Doviđenja ožujku

Kada iz ormara izvučemo kratku kožnu jaknu i par laganih tenisica te usputno bacimo oko na nove modele sunčanih naočala, možemo napokon utvrditi činjenicu da je zima definitivno iza nas te da nas čekaju sve topliji i topliji dani. Kako je moja proljetna WL pomalo skromna u svim kategorijama nekako ju je lakše popratiti, što me zapravo i veseli jer nema ljepšeg osjećaja nego ući u dućan sa ciljem koji realizirate u što kraćem roku, još je bolja opcija iskoristiti veliku ponudi online shopova pa uz kavicu u naslonjaču uživati u kupovini. U “Doviđenja veljačo” najavila sam vam sretne vijesti vezane uz online shopping, da budem precizna, komade iz Zare, Pull&Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho, Zara Home i Uterqüe sada možete naručiti putem interneta ali da stvar bude bolja na raspolaganju su nam još dva online shopa, Nike i H&M. Bitno za napomenuti za Nike je to da određene modele tenisica možete sami dizajnirati birajući tako materijale i boje koje želite a vezano uz H&M shop je da iako nam u dućanima nije dostupan njihov “Home” odjel sada putem interneta je dostupan a da stvar bude još malo bolja trenutno imate opciju popusta i besplatne poštarine do određenog perioda, ne moram ni reći da je moja narudžba već pala.

Shodno toplijim danima i ja sam malo kupovala i manje više skinula oko 70% komada sa svoje WL a da opet nisam pretjerala već sam kupovala baš prema potrebama i željama. Ukoliko postoji link za navedeni komad, isti će stajati ispod fotografije, u suprotnom ostavljam vam linkove stranica u postu.

Moram priznati da je jedina neplanirana kupovina bila Michael Kors Selma (large) torba koja se našla na popustu na Net-A-Porter stranici te Michael Kors Fulton embellished textured-leather balerinke u crvenoj boji koje sam također ulovila na u sklopu promotivne ponude ali na The Outnet stranici. Sa oba komada sam podjednako zadovoljna i sigurna sam da ću ih često nositi tokom proljeća i ljeta.

Pull&Bear obuća mi je fantastična, kako izgledom tako i udobnošću a sviđa mi se i jer prati stilom Zaru samo po pristupačnijoj cijeni i to ne vrijedi samo za obuću nego i odjeću. U nedavnom posjetu Pull&Bear dućanu ulovila sam kožne niske gležnjače koje su udobne do te mjere da imam osjećaj da ih nosim već 2-3 sezonu pa su se prilagodile nozi.

Majice kratkih rukava meni su neprocjenjivi komad odjeće i zaista mi ih je prepun ormar ali imam osjećaj kao da ih nikada dosta. Dvije sam ulovila u Zari, jednu u New Yorkeru i jednu u Stradivariusu i sve četiri podjednako su udobne te ih se lijepo može iskombinirati sa ostatkom outfita.

Kombinezoni su također komadi koje volim nositi jer ih se može lijepo prilagoditi svakoj prigodi no kombinezon od trapera, odnosno tregerice iz Zare bile su ljubav na prvi pogled. Udobne su za nositi i zaista lijepo izgledaju kako na majice tako i na neke jednostavnije casual košulje. Sviđaju mi se jako detalji po njima i baš su mi nekako posebne. Uz tregerice kupila sam i dva para trapezica u Zari i baš uživam u njima jer ih nisam već godinama nosila i baš mi se sviđa da se neki dobri stari trendovi vračaju u modu.

Spitka je bila must have komad prije 15 godina, barem je u mom društvu ta jakna bila nešto što si “morao” imati ili si jednostavno nosio oversized varijantu od dečka. Mene je ova jakna pratila kroz osnovnu i srednju školu i zaista je lijepo sjetiti se djetinjstva. Sada tu istu spitku zovu “bomber” jakna što bi zapravo i bio ispravan naziv no model je isti. Iako se meni osobno više sviđala zelena varijanta čisto zbog sjećanja valjda, ja sam se odlučila za klasičnu crnu varijantu mada mi moram priznati malo nedostaje ona narančasta unutrašnjost po kojoj su te spitke davnih dana bile prepoznatljive.

