan za ujednačavanje boje vrata i lica. Origins GinZing Refreshing Eye Cream to Brighten and Depuff stigao je sa stranice Feelunique a odličan je za ovaj ljetni period kada želim laganiju teksturu okoloočne kreme koja ujedno koži pruža svježiji i odmorniji izgled.

La Roche Posay stigao je kompletno sa stranice Escentual a redom su to sljedeći proizvodi; Serozinc Spray, Anthelios Invisible Face Mist SPF50+, Anthelios XL Stick SPF50+ i Toleriane Ultra Fluide. Posljednje navedeni proizvod je ponovljena kupovina s obzirom da ovaj fluid lijepo i brzo umiruje kožu od raznih oblika iritacija a ljeto na mojoj koži izaziva iritacije. Stik koristim na okoloočnom području dok sprej sa zaštitnim faktorom nosim u torbi sa sobom tokom dana za eventualna osvježenja zaštitnog faktora po licu. Serozinc sprej koristim uvečer prije spavanja ukoliko su se tokom dana pojavili prištići jer ovaj ih sprej brže umiri.

Ultrasun Face Anti-Ageing & Anti Pigmentation Sun Protection SPF50+ kremu volim koristiti u danima kada znam da ću vrijeme provesti na otvorenom a kako se radi zaista o vrlo pouzdanoj kremi nemam straha od pojave hiperpigmentacijskih mrlja.

Maria Nila Redken Kerastase Davines Label.m

Redken Chemistry Shot Phase Extreme i Chemistry Shot PHIX 3.5 moji su saveznici pri obnovi trenutno jako oštećene kose. Proteini su bitni za obnovu a linija Extreme se bazira na istima. Redken Scalp Relief Oil Detox Shampoo koristim jednom mjesečno i zaista godi mojoj na korijenu jako masnoj kosi. Redken Body Full liniju koristila sam davno i nekako se moja kosa poželjela iste jer u ljetnom periodu zaista mi je teško pružiti joj potreban volumen koji ova linija pruža a da pritom ne isušuje kosu.

Kérastase Resistance Soin Premier Thérapiste Fiber Quality Renewal Care nisam dugo vremena mogla uloviti a smatrala sam ga savršenom nadopunom šamponu iz iste linije. Uglavnom, čekanje se isplatilo jer kombinacija ta dva proizvoda je savršena za suhu i oštećenu kosu.

Maria Nila i Davines maske u boji za toplije plave nijanse odlična su nadopuna mojoj boji kose i sa obje sam podjednako zadovoljna. Boju odnosno efekt koju pruža Marila Nila traje nešto duže od one koju pruža Davines no Davines je nekako nježniji prema kosi odnosno pruža bolju njegu mojoj kosi. U svakom slučaju, zgodni proizvodi za imati pri ruci jer oba jako lijepo osvježe boju.

Cococare Moroccan Argan Oil Hair Conditioner koristim kao kuru preko noći na način da ju obilno nansem dužinom vlasi. Kosi pruža mekoću i dubinsku njegu mada ne bih rekla da je baš proizvod vrijedan pretjerane pažnje.

Label.m Heat Protection Spray ponovljena je kupovina jer ovaj sprej je odličan kao zaštita od toplinskih uređaja, ne otežava kosu i lijepo se pri upotrebi raspršuje. Kupujem ga u Top Stil dućanu odnosno Hair Couture frizerskom salonu.

Navedeni proizvodi osim Label.m spreja stigli su sa Escentual, Cult Beauty i Milk+Blush stranica.

Cult Beauty

Cult Beauty web shop nedavno je imao akciju kojom nakon pređenog određenog iznosa na poklon dobijete beauty bag a isti je sadržavao proizvode sa slike. Pojedini proizvodi su full size a ostali su nešto konkretniji tester. Svakako jedna lijepa gesta.

Braun Silk epil 9 Braun Silk epil 9 epilator

Trenutno testiram *Braun Silk-épil epilatore serije 9 za koje uskoro slijedi recenzija no trenutno možete više pročitati o uređajima od strane proizvođača klikom na ovaj link te razliku između uređaja klikom na ovaj link.

