New In #57 – Preparativa

Nastavljam dalje sa novitetima kojih je zaista jako puno po pitanju preparative ali kako volim proizvode za njegu lica i tijela uživam u svakom proizvodu podjednako.

Mnoge od navedenih proizvoda već koristim a neke sam i recenzirala te će isti biti linkani u ovom postu. S obzirom da je proizvoda jako puno tekst je sveden na minimum ali kako je ovo najavni post za neki novi proizvod mislim da je to sasvim u redu.

Ukoliko imate pitanja vezanih uz neki proizvod ostavite ih u komentarima.

1 Vichy Idealia

*Za idealnu kožu nakon buđenja, čak i ukoliko su noći prekratke, Vichy je razvio novu noćnu njegu Idealia Skin Sleep koja djeluje na obnavljanje kože tijekom noći i pomaže stvaranju vidljivih učinaka poput obnavljajućeg sna. Aktivni sastojci njege IDEALIA Skin Sleep odabrani su zbog njihove sposobnosti djelovanja na stanične mehanizme, ometene zbog problema sa spavanjem. Zahvaljujući ovom noćnom gel-balzamu, bez obzira na kvalitetu i trajanje sna, koža nakon buđenja izgleda popunjenije, odmorena je, svježa i blistava. Recenziju možete pročitati klikom na ovaj link.
2 Vichy Purete Thermale

*Ove godine Vichy predstavlja renovaciju linije Purete Thermale uz koju se svakodnevni ritual čišćenja lica pretvara u istinski osjećaj ugode – tijekom i nakon čišćenja. Linija donosi novitete: Purete Thermale micelarno ulje za čišćenje lica koje njeguje kožu te se u kontaktu s vodom pretvara u mlijeko za učinkovito uklanjanje šminke s lica i očiju, te novi Purete Thermale svježi gel za čišćenje lica od nečistoća i zagađenja, za trenutan osjećaj svježine.
3 Vichy Liftactiv

*Za potpunu anti-age rutinu protiv dubokih bora potrebno je posebno njegovati i područje oko očiju: Liftactiv Serum 10 za oči & trepavice vidljivo preoblikuje pogled do samog vrha trepavica kroz učinak liftinga, trenutnog osvjetljavanja te jačanja samih trepavica. Recenziju možete pročitati klikom na ovaj link.
4 Vichy oil

*Ove godine Vichy ide korak dalje u ekspertizi njege kože pod utjecajem hormonalnog starenja i predstavlja svoje prvo suho ulje za njegu zrele kože lica: Neovadiol Magistral Elixir novi je koncentrat s izuzetno visokom koncentracijom hranjivih obnavljajućih ulja koji dan za danom hidratizira kožu, obnavlja blistavost te vraća osjećaj ugode. Inovativno suho ulje za njegu lica ne ostavlja masni sjaj, pruža baršunast osjećaj i primjeren je za osjetljivu kožu. Neovadiol Magistral Elixir omogućuje aktivnu obnovu lipida, a uz Neovadiol Magistral hranjivi balzam čini idealan duet za vraćanje mladolikosti zreloj koži.
Vichy Ideal Soleil Bronze

*Vichy ove godine predstavlja revolucionarni proizvod: IDEAL SOLEIL BRONZE novi je hidratantni gel-fluid za optimalnu preplanulost osjetljive kože lica koji pruža visoku zaštitu te idealnu preplanulost jer stimulira prirodnu proizvodnju melanina za zlatni, blistavi i ujednačen ten. Proizvod je dostupan sa zaštitnim faktorom SPF 30 te SPF 50 i prilagođen je čak i za osjetljivu kožu lica. Recenziju možete pročitati klikom na ovaj linkVichy

*Linija Ideal Soleil predstavlja učinkovitu zaštitu za osjetljivu dječju kožu s ugodnim teksturama za jednostavno i brzo nanošenje. Ove godine Vichy preporuča inovativan proizvod toliko zabavan ali učinkovit da ga djeca uz nadzor roditelja žele nanositi sama: revolucionarna Ideal Soleil super pjena za djecu SPF 50 pruža visoku zaštitu uz učinkovitu vodootpornost za ubrzane dječje dane. Inovativna tekstura boje breskve i slatkog mirisa lagana je i nježna te je posebno prilagođena osjetljivoj koži djece.
5 La Roche Posay Effaclar Duo+