Zelena je za mene nova crna a crna je meni neprocjenjiva, govorim vam to čisto da vidite koliko mi se sviđa maslinasto zelena boja odjevnih komada. Upravo iz tog razloga pala je i jedna zelenkasta košulja a identičnu imam i crnu, volim ih zbog ležernijeg dojma koji ostavljaju a lijepo se uklope u svaki outfit.

Ne bi mogao proći niti jedan post s novitetima bez crnih komada, ovoga puta to su dvije bluze sa detaljima umjetne kože koji su ugodni pri nošenju, jedino su problematični (ukoliko niste oprezni) pri pranju.

Na kraju tu su ostala dva duža sakoa iz Zare te jedan topli baloner/kaput također iz Zare, te komade sam ulovila krajem veljače na sniženju stoga više nisu dostupni.

Michael Kors Selma bag purse Michael Kors  Michael Kors Fulton embellished textured-leather ballet flatsPull&Bear Zara Pull&Bear New Yorker  New Yorker / Stradivarius / Zara slična bijeloj sa brošem i Zara plavaZara kombinezon tregericw  Zara tregerice Zara bomber jacket  Zara bomber jaknaZara košulja  Zara košuljaZara koža leather  Top umjetna koža – dugi rukav & kratki rukavZara sako Zara jakna baloner

Trenutno na mojoj WL još stoje nove naočale, jedna kožna jakna a da nije crna, možda neke tenisice, manja crna torbica sa lancem i pokoja karirana košulja. Kao što sam i rekla, nemam potrebe za previše toga ali recimo da se želim počastiti sa tih par sitnica.

Noviteta po pitanju kozmetike je još malo ali istaknut ću da je ovo mjesec beauty gadgeta, jedan me spasio, zbog jednoga više u kozmetičke salone ni ne trebam ići a jedan je novost i meni koju sam baš jučer isprobala i oduševila se koliko je zapravo jednostavan za upotrebu.

*Bliže nam se topliji dani, stoga nam je Braun pripremio novitet kako bismo spremno dočekale nadolazeću ljetnu sezonu. Riječ je o novom Braun Silk-expert IPL klinički testiranom uređaju koji trajno uklanja vidljive dlačice s lica i tijela u udobnosti vlastitog doma. U suradnji sa Braunom testirat ću ovaj uređaj te vam postepeno javljati svoje dojmove i baš se veselim, kako testiranju tako i rješavanju dlačica. Više o samom uređaju i detaljima ponude možete pročitati u mom zadnjem postu klikom na ovaj link.

*Proteklih mjeseci koristila sam uređaj VisaCare tvrtke Philips koji je upravo početkom mjeseca lansiran na naše tržište. Radi se o uređaju sa sustavom za mikrodermoabraziju koji stimulira proces obnove površinskog sloja kože kako bi koža bila glađa i vidljivo sjajnija te pružala osjećaj čvrstoće. Više o samom uređaju i mojim dojmovi možete pročitati klikom na link u ovom postu. Ovaj uređaj me oduševio i upravo zbog njega mogu uštedjeti kako vrijeme tako i novac zaobilazeći kozmetičke salone.

Foreo Iris koristim točno od početka mjeseca i nakon tek nekoliko upotreba misao koja mi se vrtila po glavi bila je “gdje je ovo čudo bilo dosada”. Foreo Iris masažer za blistavo područje oko očiju koji pomaže smanjiti natečenost ispod oka, podočnjake i vrećice, zaglađuje pojavu bora i tankih linija, poboljšava apsorpciju krema za oči i seruma te ostavlja područje oko očiju vidljivo glađe, sjajnije i mladolikije. S obzirom da ga koristim prekratko ne mogu tvrditi kako su linije i bore nestale no sa sigurnošću mogu potvrditi kako se nedostatak sna na mom licu više ne vidi. S obzirom da se radi o favoritu mjeseca u nastavku posta možete pročitati moje prve dojmove.