Revita Lash

*RevitaLash serumi za rast trepavica i obrva inspirirani su istinitom pričom. Dr. Michael Brinkenhoff je zbog potrebe svoje supruge Gayle, kreirao brand koji pomiče granice. Naime, Goyle je oboljela od raka dojke te je od kemoterapija izgubila trepavice. Vidjevši kako gubi samopouzdanje odlučio je kreirati proizvod koji će joj ga vratiti. Goyle je tako zaslužna i za naziv branda RevitaLash – proizvode koji revitaliziraju um, tijelo i dušu.

Revitalash serum za rast trepavica stiže u pakiranjima od po 2 i 3 ml. Dostatan je za kuru od 3, odnosno šest mjeseci. Sadrži posebni aplikator koji sprječava da se formula razlije po oku, osigurava ravnomjeran nanos proizvoda. Prvi rezultati vidljivi su već nakon četiri tjedna. Sve što trebate je koristiti proizvod svakodnevno. Najbolje uvečer kada su trepavice čiste.

RevitaBrow serum za rast obrva dolazi u pakiranju od 3 ml što je dovoljno za kuru od 4 mjeseca. Također sadrži specijalni aplikator. Koristi se jednom na dan – svaki dan, preporučeno prije spavanja kada su obrve maksimalno čiste.

Proizvodi su dostupni na web shopu WOW Junkie klikom na ovaj link.

Nuxe

*NUXE Huile Prodigieuse® limitirano izdanje 2016.

Ovog ljeta omiljeno žensko ulje za tijelo, Huile Prodigieuse® Čudesno suho ulje dolazi u neodoljivom limitiranom izdanju oslikanom kultnim zanimljivostima noćnog Pariza. Obrisi pariških simbola na kultnoj bočici slavnog ulja podsjetnik su vječnog pariškog šarma. Prvo i najpoznatije višenamjensko ulje na svijetu već 25 godina osvaja žene svojom prirodnom i učinkovitom formulom s čak 6 dragocjenih biljnih ulja, nemasnom, senzualnom teksturom i neodoljivom fantazijom mirisa. Namijenjeno njezi kože lica i tijela te kose, suho ulje pravi je zaštitnik ljepote i nezamjenjiva njega za svaku ženu. Cijena za pakiranje od 100ml: 239,71kn.

NUXE Sun Huile Bronzante Visage et Corps SPF 30, ulje za zaštitu od sunca i brže tamnjenje, visoka zaštita za lice i tijelo za lice i tijelo. UVA/UVB filteri štite od UV zračenja, ekstrakt vodenog zumbula jača prirodnu barijeru kože i štiti od dehidracije, Kau Pe cvijet s Markižanskog otočja štiti kožu od pregrijavanja, umiruje ju i smanjuje iritacije, dok ekstrakt riže i ružmarina te biljni prethodnik DNA štite i obnavljaju stanice kože. Hranjiva ulja makadamije, suncokreta te shea maslac obilno hrane kožu i pojačavaju preplanulost. Cijena za pakiranje od 150ml: 175kn.

Vichy La Roche Posay

*La Roche Posay ANTHELIOS XL „dry touch“ gel-krema za lice SPF 50+pruža optimalnu dermatološki ispitanu zaštitu zahvaljujući patentiranom sustavu Mexoplex® u kombinaciji s termalnom vodom La Roche-Posay s umirujućim i antioksidativnim svojstvima. Jedinstvena „dry touch“ tekstura omogućuje trenutno upijanje bez masnog sjaja i bijelih tragova. Proizvod je vodootporan, nekomedogen, ne sadrži parfeme i paraben te je primjeren za normalnu, masnu kožu i problematičnu. Novitet je i ambalaža u obliku pumpice za lakše korištenje i doziranje proizvoda. Preporučena mpc iznosi 129,41kn.

*La Roche Posay CicaplastBaume B5 SPF 50 smirujućije balzam koji pomaže u procesu obnove iritirane i oslabljene kože te pomaže kod sprječavanja pojave pigmentacijskihpigmentacijskih tragova zahvaljujući visokoj UV zaštiti SPF 50. Idealan je za površinske ogrebotine, ožiljke, iritacije te tetovaže. Preporučena mpc iznosi 90,86kn.

