Beauty New In #66

S obzirom na ludnicu u studenom i prosincu svake godine u mom životu nastane kaos zbog silnih obaveza, stoga ću morati šarati sa postovima i možda se neću strogo držati rasporeda objava utorkom i petkom mada kako sam vam jučer obećala utorkom ću objavljivati darivanja, više o blogorođendanskom darivanju pročitajte u ovom postu.

Dakle, danas je subota a ja objavljujem new in post i to polovičan jer trenutno se našlo dosta noviteta kod mene no zasada sam u ovaj post ubacila neke koji predugo čekaju na objavu ili ih ja već koristim posljednjih mjesec-dva dana. Već sam nekoliko puta pisala o tome da ja nisam fan new in postova ali kako ih vi volite čitati ja ih i dalje objavljujem mada moram priznati da ću ipak sa njima morati napraviti neke rezove u narednoj godini. U svakom slučaju danas vam donosim gomilu noviteta koji više i nisu baš noviteti s obzirom da su mnogi sastavni dio moje rutine već tjednima ali što je tu je, da ne duljim sa ionako predugačkim postom u komentarima slobodno ostavite svoje upite jer ovoga puta su detalji o proizvodima izostali odnosno svedeni su na minimum.

1 beauty haulJedna grupna fotka odličnih proizvoda koje koristim posljednja dva mjeseca i sa svakim sam podjednako oduševljena. Bourjois i dio Giorgio Armani proizvoda ustupljeni su mi na testiranje a ostatak sam kupila baš nekako oko svog rođendana tako da sam imala opravdanje. Giorgio Armani olovke za usne su me oduševile a High Precision Retouch sam kupila po drugi put jer bez njega moje okoloočno područje i ja ne funkcioniramo a o Si Intense ste mogli čitati u ovom postu. Dior Lip Glow je također ponovljena kupovina a recenziju možete pročitati klikom na ovaj link, Dior ruž 999 sam imala na WL više od godinu dana tako da mi je to bio poseban poklon za rođendan a Dior primer za trepavice me toliko oduševio da sam odmah kupila zalihu jer bez ovog proizvoda ne mogu ostati. Bobbi Brown proizvodi su bili dio impulsivne kupovine no kako sam sa svakim podjednako zadovoljna nije mi žao. Charlotte Tilbury ruž u nijansi Glastonberry je moja omiljena nijansa u posljednje vrijeme no podjednako nosim i NYX tekući ruž u nijansi Copenhagen. Artdeco tuž za oči (klik za recenziju) i Anastasia Beverly Hills Brow Wiz (klik za recenziju) ponovljena su kupovina po već ne znam koji put a NYX Concealer idealan je za tamne podočnjake. Chanel vodootporna olovka je moja najpouzdanija crna olovka za oči i također je ponovljena kupovina.
2 Beauty BlogetteDraga kolegica Maruša sa bloga Beauty Blogette iznenadila me za rođendan predivnim proizvodima koji su mi bili na WL a radi se o Urban Decay Naked Smoky paleti i theBalm Hot Mama! rumenilo. Oboje podjednako koristim i obožavam zato draga hvala ti još jednom.
3 theBalmtheBalm mi je poslao jednu od njihovih paleta na testiranje a radi se o paleti Nude Dude koja me oduševila izborom i kvalitetom nijansi.
4 Cult Beauty Pixi Morphe Anastasia Beverly HillsCult Beauty web shop je jedna od mojih omiljenih destinacija za kupovinu. Na CB redovno obnavljam zalihe Anastasia Beverly Hills proizvoda te sam ovoga puta uz Brow Wiz u nijansi Taupe kupila i Dipbrow u nijansi Taupe. Morphe je dostupan odnedavno na CB pa sam se počastila sa jednom paletom i sa dva kista i sa oboje sam jako zadovoljna. Beauty Blender je proširio svoj asortiman spužvica pa sam odlučila isprobati i varijante za blotanje i nanošenje korektora na okoloočno područje i sa oba proizvoda sam zadovoljna. Također, nisam odoljela a da ne isprobam Pixi Glow Tonic koji je moj zimski must have proizvod.
5 Lancome Paris6 Viktor&Rolf 7 Kiehl's HrvatskaL’Oreal Luxe dugogodišnji je partner bloga te u narednim darivanjima možete očekivati i nekoliko poklona s njihove strane. Trenutno koristim nekoliko Kiehl’s i Lancome proizvoda a o Lancome Visionnaire Nuit  kremi možete više pročitati u ovom postu.
