Nivea | Linija za čišćenje lica – oči

Nivea face cleanser

NIVEA Double Effect losion za uklanjanje šminke

“Odstranjivač šminke oko očiju djeluje u dvije faze te uz pomoć ekstrakta različka učinkovito, ali nježno odstranjuje čak i vodootpornu šminku istovremeno pružajući potrebnu njegu. Njegova dvofazna formula s provitaminom B5 brzo i temeljito uklanja i najotporniju šminku bez trljanja.
Preporučena MPC (125 ml): 33,90 kn”

Moj osobni favorit za uklanjanje šminke sa očiju je upravo Nivea Double Effect losion drogerijskog ranga. Izuzetno temeljit te pogodan i za osjetljive oči. Uspješno skida i vodootpornu maskaru i tuš i to čak bez puno muke, s obzirom da je to inače problematično sa drugim čistačima. Prije upotrebe trebalo bi ga protresti da se dvije komponente spoje i uz pomoć blazinice sa lakoćom uklanjate šminku sa kapka. Sastav je dostupan klikom na ovaj link.

Nivea makeup

NIVEA odstranjivač vodootporne šminke

“Sadrži ekstrakt kamilice i provitamin B5 što ga čini prikladnim za osjetljivo područje oko očiju. Uklanja čak i vodootpornu šminku (bez potrebe za trljanjem) te njeguje i štiti trepavice.
Preporučena MPC (125 ml): 33,90 kn”

Jednako učinkovit odstranjivač za vodootpornu šminku kao i prethodno navedeni uz malu opasku da se ovdje radi o nekoj kremastijoj teksturi koja je samim time i bogatija te tako nježnija prema okoloočnom području. Iako je moj favorit prethodni odstranjivač i to samo zbog teksture, jer ja preferiram laganije formule, mislim da ne možete pogriješiti pri odabiru ukoliko tražite jedan povoljni ali jako učinkovit odstranjivač makeup-a. Sastav je dostupan klikom na ovaj link.

Nivea makeup remover

NIVEA nježni odstranjivač šminke oko očiju

“Zahvaljujući formuli koja sadrži provitamin B5 učinkovito uklanja maskaru te nježno čisti i hidratizira osjetljivo područje oko očiju.
Preporučena MPC (125 ml): 33,90 kn”

Ovo je nešto laganiji odstranjivač za razliku od prethodna dva i sa ovim nećete biti uspješni pri uklanjanju vodootporne šminke no zato klasičnu maskaru i razna sjenila skida bez problem a da pritom nekako baš godi očima na kraju dana. Sviđa mi se jer je pogodan za osjetljive oči te meni nije smetao i u najgorim alergijskim fazama a to je tada jako bitno. Sastav je dostupan klikom na ovaj link.

Nivea makeup remover sensetiv

Sva tri Nivea odstranjivača prihvatljivih su cijena i mogu se naći u svim drogerijama u Hrvatskoj. Smatram da je zadovoljen omjer cijene i kvalitete te da ću ih ja nastaviti koristiti i u budućnosti. Koji god da odaberete ne možete pogriješiti jer razlika je samo u vašim potrebama koje imate od odstranjivača šminke.

Nivea odstranjivač šminke

Da li ste isprobali neki od navedenih odstranjivača i da li ste zadovoljni? Imate li vi svoje preporuke?

Nivea skincare

*pr uzorci

Tagovi:
 • Dana

  Probala sam ovaj prvi, dvofazni i odlican je, slazem se da je najbolji iz drogerija.

  • 🙂 drago mi je čuti da si zadovoljna.

 • Đurđica

  Isprobala sam samo Nivea Double Effect. Meni je zaista odličan. Super uklanja šminku i uopće, barem mene, ne iritira za oči. Taman sam ga potrošila i imam ga u planu ponovo kupiti jer je baš dobar.

  • Odlično, drago mi je da si zadovoljna.

 • Ranije, kad sam tek krenula da istražujem kozmetiku, moja prva linija za čišćenje lica koju sam kupila bila je baš Nivea. Sećam se da sam imala mleko za čišćenje lica, mleko za skidanje šminke oko očiju, i možda neki tonik. Znam da sam svime bila zadovoljna i da je sve bilo jako prijatno na licu i zadovoljavajuće efikasnosti 🙂

  • Da, odličan omjer cijene i kvalitete i baš mi je drago da si bila zadovoljna.

 • Beauty_Blogette

  Isprobala sam prva dva i odlični su mi, posebice Double Effect. 🙂

Shop now at FOREO for the IRIS