*Vichy Ideal Soleil gel-mlijeko krema spf30 uz poboljšanu zaštitu, čak i nakon plivanja ili sporta. Novo Gel-mlijeko sadrži WET TEHNOLOGIJU koja omogućuje da se voda odbija od kože, zaštitno sredstvo se ne rastvara i zadržava se na koži čak iako je vlažna. Besprijekorna zaštita od UV zraka osigurana je s pojačanim sastojkom Mexoryl XL koji štiti i od dugih UVA zraka. Proizvod je dostupan u pakiranju od 200 ml za vrlo visoku zaštitu osjetljive kože tijela. Obogaćena je termalnom vodom Vichy koja smiruje, jača i obnavlja kožu. Informativna neobvezujuća cijena novog Ideal Soleil Gel-mlijeka je 162,51 kn.

Eucerin

*Eucerin® Deo njega nudi znanstvenu formulu koja jamči učinkovitost, kao i dobru podnošljivost na koži. Moć znanosti pretočena je u njegu koja djeluje protiv znojenja. Rezultat: klinički je dokazano kako se korištenjem Eucerin® Deo njege znojenje smanjuje do 91%. Osim toga, Eucerin godinama provodi istraživanja temeljena na otkriću nagrađenom Nobelovom nagradom, i predstavlja AQUA¬porin ACTIVE inovativne hidratantne proizvode za njegu lica. Izostanak kvalitetne hidratacije iz svakodnevne njege može rezultirati isušivanjem, crvenilom i ljuštenjem kože, a AQUAporin inovacija to sprječava stvaranjem novih mikroskopskih kanala (akvaporina) smještenim u staničnim membranama koji reguliraju prijenos molekula vode. Cijena oko 60kn.

*Eucerin Sun Anti-Age krema za lice (SPF 30/50) nudi superiornu zaštitu od sunca i stvorena je posebno za kožu lica koja sadrži učinkovite antioksidanse Lichocalcon A i gliceretiničnu kiselinu za DNK zaštitu. Dvije vrste hijaluronske kiseline (nisko i visoko molekularna) vidno smanjuju bore na licu i dekolteu. Formula ima laganu i ugodnu teksturu koja ne ostavlja osjećaj masne kože. Idealna je podloga za make-up i dokazano je pogodna čak i za osjetljivu kožu – što je čini idealnim dodatkom za zaštitu od sunca dnevnoj kožnoj rutini. Cijene između 90 i 150kn.

Afrodita

*Afrodita

Marmelada suho ulje sa šljokicama pomaže kod bržeg i intenzivnijeg postizanja privlačno preplanule puti. Dragocjeni uljni kompleks iz mrkve, maslina i oraha kožu bogato njeguje, hrani i hidratizira. Ne štiti od UV-zraka. Prije i tijekom sunčanja proizvod raspršite na željena područja kože. Proizvod nije primjeren za dječju, osjetljivu i jako svijetlu kožu.

Marmelada pomaže kod bržeg i intenzivnijeg dobivanja privlačno preplanule puti te joj daruje prekrasan sjaj. Dragocjena prirodna ulja kožu izdašno hrane i vlaže. Ne pruža UV-zaštitu jer ne sadrži UV-filtere. Nanesite je na kožu u izdašnom sloju prije izlaganja suncu. Proizvod nije primjeren za dječju, osjetljivu i jako svijetlu kožu.

Sensitive krema za lice spf30 kožu štiti od opekotina od sunca i od preranog starenja, uzrokovanog izloženošću sunčevim zrakama. Potiće regeneraciju kože i daje joj osječaj navlaženosti.

SOS proizvodi učinkovito ublažavaju tegobe uboda insekata i sunčanih opeklina jer se temelje na biljnim ekstraktima koji su ugodni za kožu te su prikladni i za djecu i osobe s osjetljivom kožom.

Depilation gel za brijanje i tuširanje s naprednom uljnom formulom omogućuje jednostavno brijanje tijekom tuširanja i istodobno štiti kožu tijekom i nakon brijanja. S dodanim potpuno prirodnim uljima argana, jojobe i makadamije nježno čisti kožu i istodobno je bogato njeguje te sprečava njezino isušivanje.