8 Feelunique Redken Rimmel London Sally Hansen 9 Feelunique Redken Urban Decay L'Oreal 10 FeeluniqueIz nekog meni nepoznatog razloga u posljednje vrijeme kada samo dvije stvari naručim sa Feelunique iste mi dođu u dva paketa pa su tako proizvodi sa zadnje tri slike zapravo jedan paket koji su razdvojili u tri paketa koji su naravno dolazili odvojeno pa su tako i slikani. Redken mi je otkriće i svi vi sa tankom blajhanom kosom obratite pažnju na liniju Extreme. Philip Kingsley proizvodi također su odlični za kosu tretiranu različitim kemikalijama a šampon za hidrataciju branda Pureology je moje veliko otkriće i obožavam ga jer osim što je bez sulfata, sporo se troši i pruža kosi odličnu njegu. YSL Le Teint Encre De Peau (recenzija) ponovljena je kupovina kao i Kerastase Discipline sprej (recenzija) te Dr Dennis Gross Alpha Beta Peel. L’Oreal Professional silver šampon odličan je za plavu kosu koja teži sivkastom odsjaju a Urban Decay noviteti bili su mi neodoljivi pa sam morala ubaciti koji u košaricu. Rimmel London ruž iz Nude kolekcije zaista je odličan omjer cijene i kvalitete a lak Sally Hansen nije iz FU paketa već je usputna kupovina toga dana kada sam išla po jedan od gornjih paketa na poštu.
11 VichyVichy je također dugogodišnji partner bloga te vas uskoro dariva i on. Nekoliko noviteta i sama testiram a recenzije uskoro slijede.
12 MNY 13 MNYMNY je brand koji po pristupačnoj cijeni nudi zanimljive proizvode i ja sam oduševljena sa svima podjednako, posebno mi se dopadaju nova sjajila.
14 drugstore makeupMax Factor rumenila i novi ruževi su me u potpunosti oduševili kao i L’Oreal Paris tekući ruževi te Essence tekući ruž limitirane kolekcije. Sally Hansen Miracle Care je čudotvoran za tanke nokte koji pucaju i ovo je već moje drugo pakiranje.
15 H&M makeupH&M me oduševio kozmetikom i svakako toplo preporučam olovke za oči i sjenila a sa pilingom za usne započinjem dan. Uz navedeno kupila sam i tekući ruž koji je moram priznati pomalo podbacio pa je izostao sa slike.
16 Catrice & EssenceCatrice i Essence noviteti također su dosljedni misiji da im kvaliteta raste a cijene ostaju prihvatljive. Posebno bih izdvojila proizvode za usne.
17 skincare hair careOlilab crni šampon zanimljiv je proizvod za osobe sa osjetljivim vlasištem, Eucerin se brine za hidrataciju kože ove zime, Emma Hardie Protect&Prime spf30 štiti kožu te služi kao idealna baza makeup-u, GlamGlow i Byphasse odlične su umivalice a više o njima možete pročitati u ovom postu i na kraju tu je i Dr Hauschka koji se također adekvatno brine o našoj koži tokom zime.
18 skincareSanex je odličan brand za sve nas osjetljive kože tijela a Bourjois mi je otkriće po pitanju dezodoranasa  posebno zelene varijante. S.Fresh odličan piling i balzam za usne uz Melemov stik za usne dio su moje svakodnevne rutine. O Vichy Idealia liniji mogli ste čitati u ovom postu, o Bobbi Brown Extra Eye Repair kremi u ovom postu, Mario Badescu glikolnoj kremi u ovom postu, Douglas dvofaznom odstranjivaču šminke u ovom postu te Starskin proizvodima u ovom postu. Dr Dennis Gross ponovljena kupovina a recenzija slijedi početkom godine.
19 iherbNekoliko noviteta sa iHerb web shopa koji su mi dugo stajali na WL. Od navedenih isprobala sam samo umivalicu na koju sam dobila neugodnu reakciju pa sam odustala a ostatak jedva čekam isprobati.
20 Niophlex Klorane Label MLabel M za zaštitu od topline, Niophlex za njegu bojane kose i Klorane najbolji šampon za suho pranje kose.

To je bio samo jedan dio noviteta a uskoro slijedi i ostatak, ukoliko vas zanima neki proizvod posebno ostavite upit u komentarima a zanimaju me i vaši noviteti.

Ugodan vikend i svakako svratite u utorak na početak darivanja povodom blogorođendana!