Azijsku kozmetiku koristila sam dosta dugo, kada je moja koža bila jako problematična ista mi je puno pomogla. Nakon nekoliko godina ulovila me nostalgija za istima pa sam odlučila isprobati nekoliko maski za lice. Bilo je tu totalnih promašaja ali ima ih i nekoliko koje su me toliko oduševile da su ostale kao dio moje rutine pri njezi lica, više o istima uskoro u zasebnom postu.

*S obzirom da je hidratacija osnovni preduvjet za zdravu kožu, Biotherm hidratizirajuća formula s izrazito visokim udjelom regenerirajućeg planktona Life Plankton™ i manoze, snažnog hidratacijskog agensa, čije zajedničko djelovanje pridonosi zdravlju kože i zadržava vlagu. Formula Aquasource koži omogućuje da tijekom sedam sati zadrži istu razinu vlage kao i netom nakon nanošenja. Formula u obliku iznimno dobro prihvaćene, prozračne gelaste teksture predstavlja samu bit učinkovite Aquasourceove hidratacije.

*Nova Elseve Nutri-gloss Luminizer linija je namijenjena za srednje dugu, dugu beživotnu kosu, bez sjaja. Formula nove linije obogaćena je Glycogel sastojkom. Uklanja nepravilnosti na površini vlasi za bolju refleksiju svjetlosti te obavija vlas kose jedinstvenim sjajem, bez otežavanja.
Rezultat: 48h postojanog sjaja, 4x sjajnija kosa, lagana na dodir.*
*Instrumentalni test nakon korištenja šampona i regeneratora

*Olival hidratantne kreme za ruke dubinski njeguju kožu i pritom ih štite i hrane, a povoljno djeluju i na strukturu noktiju, jačaju ih i ujedno smanjuju njihovu sklonost pucanju. Za intenzivniju njegu u ponudi su i koncentrati za ruke s ekstraktom nevena i lavande. Hidratantna krema za ruke s eteričnim uljem dalmatinske lavande namijenjena je svakodnevnoj njezi ruku, a blagotvorna svojstva lavande poznata su još od davnina. Bogati hranjivi sastojci kreme u kombinaciji s lavandom dodatno štite, vlaže i hrane kožu. Za intenzivniju njegu ekstra ispucane i osušene kože u ponudi se nalazi i koncentrirana verzija hidratantnih krema za ruke: Koncentrat za ruke i nokte s lavandom i Koncentrat za ruke s nevenom. Koncentrati za ruke dodatno njeguju i djeluju do najdubljih slojeva suhe, ispucane i osjetljive kože.

*Nema ništa zabavnije od opuštanje kod kuće sa svojim najboljim prijateljicama tijekom hladnijih dana a uz novu trendovsku kolekciju “love.joy.care”, Essence pretvara tvoja četiri zida u osobnu wellness oazu. Essence trendovska kolekcija “love.joy.care” će biti dostupna na prodajnim mjestima KOZMA i Super KONZUMA do isteka zaliha.

*Linearni oblici I intenzivne boje su središnji elementi limitirane kolekcije “Graphic Grace” by CATRICE. CATRICE kombinira atraktivne i privlačne boje naranče I fuksije u kombinaciji sa sivom i bojom kože. Mat i lagano svjetlucajući elementi stvaraju ženstveni stil. Kolekcija uključuje Kohl Liner olovku za oči sa ekstra dugim vrhom i mekom ultra crnom teksturom kao I olovku za obrve sa inovativnim trokutastim vrhom i teksturom voska za lakše nanošenje. Must have su i puderasti ruževi i rumenilo za mat završetak,u svjetlim tonovima. Limitirana kolekcija je dostupna na prodajnim mjestima DM-a, do isteka zaliha.

