Beauty new in #63 |makeup|

Danas vam donosim makeup novitete koji su me manje više i okupirali tokom čitavog ljeta. Skupilo se dosta lijepih sitnica i odmah vam moram napomenuti da neke koristim protekla dva-tri mjeseca i iako meni više i nisu toliko noviteti jednako ih obožavam kao i prvoga dana. Nadam se da će vam se današnji noviteti svidjeti jer ima tu zaista svega i svačega.1 Lorac PRO

Morala sam započeti ovaj post sa Lorac PRO paletom koju sam dobila na poklon i koju ne ispuštam iz ruke jer sam si istu željela posljednje dvije tri godine i zaista se čekanje isplatilo. Uskoro slijedi recenzija.
2 Kiko 3 Kiko

Kiko je nedavno imao rasprodaju pa sam u dva navrata naručila par sitnica i moram priznati da sam oduševljena kvalitetom proizvoda s obzirom na cijenu a favorit su mi definitivno sjenila.
4 Essence Catrice

Essence i Catrice proizvodi koje sam najčešće koristila tokom ljeta su upravo proizvodi sa gornje slike, neodoljiva All About Sunrise paleta je idealna ljetna paleta koju neću tako lako puštati iz ruke ni kroz ostatak godine a i olovke su fantastične kao i mat tekući ruž.
5 Vichy

Tijekom ljetnih mjeseci san o osunčanom i blistavom tenu postaje očekivanje broj 1 žena diljem cijelog svijeta. Vichy predstavlja *Teint Ideal brončani puder, koji nježno oblikuje crte lica i pruža učinak osunčanog i blistavog tena. Za idealan rezultat šminkanja je pored odabira odgovarajućeg pudera jednako važna rutina čišćenja i njege lica. Vichy predstavlja 5 bitnih koraka za postizanje idealnog osunčanog tena.

Fantastičan bronzer koji će biti idealan za korištenje tokom čitave godine.
6 Aura Golden Rose

Aura, Golden Rose, Blush i Sephora proizvodi poklon su drage Jasmine sa bloga Makeup Arena i obožavam sve navedene proizvode podjednako ali kada bi morala istaknuti što najčešće koristim bili bi to definitivno Aura ruževi koji imaju moje tople preporuke ako negdje naletite na njih jer Aura još nije dostupna kod nas.
7 MAC

MAC proizvodi od kojih sam si kist 188 jako dugo željela jedna su mi od najdražih kupovima ovoga ljeta. Kist nije razočarao a sjenila su kao i uvijek perfektna.
8 Lancome

*Početkom ljeta Lancome je ugostio nekoliko beauty blogerica a među njima i mene te nam pripremio nekoliko lijepih poklončića. Nova Lancome Hypnose Volume-a-porter maskara je definitivno njihova kruna i mislim da je zauzela mjesto broj jedan a moram priznati da sam se zaljubila i u nova kremasta sjenila Ombre Hypnose Stylo te ste o istom već mogli pročitati moje dojmove u ovoj recenziji. Shine Lover ruž poput balzama tek čeka svoju recenziju jer mislim da je idealan zbog svoje bogate teksture za hladniji period godine koji je pred nama.
8b Lancome

Kako sam prethodno i natknula, Lancome Ombre Hypnose Stylo sjenila su me oduševila pa sam se počastila sa još dvije nijanse-03 i 05.
9 Giorgio Armani

*Giorgio Armani Rouge Ecstasy |Teatro 402| još je jedan ruž koji tek treba zasjati u hladnijim danima jer teksturom je idealan za iste, recenziju možete pročitati klikom na ovaj link.
10 Vita Liberata

Vita Liberata Capture The Light (Latte) je definitivno najkorišteniji proizvod ovoga ljeta kojeg sam si dugo željela i jako sam sretna da je ispunio očekivanja.
11 By Terry

Dugoželjeni je bio i By Terry Ombre Blackstar koji je također ispunio očekivanja te sam ga također često nosila tokom ovog ljeta.
12 L'Oreal paris

Mislim da L’Oreal Paris Voluminous maskare nisam koristila čak nekoliko godina i kupila sam obje na nekoj akciji gdje je druga zapravo bila skoro pa gratis koliko su bile snižene i jedva čekam da obnovim ljubav jer sjećam se koliko sam ih obožavala.
13 Shiseido

Iako Shiseido Sun Protection tekući puder imam u svojim zalihama isti je bio na nekoj zanimljivoj akciji pa sam se počastila sa još jednim primjerkom i otkrila da su nijanse dobile nazive.
14 Bell

Još jedno otkriće ovoga ljeta a radi se o brandu Bell i tekućem ružu izuzetne pigmentacije i fantastične postojanosti, jedino moram naglasiti da se radi o gloss finišu ali meni kao takav odgovara. S obzirom na cijenu od kojih 30ak kuna mislim da ga svakako vrijedi škicnuti.
15 Maybelline New York 16 MNY

Maybelline New York lansirao je nekoliko noviteta na naše tržište no mene su zainteresirali samo ruževi pa sam se počastila sa dvije nijanse, 140 i 620.
17 L'Oreal Paris

Iako još nisam isprobala ni L’Orealov fiksator obrva u boji kupila sam i bezbojni pa ih mislim uskoro testirati zajedno, čisto da i recenzija bude zanimljivija.
18 Clinique

Iz nekog razloga sam bila uvjerena da će Clinique Pop ruževi zaobići naše tržište ali drago mi je da sam bila u krivu jer ovi ruževi su fantastični zbog svoje pigmentacije te njege koju pružaju usnama a nije za odbaciti ni postojanost. Nijansa 06 bila je savršen odabir za ljeto.
19 Inglot

Inglot crni tuš i jedan da se nađe sa šljokicama odličan su izbor kada su u pitanju tuševi, nema greške.
20 Catrice 21 Essence

Na gornjoj slici nalazi se Catrice sjenilo iz ljetne limitirane kolekcije a na donjoj par *Essence proizvoda također iz ljetne limitirane kolekcije tako da ne bih ni duljila puno o ovim proizvodima jer su nedostupni ali moram barem istaknuti da sam jako zadovoljna nijansom Catrice sjenila.
22 Tweezerman

Tweezerman putni set za njegu noktiju i putno ogledalo sa lampicom kupila sam baš u svrhu puta a na kraju sam sve skupa zaboravila ubaciti u neseser pa čeka neku drugu priliku.
23 Sally Hansen

Sally Hansen nadlak za brzo sušenje laka jedva čekam isprobati jer sa SH proizvodima sam izuzetno zadovoljna.
25 Catrice

Catrice je ljetos u prodaju pustio lakove sa holografskim efektom i zapravo sam najviše koristila onaj u srebrnoj boji koji sam zaboravila poslikati, uglavnom, fantastični su i bili su odličan odabir za ljeto.
25 Real Techniques

Obnova najdražih Real Techniques kistova.
26 Dolce&gabbana

Dolce&Gabbana Light Blue bio je moj odabir za ljeto no nekako se nismo puno družili ali lijepo ga je tu i tamo špricnuti čisto da se vratim nekoliko godina unatrag, prekrasan podsjetnik.
27 Zara

Zara me uvijek iznova oduševi svojim parfeskim programom a tako je i ovoga puta sa Friday Forever toaletnom.
28 Elle

Za kraj sam ostavila *Elle So Pretty! koji je bio poklon sa otvaranja trgovine Aelia Duty Free.

Sada me zanima sa čime ste se vi počastili ovoga ljeta i kakve ste nijanse i parfeme najčešće nosili?

*pr uzorci