Dobitnice Vichy darivanja su…

Kategorije: Razno

Dragi čitatelji,

još jednom hvala na prijavama na darivanje i iako je Vichy darivanje završeno a vi možda niste sretna dobitnica, bez brige, svakoga tjedna slijedi novo darivanje a igramo se do kraja godine.

Dobitnice Vichy darivanja su Đurđica, Lana i Bella te istima šaljem mail sa kojim su se prijavile na darivanje te na koji moraju odgovoriti unutar 24h sa podacima za slanje jer inače izvlačim nove dobitnice.

Svakako svratite nešto kasnije na blog jer danas slijedi objava novog darivanja.

Tagovi:
 • Fabiana Macukić

  Čestitke dobitnicama! No ipak ne mogu ne primjetiti kako uvijek na blogodarivanjima pobjeđuje izvjesna Đurđica. Neki bi rekli slučajmost, no kao vjerna pratiteljica velikog broja hrvatskih blogerica primjećujem kako uvijek ta dotična Đurđica među prvima komentira apsolutno svaki post na blogu/fb-stranici, a i jednom prklikom sam vidjela da šalje poklone jednoj blogerici. Stoga se s pravom pitam jeli dotična Đurđica uvijek “izvučena slučajno” ili je to neka vrsta zahvale i nagrade za konstantno komentiranje svakog pokreta blogerica?
  Ovime ne želim nikoga uvrijediti već samo pitam ono što već dugo primjećujem.

  • Draga Fabiana,
   “ne mogu ne primjetiti kako uvijek na blogodarivanjima pobjeđuje izvjesna Đurđica” pretpostavljam da se nije mislilo na darivanja na mom blogu već općenito ili se varam?

   Teško mogu odgovarati umjesto drugih pa predlažem copy/paste pitanja i na drugim blogovima, vezano uz svoj blog mogu odgovoriti da ja imam svoju vjernu metodu kroz random.org koju koristim od prvog darivanja a koliko je netko komentirao ili nije u drugim postovima je zaista nebitno, moj blog je tu više za čitanje a ako netko želi nešto komentirati slobodno, kao što si se i sama iz svog iskustva mogla uvjeriti.

   Ukoliko postoji još koja nejasnoća rado ću odgovoriti a ako nema više sreće u nekom od narednih darivanja jer još ih imam u planu tri ili u krajnjoj liniji ako se dobitnice ne jave iz Vichy darivanja izvlačimo nove.

  • Ivana Berić

   istina, durdica maslak dobiva na svim blogovima i na svim portalima

  • Đurđica

   Draga Fabiana!
   Kao prvo, hvala na čestitkama!
   Mene zanima koji su to blogovi na kojima sam ja osvojila tolike nagrade. Znam da sam prije tri tjedna osvojila nagradu na Beauty corner by Iveee i prije tri mjeseca na Šminkoholičarke. Koliko mogu zaključiti iz tvog komentara, ti također pratiš veliki broj blogova. Da, ja pratim jedan krug blogerica koje sam izabrala po nekim svojim kriterijima, odnosno po onome što mi se dopada čitati. Isto tako, imam jedan krug blogova na kojima sam baš baš aktivna i komentiram. Mislim da imam pravo na to, isto kao što ga imaš i ti, pa ako želiš ili imaš volju, slobodno komentiraj. A ako se nekome ne sviđaju komentari čitatelja, neka ih ne čitaju. Također pratim i portale. Igram nagradne igre isključivo na blogovima i portalima koje redovito pratim, a ne skačem negdje samo radi nagradne igre. Igram tamo gdje redovito posjećujem neovisno kada i gdje su aktualne NI.
   Istog sam mišljenja kao i Ivana, da ovo pitanje napraviš copy/paste i postaviš drugim blogericama ili portalima, ako te nešto muči.
   Dosta puta znam pročitati ista imena dobitnika na raznim mjestima, pa nikada nisam postavila pitanje kako opet ta ista osoba. Nisam bila ljubomorna na tuđu sreću.
   Da, mogu pokloniti kome god hoću i kad god hoću. To je moja privatna stvar i sa svojim novcem mogu raspolagati kako želim. Pošteno sam ga zaradila. Hvala Bogu, radim i primam redovito plaću.
   Nisi me uvrijedila svojim komentarom, a isto tako nadam se da moj odgovor neće uvrijediti ni tebe.
   Drage cure, ne budite ljubomorne na materijalne stvari. Ovo su samo prolazne stvari, potrošne, bez kojih iskreno i možemo proći u životu. Vežimo se na nešto drugo, nešto trajno. Smatram da ima dosta važnijih stvari u životu kao što su obitelj, zdravlje, ljubav, prijatelji, smijeh… Ovo je samo jedna nagradna igra, a bit će ih još hrpa, na raznim mjestima. Želim vam sreću u narednim igrama u kojima ćete sudjelovati.
   Ispričavam se na ovako dugom komentaru i napominjem da mi nije namjera nikoga uvrijediti.
   Ljudi, radujmo se, budimo veseli i uživajmo u predivnom prosincu i dolasku Božića!

 • Fabiana Macukić

  Nisam ljubomorna već sam samo konstatirala da te blogerice “nagrađuju za vjernost”. Ako mi se nesto ne dopada znaci da sam ljubomorna? Ne dopadaju mi se lazljivci, zar to znaci da sam ljubomorna?
  Budi pozdravljena i sretno dalje u pisanju srca i skakanja na svaki pokret domacih blogerica 🙂

Shop now at FOREO for the IRIS