Olival – Micelarna otopina s uljem smilja

Olival smilje

Iako često koristim micelarne nekako sam uvijek rezervirana prema istima, ne znam, jednostavno smatram da su svi ostali proizvodi za čišćenje lica primarniji od jedne micelarne otopine. Isto tako, po mom mišljenju to je nedorečen proizvod jer ja još ne mogu prihvatiti ali ni shvatiti činjenicu da sa micelarnom skidamo šminku i da se nakon upotrebe iste ne umivamo, jednostavno mi taj dio ne ide od ruke.

S obzirom na uvod imate pretpostavku čemu micelarna služi u mom slučaju, dakle, isključivo za skidanje šminke sa lica te se nakon upotrebe iste ja umivam koristeći proizvod poput gela ili pjene za umivanje lica. Ne bih ulazila u pojedinosti zašto bi se trebalo umivati ili se ne bi trebalo umivati nakon upotrebe iste jer svatko zna što mu najbolje odgovara.

Micelarna Olival

Pri upotrebi micelarnih ja obično iste koristim za skidanje šminke sa lica jer su u većini slučajeva micelarne podbacile po pitanju skidanja šminke sa očiju. Olivalova micelarna je iznimka po pitanju skidanja šminke sa očiju jer je zaista učinkovita po tom pitanju. Moram priznati da vodootporne maskare ne skida ali klasičnu maskaru sa dva tri sloja na trepavicama skine besprijekorno, kao i različite oblike tuševa za oči te naravno sjenilo. Jednako je pouzdana i kada je u pitanju skidanje šminke sa lica.

Miris ove micelarne je nešto intenzivniji no što sam ja navikla jer micelarne obično budu bez mirisa ili je isti izuzetno decentan no kako sam istaknula kod ove micelarne prisutan je herbalni miris koji meni osobno ne smeta. Ova micelarna je obogaćena eteričnim uljem smilja te je izuzetno ugodna na koži. Nije mi stvorila nikakve iritacije na licu te sam zapravo jako zadovoljna.

Olival micelarna 500ml / 49,90kn / sastav

Odličan omjer kvalitete, količine i cijene i ono najbolje od svega je to da s veseljem mogu podržati jedan hrvatski brand sa zanimljivim, kvalitetnim i nadasve pristupačnim asortimanom proizvoda.

Da li ste isprobali ovu micelarnu ili neki drugi Olivalov proizvod koji biste mi mogli preporučiti?

*pr uzorak

  • Thermo Polis

    Jeeej! Čekala sam i nadala se pozitivnoj recenziji ove micelarne jer ju snimam već dugo u dm-u. Suho ulje mi je isto na wish listi. 🙂 Od Olivala sam zasad probala samo neglamuroznosti poput proizvoda za stopala i olovke za zanoktice i s njima sam jako zadovoljna.

  • Đurđica

    Baš sam nedavno potrošila ovu micelarnu. Zaista besprijekorno skida svu šminku. Ja ne koristim vodootporne maskare pa po tom pitanju ne znam kako djeluje, ali svu ostalu šminku na licu i po dva sloja maskare skida savršeno dobro. Ja pak ne koristim nešto pretjerano micelarnu i nije mi nužna u mojoj rutini čišćenja. Ja najviše volim umiti lice gelom ili pjenom i onda eventualne ostatke očistim micelarnom. Ovu micelarnu sam obavezno ispirala jer mi je ostavljala blagi sloj/film na licu kojeg sam jednostavno imala potrebu isprati. Isprobala sam je na sve načine, kao glavnu za skidanje šminke, i ovako kako sam opisala kako ja inače koristim micelarne. 🙂 Uglavnom, jako je dobra i preporučujem. Da, jako mi je drago što je to hrvatski proizvod i odlične kvalitete. Volim Olivalove proizvode, isprobala sam razne. Super su im kreme za ruke, šamponi, kupke za stopala, grožđana mast za usta (definitivno isprobaj), proizvodi za sunčanje, itd…
    Sad mi je na WL njihova nova ulja, obično i ono drugo sa zlatnim sjajem, kao i ulje smilja za lice.

Shop now at  FOREO for the IRIS