Za kraj kozmetičkih noviteta ostavila sam Chanel Rouge Coco Shine u nijansi 55 Romance koja je po mom mišljenju najljepša proljetna nijansa koju posjedujem. Lijepa decentna nijansa za svaki dan idealan je odabir ukoliko želite postići što prirodniji i svježiji look.

Braun Philips Mak na konac Douglas Foreo Iris Azijska kozmetika Biotherm L'Oreal Paris Olival Essence Catrice Chanel

Znate i sami da da ja volim pokazati u ovim postovima i neke novitete iz svakodnevnice, sitnice koje možda nisu posebno bitne za post ali meni čine razliku pa ih ne želim zanemariti.

Nedavno sam na poklon dobila knjigu Rane koju potpisuje Karin Slaughter čije romane ja obožavam a kako su mi prve tri knjige iz serijala o disleksičnom specijalnom agentu Willu Trentu jedne od omiljenih a Rane zadnja knjiga iz serijala, ja sam se odlučila počastiti sa preostale dvije koje su mi nedostajale. Ovaj serijal svakako ima moje preporuke, klik na link za popis.

Kako odoljeti Zari Home, jednostavno nikako valjda, barem ja to ne mogu. U slučajnoj šetnji Arena centrom ušla sam samo da provirim a kad tamo nabasam na najljepšu mirisnu svijeću ikada a radi se o mirisu smokve. Veliki sam fan mirisa smokve pa ukoliko mi možete prepručiti možda neki parfem sa tom prepoznatljivom notom, bila bih vam jako zahvalna. Uz svijeću kupila sam i neodoljivu staklenu kutiju za nakit koju obožavam pa sam smatrala da je u redu obnoviti malo i nakit s obzirom da se ostava za isti proširila.

Prsteni i narukvica u imitaciji zlata dolazi iz Pull&Bear kao komplet a četiri narukvice pri kraju niza fotografija potpisuje Karla design i neću vam niti kriti da je personalizirana meni trenutno najdraža.

Algoritam Znanje Zara Home fig Zara Home Zara Home Pull&Bear Pull&Bear Zara Home Karla design Karla design Anaviglam

Uz toliko noviteta naravno da se skupilo i nekoliko favorita, kako iz svakodnevnice tako i onih iz segmenta kozmetike.

I dalje je moja omiljena odjevna kombinacija za hladnije dane bila Oysho siva oversized vesta, Zara crne kožne hlače, Michael Kors mala crna torbica sa srebrnim detaljima i Ash čizme. Ovo je moja najsigurnija kombinacija za hladnije dane jer ne traži dodatnu jaknu pa ju smatram idealnom za prijelazni period. Osim Ash čizmica učestalo sam nosila i Zara ravne cipele sa zlatnim detaljom i špicom pri vrhu te Zarinu torbu sa natpisima koju sam kupila tek nedavno ali ju ne skidam sa ramena. Ne moram vam niti govoriti da sam ožujak provela u tamnim bojama odnosno crnoj nijansi ali zato je pozadina fasade spasila od monotonije fotografiju u nastavku. Karla design crna narukvica sa srebrnim detaljem bila je omiljeni komad nakita tokom ožujka.

Prije svega, moram istaknuti kako sam u nekom od prethodnih postova navela kako mi se Kerastase Resistance Bain Thérapiste linija nije dopala, e pa to je definitivno netočno jer kada sam prestala koristiti ovaj šampon i masku kvaliteta kose je podbacila, da budem precizna oštećenja su bila vidljivija, stoga sam se vratila korištenju istih i čekam da na Feelunique nadopune i regenerator jer sigurna sam da taj trojac kosu čuva i od najgorih eksperimentiranja.

S obzirom da proljeće aktivira moje alergije koje se u kombinaciji sa malo sna zaista najbolje vide na mojim očima uz Foreo Iris masažer ja sam kao nova osoba. S obzirom da uređaj koristim tek mjesec dana o borama i linijama ne mogu pisati ali da smanjuje natečenost te čini moje modre podočnjake manje vidljivima, to vam definitivno mogu potvrditi. Koristim ovaj uređaj po 30 sekundi na svakom oku ujutro i po 1 minutu na svakom oku uvečer i razlike su već itekako vidljive a svakim danom sve bolje i bolje. Više informacija o istom slijedi za otprilike dva mjeseca.