Gel nakon depilacije 3u1 smiruje kožu, smanjuje pojavu neugodnih iritacija na koži nakon brijanja odnosno depilacije te djeluje blago antibakterijski, ublažava urastanja dlačica i dokazano usporava rast dlačica – i do 50 %*.

Cijene svih proizvoda dostupne su na web stranici webshop.afroditacosmetics.com .

Mixa Olival Garnier Biotherm

*Mixa

Mixa, stručnjak za osjetljivu kožu, predstavlja svoju prvu liniju proizvoda obogaćenu Cold kremom koja uklanja znakove neugode suhe i osjetljive kože. Oduvijek upotrebljavana u farmaciji i preporučivana od strane dermatologa, Cold krema sastojak je koji nastaje miješanjem vode, voska i masne tvari. Za svoju liniju hidratantne umirujuće njege koja koži pruža osjećaj ugode, Mixa je prilagodila ovaj farmaceutski spoj spajajući pčelinji vosak sa shea maslacem. Tako je nastala esencijalna formula Mixa za njegovanu i zaštićenu kožu.

Liniju Mixa cold cream za njegu lica i tijela cijele obitelji čine:

Mixa krema za lice Cold Cream – svakodnevna hidratantna njega koja umiruje 5 znakova neugode suhe kože, informativna cijena iznosi 69,90 kn

Mixa mlijeko za tijelo Cold Cream – intenzivno hrani kožu, štiti je, ublažava svrbež i zatezanje karakteristično za jako suhu kožu, informativna cijena iznosi 44,90 kn

Mixa krema za ruke Cold Cream – za meku i umirenu kožu ruku, bez masnih tragova, informativna cijena iznosi 20,90 kn

Mixa Baby krema za kupanje za bebe Cold Cream – prilagođena specifičnim potrebama bebine kože. Ph neutralna. Nježno čisti i umiruje kožu štiteći od negativnog utjecaja tvrde vode. Preporučuje se i za odrasle sa suhom, osjetljivom kožom koja je sklona nadraživanju, informativna cijena iznosi 23,90 kn

Mixa Baby višenamjenska krema za bebe Cold Cream 100ml – obogaćena cold kremom, mješavinom aktivnih sastojaka inspiriranih farmacijom koja njeguje, štiti i umiruje pet znakova neugodnosti na bebinoj koži. Posebno je osmišljena da bi umanjila rizik od alergija i poštivala osjetljivu kožu beba, informativna cijena iznosi 27,90 kn

*Garnier

Garnier je unaprijedio svoju tehnologiju sredstava za čišćenje lica i lansirao svoju prvu dvofaznu micelarnu vodicu s uljem: ona učinkovito otapa čak i vodootpornu i jaču šminku intenzivnih nijansi, dok istovremeno uklanja nečistoće s lica u jednom potezu i bez trljanja. Nježna je i prema najosjetljivijoj koži lica. Inovativna formula dvofazne micelarne vodice s uljem iz Garniera oduševit će vas. Obogaćena je umirujućim uljem argana i cvjetnim mirisnim notama koje razbuđuju vaša osjetila, dok istovremeno pruža osjećaj svježine micelarne vodice. Uklanja šminku lako i brzo, a koža nakon nje ostaje meka, bez osjećaja zatezanja i masnih tragova. Spriječava sušenje kože i pruža dodatnu „njegu” u rutini skidanja šminke i čišćenja lica. Informativna cijena Garnier dvofazna micelarna vodica s uljem iznosi 43,90 kn.

*Olival

ALOE VERA GEL

Ono što se u svakom kozmetičkom ormariću treba pronaći svakako su gelovi prirodnog sastava koji imaju široki spektar primjene. Ukoliko vas muči nadražena i iziritirana koža u tome vam može pomoći Olivalov Aloe vera gel. Blagotvorna djelovanja aloe vera biljke poznata su još od davnina stoga ne čudi što je i danas vrlo popularna u kozmetici. Povoljno djeluje na nadraženu kožu, smiruje ju, hidratizira i obnavlja. Gel se brzo upija i ne masti kožu pritom je lagano hladeći, a prikladan je za sve tipove kože. Preporučena mpc iznosi 29,99 kn.