Ponovljena kupovina La Roche-Posay Effaclar Duo[+] uz koju sam na poklon dobila kožni bijeli neseser. Recenziju možete pročitati klikom na ovaj link.
6 La Roche Posay

*Zahvaljujući više od 1000 kliničkih studija La Roche-Posay posjeduje jedinstveno razumijevanje osjetljive kože i nudi primjerenu njegu za svaki tip osjetljive kože. U prilog tome govori i višegodišnja predanost razvoju proizvoda za osjetljivu kožu osiguravajući visoku toleranciju i sigurnost. Zato ove godine La Roche-Posay pokreće društveno odgovorni program “PODIJELITE S NAMA, MI BRINEMO ZA VAS”. Riječ je o globalnoj inicijativi nastaloj s ciljem da svatko svojim uključivanjem u akciju pomogne u stvaranju kvalitetnijeg života djece s osjetljivom kožom.
7 La Roche Posay

*La Roche-Posay predstavlja inovativnu njegu: Toleriane Ultra Contour Yeux intenzivna umirujuća njega za osjetljivo područje oko očiju trenutno i dugotrajno umiruje iritacije, hidratizira područje oko očiju te smanjuje natečenost i vraća osjećaj ugode.
8 La Roche Posay

*La Roche-Posay predstavlja svoju prvu kremu za lice s revolucionarnim antioksidansom: NOVA ANTHELIOS XL KREMA ZA LICE SPF 50+ sadrži revolucionarni antioksidans Baicalin koji uz napredni sustav filtra Mexoplex pomiče granice fotozaštite uključujući i zaštitu od dugih UVA zraka. Unaprijeđena formula zajedno s optimalnom teksturom hidratizira kožu, lako se upija i pruža ujednačenu zaštitu na površini kože. Proizvod omogućuje vrlo visoku UVA/UVB zaštitu, lako se nanosi i razmazuje, vodootporan je i ne ostavlja bijele tragove.
9 La Roche Posay

La Roche-Posay Lipikar Syndet gel za tuširanje bez sapuna koristim već jedan duži period jer sam u jednom trenutku imala velikih problema sa iznimno suhom kožom tijela.
10 La Roche Posay

*La Roche-Posay predstavlja prvo Anthelios mlijeko za osjetljivu kožu beba SPF 50+ koje sadrži novu formulu posebno razvijenu za osjetljivu kožu najmlađih. Pažljivo odabrani sastojci pružaju sigurnost osjetljivoj koži beba te je tekstura obogaćena karite maslacem za dodatan učinak hidratacije i umirenja kože. Tekstura je vidljiva prilikom nanošenja i omogućuje roditeljima sigurnost da je cijela površina kože u potpunosti prekrivena zaštitom od sunca. Proizvod je najbolje koristiti za bebe starije od 6 mjeseci te je prikladan za lice i tijelo.
11 La Roche Posay

*Ove godine La RochePosay predstavlja novog člana u liniji Cicaplast za pranje nadražene ili osjetljive kože beba, djece i odraslih: Cicaplast Lavant B5 pjenušavi je gel za čišćenje iznimno osjetljive, suhe ili nadražene kože koji pomaže u optimalnoj obnovi kože lica, tijela, vlasišta i intimnih područja. Jedinstven spoj aktivnih sastojaka, iznimno tolerantne formule te kozmetičke teksture umiruje i čisti kožu bez narušavanja njene prirodne ravnoteže.
12 Filorga Perfect+ serum

*Filorga Perfect+ serum za masnu kožu licu o kojem možete pročitati u nedavno objavljenoj recenziji, klik na link.
13 Filorga Time Filler Mat

*Filorga Time-Filler Mat visoko koncentrirana anti-age krema koja djeluje na sve tipove bora, prilagođena mješovitoj i masnoj koži.
14 Filorga Hyal-Defence

*Filorga Hyal-Defence® – serum za zaštitu i poticanje sinteze hijaluronske kiseline u koži.
15 Laino Formasana

*Novi brand na našem tržištu pod okriljem Formasane.

