Jesenski noviteti u mom ormaru | New In #65

Obožavam jesenske krpice, volim slojevito odijevanje i nekako se nalazim u svim tim toplim komadima odjeće mada obuća ipak ima malu prednost ispred krpica. S obzirom da se kroz jesen pripremam na zimski hladniji period kupujem komade koji mi mogu odgovarati tokom jeseni ali i tokom zime. Tokom zadnja dva mjeseca kupila sam si tako par stvarčica ali sam neke od njih i dobila na poklon s obzirom da mi je nedavno bio rođendan.

Ukoliko vas zanima više detalja o nekom komadu slobodno ostavite upit u komentarima a podcrtani nazivi vode vas na link sa više detalja o pojedinom proizvodu.

1 ZaraKarirane košulje moj su jesenski must have pa tako često nosim laganiju varijantu Zarine Check košulje koja je idealna za one sunčane a ipak svježije dane. U takvim danima iskoristim priliku pa nosim svoje trenutno najdraže naočale također sa Zarinim potpisom no na žalost online više nisu dostupne pa je link izostao.
2 Zara 3 ZaraZarina inspiracija sa poznatim Valentino “rockstud” cipelama me oduševila izgledom, kvalitetom, udobnosti i cijenom. Na žalost iste više nisu dostupne online ali moram priznati da ih ja nisam vidjela ni nekidan u Zari. Svoj par sam zapazila slučajno jednog petka kada su tek stigle i došle su u tri broja po jedan par pa se ni ne čudim da su se brzo rasprodale.
4 ZaraSmatram da Zara ima najbolju ponudu šalova jer ponuda je zaista neograničena a ono najbolje u svemu jest da su jako topli i ugodni pri nošenju, ponudu šalova možete pogledati klikom na ovaj link. Nadalje, ove godine ulovila me opsesija šeširima nakon kupovine ovog Zarinog šešira koji obožavam nositi a uz njega također volim nositi Zara gležnjače u bordo boji sa zlatnim detaljem na peti. Gležnjače su udobne i i jednostavne za održavanje.

Zarin 9PM Friday Night moj je omiljeni miris posljednjih dana koji je idealan za ovaj hladniji period godine.
5 ZaraJoš jedan Zarin šešir koji na žalost više nije u ponudi no možda se nađe jedan zalutali u skladištu s obzirom da je ovaj šešir zaista jednostavno uskladiti a opet nije klasično crne boje.
6 Zara MangoZarina laganija vesta nije dostupna online ali znam da je još dostupna na Zarinim policama u nekoliko boja na TRF odjelu a naočale su iz Manga i obožavam ih zbog dizajna okvira a trenutno su na Mango online ponudi snižene pa svakako bacite pogled ako se i vama sviđaju.
8 ZaraZara Faux Suede Biker hlače prije su tajice nego hlače no kako god ih nazivali iste lijepo prate figuru i ono najbolje je da su udobne. Skinny Biker kožne hlače kupila sam u crnoj i bordo boji jer su ovo najbolje kožne hlače ikada, Zara je ovoga puta nadmašila samu sebe jer jako su udobne, veličine prate standardne brojeve i ono najbolje u svemu je da čine noge vitkijima, ne znam kako ali zaista vizualno noge izgledaju ljepše u ovim hlačama.
9 Zara 10 ZaraZara Anorak With Furry Collar jaknu u crvenoj i crnoj boji dobila sam na poklon i obje podjednako obožavam no crvena mi je ipak mrvicu draža.
11 Zara 12 ZaraZara Masculine Coat dostupan je sada u crnoj, žutoj i crvenoj boji no kada sam ga ja kupovala bio je dostupan samo u sivoj koja sada više nije dostupna. U svakom slučaju obožavam ovaj kaput, savršen je za prijelazni period između jeseni i zime.
13 ZaraZara High Heel Leather Ankle Boots With Stretch Detail su također bile poklon i ovo su mi najdraže gležnjače na petu trenutno. Udobne su već na prvo nošenje i idealne za sve osobe sa uskim stopalima jer ovdje noga savršeno sjeda te je bitno za napomenuti da se radi o pravoj koži.
14 Zara C&A mangoBordo majica je iz Zare sa TRF odjela a crna iz Manga, obje su tanje i sa kratkim rukavima ali idealne kao majice ispod deblje jakne ili košulje/veste. Žuta majica je iz C&A i obožavam ju iako nisam fan žutih tonova no ovo je idealna za neke casual dane ili večernje šetnje.
15 h&mOvo je pravi mali set jesenskih majica zbog njihovih boja ali da se malo odmaknem od klasične bijelo-crno-sive kombinacije ove su bile idealan izbor. Sve majice su pamučne i jako su udobne a kupljene su u H&M-u.
16 New YorkerIdealna majica za ponedjeljak koji ja inače stvarno ne volim. Majica je udobna, pamučna, ne gužva se i kupljena je u New Yorkeru.
17 New YorkerJoš jedna majica iz New Yorkera u jesenskom duhu također jako udobna i pamučna.
18 New YorkerKarirane košulje sa efektom mramora kupljene su u New Yorkeru i toplo preporučam da ih pogledate jer se nimalo ne gužvaju, udobne su, polutople i jako povoljne.
19 AdidasAdidas trenirka kupljena u outletu po povoljnoj cijeni za ugodne večeri provedene kod kuće jer se radi o udobnom oversized modelu.
20 torba 21 purse bagObje torbe dobila sam na poklon za rođendan i obje su mi krasne i sigurno ću ih često nositi. Materijali i obrada su izuzetno dobri a torbe prostrane te u njima stane zaista puno toga. Boje su pun pogodak.
HunterS obzirom da sam ja dosta u pokretu često tokom jeseni nosim svoje Hunter čizmice ali moram priznati da koje god čarape obukla često mi bude jako hladno u njima. Nakon što sam obišla čitav Zagreb i nigdje nisam našla Hunter čarape već sam bila odustala no tada se desio preokret i zapazila sam ih na Outnet stranici te ih kupila kada je poštarina bila besplatna pa su me ova dva para izašla 200kn što je jako povoljno jer kod nas ako ih i nađete jedan par onih klasičnih crnih kratkih košta 200kn.
22 grinders bootsZa kraj sam ostavila svoj najdraži ulov a radi se o Grinders čizmicama. Obožavam ovaj model tzv kaubojki jer kao prvo ja sam osoba u pokretu, kao drugo uvjeti u kojima ja radim nisu niti blizu uredskih i ja volim biti sigurna da su mi noge suhe i zaštićene a to zaista možete dobiti sa jednim ovakvim parom obuće. Jedina je mana što nisu dosljedne veličini koju ja nosim pa su mi malo prevelike ali nema veze, neće biti na odmet staviti termo uloške za obuću u njih. Kupljene su na stranici Luisa Via Roma.

Da li se i vi polako pripremate za zimu? Koji su vaši noviteti u ormaru?