Schwarzkopf Professional BC Bonacure Volume Boost & Oil Miracle

Schwarzkopf Professional

BC VOLUME BOOST linija namijenjena je tankoj do normalnoj kosi, bez punoće, volumena i vitalnosti.

Tko želi beživotnu, tromu kosu kada bi mogli imati volumen i vitalnost, bez obzir na njezin tip? Volumen i punoća među najvišim su prioritetima za veliku većinu klijenata. Sada, bez obzira na to žele li oni samo prirodnu, zdravu živahnost ili zaista žele povećati volumen, Schwarzkopf Professional ima savršenu ponudu. Fantastično učinkovita čak i na najtanjoj, najslabijoj kosi, podlinija BC Volume Boost dolazi u laganoj formuli koja njeguje i fantastično podiže korijen. Kosa je na dodir punija, s do čak 100 posto većeg volumena, dajući čak i tankoj kosi trajnu punoću i prirodni sjaj.

Schwarzkopf Professional stvorio je laganu formulu koja ne otežava tanku i beživotnu kosu, ali rezultati zato nisu u lakoj kategoriji. U potpunosti bez upotrebe silikona, sustav od dva koraka ulijeva stabilnost, punoću i hidrataciju u svaku vlas, za dugotrajni volumen i sjaj.

Schwarzkopf Professional BC Bonacure Volume Boost Oil Miracle Oil Mist

Nakon što sam primjetila učinkovitost proizvoda iz BC Volume Boost linije dok ih je frizerka koristila na mojoj kosi zaista sam iste željela isprobati te kod kuće dobiti jednaki volumen i ovi proizvodi su zaista ispunili moja očekivanja.

Prvi korak je BC Volume Boost šampon koji temeljito ali nježno čisti kosu i vlasište. Ovaj šampon zaista jako pjeni i dovoljna ga je manja količina te dva šamponiranja da bi mojoj kosi pružio punoću i podatnost te ugodan miris koji je neki kraći period postojan na kosi. Ono što me najviše dojmilo kod ovog šampona jest činjenica da nije isušio moju kosu jer šamponi koji kosi pružaju volumen imaju tendenciju ka isušivanju vlasi.

Cijena ovog šampona iznosi 78kn a isti dolazi u pakiranju od 250ml ali isti je dostupan i u pakiranju od 1000ml po cijeni od 229kn.

Drugi korak je BC Volume Boost pjena u spreju koja dolazi u pakiranju od 200ml po cijeni od 100kn.

Ova pjena kosi pruža punoću i poslušnost. S obzirom da se nanosi poput spreja potrebna količina se može lijepo dozirati. Ovo je jedna od rijetkih pjena za kosu koja nimalo ne lijepi vlasi te ih ne otežava već čini baš suprotno te kosa postaje poslušnija a frizura postojanija.

Koristim ovu pjenu nakon pranja kose tako da ju pošpricam od korijena do vrha vlasi.

Ova dva koraka koristim jedan duži period i jako sam zadovoljna s obzirom da imam normalnu ali tanku kosu bez volumena koja se na tjemenu jako brzo masti. Kombinacijom BC Volume Boost šampona i pjene moja kosa dobiva na volumenu, izgleda sjajnije te postaje podatnija a moram priznati da se manje masti ili je frizura postojanija jer ja sam osoba koja je nekada svaki dan prala kosu dok sada protegnem i na svaki treći dan.

Schwarzkopf Professional BC Bonacure Volume Boost

BC Oil Miracle nudi njegujuću liniju za sve tipove kose, dizajniranu za njegujuću mekoću i prekrasan sjaj. Kada je Schwarzkopf Professional kreirao savršenu formulu za sjaj i oblikovanje kose koja pruža izvrsnu njegu i nevjerojatnu mekoću bez otežavanja, odlučili su se za mješavinu dragocjenih ulja.
BC Oil Miracle čini točno ono što i obećaje uz pomoć dragocjenih ulja za svaki tip kose; rezultat je zdrava kosa, bogatog, zrcalnog sjaja zahvaljujući njegujućim, poput pera lakim formulama.
Jedna od najznačajnijih priča 21. stoljeća, vezanih uz njegu kose, je upravo priča o formulama s dragocjenim uljima, koja je redefinirala način i standarde njege kose.

BC Oil Miracle podlinija s uljem marule za luksuznu njegu tanke do normalne kose.

Ulje marule dobiveno je iz sjemenki afričkog drveta marule te je bogato antioksidansima s velikom količinom oleinske kiseline i vitamina C za dubinsku njegu, zaštitu i vlagu čime se poboljšava elastičnost čak i najsuše kose.

Schwarzkopf Professional BC Bonacure Oil Miracle Oil Mist for fine to normal hair

BC OIL MIRACLE MIST ZA TANKU KOSU

Volim koristiti ulja za kosu jer zaista vidim razliku kada ih koristim i kada ih preskočim pri stiliziranju kose. Naime, koliko god je moja kosa na tjemenu masna toliko je na vrhovima suha i ulja su zaista jedina koja pomažu.

BC Oil Miracle je zapravo pakiran kao mist, odnosno pri nanošenju imate osjećaj kao da vam maglica pada po kosi zbog njegove inovativne formule i odlične pumpice. Jako je bitno također da spomenem kako ovo ulje ne sadrži silikone a sastav možete pročitati klikom na ovaj link.

Ovo ulje je zaista lagano ali učinkovito, hrani kosu te ju zaglađuje bez otežavanja, također olakašava raščešljavanje te olakšava oblikovanje kose a da pritom pruža anti-frizz kontrolu.  Kosi pruža divan sjaj i još ljepši miris koji je postojan jedan duži period na kosi.

Koristim ovo ulje ponekad na mokroj a ponekad na suhoj kosi a isto tako i kombiniram pa ga koristim i prije i poslje sušenja. Mekoća kose se odmah može primjetiti a potom slijedi sjaj te adekvatna njega koju pruža kosi.

Ulje dolazi u staklenoj boci koja sadrži 100ml proizvoda a cijena mu iznosi 225kn.

Svi navedeni proizvodi te ostatak asortimana Schwarzkopf Professional proizvoda dostupni su na web shopu www.hairshop.hr .

Da li ste se već susretali sa Schwarzkopf Professional proizvodima i imate li preporuka?

*pr uzorci