Već 30 godina francuski brand Laino razvija sigurne i učinkovite proizvode za njegu tijela koristeći prirodne, jednostavne i autentične sastojke u farmaceutskom laboratoriju Gilbert. Sve formule proizvoda razvijane su uz najveću pažnju i podvrgnute su mnogobrojnim testovima učinkovitosti. Prirodni sastojci u proizvodima, čija je učinkovitost dokazana kroz stoljeća primjene, odabrani su uz najveću pažnju i u potpunosti doprinose učinkovitosti formula. Formule su bez parabena, fenoksietanola ili umjetnih boja a dezodoransi ne sadrže aluminijeve soli. Proizvodi sadrže jednostavne sastojke i vrlo prepoznatljiva pakiranja, te su cijenom dostupni svakoj ženi.
16 Caudalie

Caudalie Vinoperfect enzimatska piling maska kupljena po treći puta a više o njoj možete pročitati u recenziji, klik na link.
17 Eucerin

*Eucerin UltraSENSITIVE njega za netolerantnu kožu lica, recenzija uskoro!
18 eucerin

*Eucerin EVEN BRIGHTER njegu protiv hiperpigmentacije.
19 eucerin

*Eucerin Volume-Filler njega od sada je obogaćena Volume-Filler koncentriranim tretmanom. Idealna je dopuna Volume-Filler dnevnoj i noćnoj njezi, koncentriranijeg sastava i poboljšava učinak vraćanja volumena koži lica.
20 Eucerin

Eucerin Aquaphor balzam za usne koji kupujem na stranici iHerb i obožavam da ga imam u svim pakiranjima, od onog najvećeg od 500ml pa do ovog najmanjeg.
21 iHerb

Shea Moisture After shave također kupujem iznova na iHerb stranici jer zaista lijepo njeguje kožu nakon brijanja/depilacije.
22 iHerb

Morningstar Minerals Derma Boost sprej za lice također kupujem na iHerbu jer je ovo proizvod koji čini razliku na koži.
23 iHerb

Acure Brightening Facial scrub kupljen po treći puta jer ovo je zaista jedan krasan piling o kojem možete pročitati više u recenziji, klik na link.
24 Madara

*Madara je u potpunosti prirodna i eko kozmetika s EKOCERT certifikatom nazvana prema misterioznoj biljci slatkog mirisa koja već stoljećima raste kraj mora na sjeveru Latvije. MADARA je odličan izbor jer za svaki proizvod postoji i klinički dokaz djelovanja, a Galium 7 COMPLEX je posebna ANTIAGE formula razvijena u vlastitim laboratorijima. Sedam super zdravih sastojaka u kombinaciji sa sokom breze (bez dodatka vode!). Više o Madara Sculpting ulju možete pročitati u nedavno objavljenoj recenziji, klik na link.
25 Madara

*Madara Superseed Radiant Energy organic facial oil čiju recenziju možete pročitati klikom na ovaj link.
26 John Masters Organics

*John Masters Organics serum za masnu kožu od ekstrakta medvjetke smiruje i vraća ravnotežu u proizvodnji masti žlijezda lojnica (sebuma), ekstrakt vrbine kore djeluje antiseptički i protuupalno, ekstrakt zelenog čaja dodatno djeluje antioksidativno i antibakterijski, dok ekstrakt riže čini kožu mekom i podatnom istovremeno sprečavajući starenje. 
27 Murad 28 Murad

*Murad Skin Perfecting Lotion, nemasni hidratantni losion na bazi vitamina A i ekstrakta algi koji kontrolira masnoću. Murad Hydro-Dynamic® Ultimate Moisture for eyes pruža esencijalne nutrijente potrebne za intenzivnu hidrataciju stanica. Smanjuje bore, zateže i učvršćuje, a koža oko očiju izgleda mlađe i ljepše. Murad Time Release Retinol Concentrate for Deep Wrinkles, koncentrat sa aplikatorom za duboke bore sa inkapsuliranim retinolom, hijaluronskom kiselinom i ceramidima reducira bore za 45% u samo 6 tjedana. Stavlja se isključivo na boru i može se koristiti sa drugim anti-age proizvodima. Aplicira se navečer, prije hidratantne kreme. 
29 Clarins

Clarins krema za ruke koja se također pokazala odličnom i za nokte te Clarins One-Step Facial Cleanser koji je definitivno najtemeljitiji tonik za lice, recenzija uskoro.
30 Neutrogena Artdeco

Neutrogena piling koji sam kupila za probu jer mi je u jednom trenutku bio potreban piling za svakodnevnu upotrebu i ovaj me ugodno iznenadio. Artdeco serum za trepavice kupljen još jednom, recenziju pročitajte klikom na ovaj link.
32 Juvena