Na okoloočnom području počela sam koristiti Natural Wealth Vitamnisko E ulje ujutro i navečer po jednu kapljicu po svakom oku te oralno po 5 kapljica dnevno. Problem zbog kojeg sam počela koristiti ovaj proizvod je izuzetna dehidracija okoloočnog područja koja se postepeno vrača u normalu, ali ja ne mislim prestati koristiti ovaj čarobni proizvod jer nakon toliko godina ulaganja u nekoliko puta skuplje kreme ne mogu vjerovati da je ovaj proizvod sanirao u niti mjesec dana ono što iste nisu mogle godinama.

Reviva Lab Vitamin E stick koristim na usnama i jako sam zadovoljna jer i one su mi također uvijek jako dehidrirane a ulje je ipak malo premasno za korištenje na usnama. Koristim ovaj proizvod kao bazu makeup-u ali i samostalno te obavezno uvečer prije spavanja.

MAC Dainty rumenilo moj je omiljeni makeup proizvod upravo zbog nijanse koja u ovom proljetnom periodu pruža jednu zdravu svježinu licu. Također zbog istog razloga učestalo koristim i Chanel Rouge Coco Shine u nijansi 55 Romance. Moj apsolutni makeup favorit mjeseca je L’Oreal Paris duo a radi se o Superstar maskari i Superstar tušu za oči. Maskara dolazi po principu 2 u 1, dakle, sa jedne strane imate primer koji nanosite na trepavice a potom nanosite maskaru koja se nalazi sa druge strane. Maskara pruža savršeno uvijenje trepavica te volumen a postojana je do skidanja i ne lijepi trepavice. Tuš je daleko najbolji drogerijskog ranga koji trenutno postoji na tržištu. Ono što ovaj tuš čini posebnim jest jednostvnost preciznog nanošenja i postojanost. Fantastičan omjer cijene i kvalitete.

Alpro mlijeko od badema i kokosa moja je trenutna opsesija a ako ga još kombinirate sa Nescafe Double Choc cappucinom to je onda skroz nova dimenzija ovog ionako finog napitka, koji je moj must have svakog poslijepodneva kada dođem doma s posla. Cool Mint biljni čaj iz dućana Harissa moj je omiljeni napitak u toplijim danima jer ja ga osobno volim piti hladoga zbog njegova zanimljivog okusa. Dulce Leche sam radila nekoliko puta no jednostavno sam proces oduzima previše vremena a dobiveni proizvod prebrzo nestane jer zaista bude prefino. U dm-u sam sasvim slučajno da i oni u ponudi imaju Dulce Leche i moram priznati da više nikada neću trošiti vrijeme na spremanje istoga jer ovaj je prefin i zaista nije onaj lažnjak poput tekućeg sirupa s okusom karamele kojega prodaju pod Dulce Leche. Posebno bi izdvojila i Krašovu Bajaderu kao jednu od mojih omiljenih slastica, jednostavno je oduvijek jedinstvena okusom i baš sam se nekako prečesto častila sa istom tokom ožujka.

Zara Oysho Michael Kors Ash Zara shoes Zara torba Zara bag Zara outfit Karla design Natural Wealth Kerastase Foreo Iris MAC L'Oreal Paris Chanel Reviva labs Dulce Leche Alnatura Nescafe Harissa Spices Bajadera Kraš

S obzirom da se u današnjem postu skupilo dosta noviteta i favorita neke druge teme ostavljam za kraj travnja jer inače će ovo biti zaista roman od posta. Do idućeg posta sve vas lijepo pozdravljam i želim vam uživanje u toplijim nadolazećim danima a ukoliko imate nekih pitanja ili prijedloga ostavite ih u komentarima, jako me zanima i vaša proljetna WL?

*pr uzorci