*Biotherm

Biotherm je 2016. razvio tehnologiju odbijanja čestica vode kako bi i mokroj koži omogućio istu razinu zaštite od sunca. Obična mlijeka za tijelo manje su učinkovita na mokroj koži. Stoga je Biotherm razvio vodootpornu formulu koja odbija čestice vode i nakon nanošenja na mokru kožu pruža 50% učinkovitiju zaštitu od klasičnih mlijeka za sunčanje Fluide SolaireWet or Dryskin nanosi se brže i ravnomjernije te ne ostavlja trag. Nova Biothermova tehnologija odbijanja čestica vode omogućuje istu razinu zaštite i na mokroj koži. Patentirana kombinacija sastojaka (uključujući polimere i sredstva za geliranje) sprječava da se formula u dodiru s vodom pretvori u emulziju, što rezultira jednostavnijim nanošenjem ravnomjernog sloja zaštitnog faktora na mokru kožu. Preporučena mpc iznosi 230kn.

Zara

Dvije Zarine toaletne vodice pun su pogodak jer baš vrište ljeto. Solidne su postojanosti te neodoljivog pakiranja.

Beauty favoriti mjeseca

Lipanj je prošao poprilično užurbano za mene pa se moj makeup sveo na osnovu, barem ovaj za svaki dan za posao. S obzirom da moja mješovita koža ljeti više naginje masnoj i postaje pomalo problematična zbog čepljenja pora, bilo mi je potrebno dobro i postojano prekrivanje na vrućinama koje sam dobila sa Vichy Dermablend 3D Correction puderom kojega volim nanositi sa svojom omiljenom Beauty Blender spužvicom. Za fiksiranje sam koristila MAC Prep+Prime transparentni puder u prahu koji je moj najbolji ljetni saveznik u borbi protiv viška sebuma. Hourgalss Ambient Lighting Edit paleta napokon je došla na svoje jer ju baš nisam tokom godine puno koristila. Ovo je idealna paleta za makeup u žurbi jer sadrži bronzer, highlighter i rumenilo a sve se nanosi sa lakoćom i postojano je do skidanja. Na očima se isto sve vrtilo oko brzine a tu nastupa By Terry Ombre Blackstar u nijansi Bronze Moon i savršena maskara za ljetne vrućine a da nije vodootporna koju potpisuje Kat Von D. Na usnama sam najčešće koristila sjajila a ono koje se najčešće vrtilo po torbi zbog svog malog pakiranja je Lancome Juicy Shaker. Još je jedan proizvod koji sam također nosila svugdje sa sobom u torbi a radi se o Bioderma Hydrabio SPF 30 maglici za lice koja služi za obnovu zaštitnog faktora tokom dana odnosno ovaj proizvod se može koristiti preko našminkanog lica i zato ga ja jako volim imati pri ruci. Za njegu lica (a da sadrži zaštitni faktor) odličnom se pokazala Alpha H dnevna hidratantna krema koja sadrži spf 50. Odlična je podloga za makeup, postojana je i sigurna te ne uzrokuje iritacije. Za njegu tijela najčešće sam koristila Bio-Beauté® by NUXE Huile Satinée Nourrissante & Tonifiante, odnosno hranjivo i tonizirajuće svilenkasto ulje. Koža brzo upija ovo ulje koje ostavlja svilenkasti trag i baš sam jako zadovoljna hidratacijom koju pruža mojoj jako suhoj koži tijela. Za kraj sam ostavila toaletnu koju sam najčešće koristila a radi se o Eau de Toilette Pamplemousse – Rhubarbe by L’Occitane & Pierre Hermé Paris o kojem ste moglu čitati u ovom postu.

IMG_6343

To bi bilo sve za lipanj od mene, želim vam još poželjeti ugodan odmor i pregršt zabave tokom srpnja, iskoristite ljeto i lijepo vrijeme, ujedno, bacite pogled na prvi od serije članaka na portalu Sensa gdje pišem o tri najvažnija beauty savjeta za ljeto, klik na link.