*Juvena okoloočna krema koju jedva čekam isprobati.
31 I Love

*I Love… izuzetno mirišljavi proizvodi za njegu tijela.
33 Biotherm

*Biotherm Aquasource super moisturizer

S obzirom da je hidratacija osnovni preduvjet za zdravu kožu, Biotherm je razvio novu hidratizirajuću formulu s izrazito visokim udjelom regenerirajućeg planktona Life Plankton™ i manoze, snažnog hidratacijskog agensa, čije zajedničko djelovanje pridonosi zdravlju kože i zadržava vlagu. Nova formula Aquasource koži omogućuje da tijekom sedam sati zadrži istu razinu vlage kao i netom nakon nanošenja. I nova je formula u obliku iznimno dobro prihvaćene, prozračne gelaste teksture. Ona predstavlja samu bit učinkovite Aquasourceove hidratacije, tako da promjene u formuli nimalo nisu utjecale na legendarnu osvježavajuću teksturu. Recenziju možete pročitati klikom na ovaj link.
34 Dr Hauchka

*Kozmetički brand prirodne kozmetike Dr. Hauschka predstavio je, na događaju održanom u Zagrebu, novu liniju tekućih pudera. Tekući puderi Dr. Hauschka dolaze u četiri prirodne nijanse koji harmoniziraju, pružaju osjećaj ugode i hidratiziraju kožu. Nijanse „01 makadamija“, „02 badem“, „03 kesten“ i „04 lješnjak“ stapaju se s prirodnom bojom kože, prekrivaju manje nepravilnosti, ali istovremeno omogućavaju da njena vitalnost dođe do izražaja.
35 Dr Hauchka

*Dr. Hauschka dezodoransi dolaze u dvije mirisne linije, namijenjene kako ženama tako i muškarcima. Ne sadrže aluminijski klorhidrat ni druge aluminijske spojeve koji inače stežu znojne žlijezde, a zbog svoje roll-on aplikacije ostaju na koži dulje od dezodoransa koji se nanosi u spreju i tako produljuju osjećaj prirodne svježine. Za one koji imaju osjetljiviju kožu i traže dezodorans koji će ih zaštiti od neugodnih mirisa, ali istovremeno i njegovati kožu pazuha tu je Dr. Hauschka Ruža, dok će oni koji traže bezmasnu njegu, svjež miris te su fizički veoma aktivni radije odabrati Dr. Hauschka Kadulju Metvicu.
36 Olival

*Olival micelarna otopina s uljem smilja nježno čisti kožu, uklanja nečistoće i ostatke šminke. Možemo ju koristiti za čišćenje lica i vrata, područja oko očiju, za sve pregibe ili nabore kože, bez narušavanja prirodne ravnoteže i vlažnosti kože. Na koži ostavlja ugodan osjećaj mekoće a koristi se bez ispiranja. Obogaćena je eteričnim uljem smilja.

*Olival CC krema sadrži mineralne pigmente koji se prilagođavaju boji kože i prikrivaju nepravilnosti i crvenilo kože.
Jedinstvena formula obogaćena vitaminima – biotinom(vitamin H),tokoferolom (vitamin E) i pantenolom (vitamin B5)-koži trenutno daje besprijekoran izgled,bez učinka maske. Ulje smilja potiče obnavljanje kože i spreječava nastajnje bora.Krema umiruje,vraća vlažnost,hrani kožu i zamjenjuje korektivni puder. Krema dolazi u dvije nijanse LIGHT i MEDIUM.
37 Olival

*Čarobna suha ulja novost su u njezi kože. Zbog svog sastava ne ostavljaju masni trag i brzo se upijaju u kožu. U njihovoj izradi Olival je koristio ulja lješnjaka, argana, jojobe, makadamije i ruže, sva brzoupijajuća ulja, a doza glamura dobivena je zlatnim česticama. Namijenjena su svim tipovima kože i mogu se koristiti svakodnevno za njegu i hidrataciju lica i tijela, te sjaj i ljepotu kose. Čarobno suho ulje sa zlatnim česticama uz 5 prirodnih ulja daje koži poseban zlatni sjaj, te posebno naglašava njezinu preplanulost. Oba ulja su prekrasnog mirisa pa ih je moguće koristiti na vratu i dekolteu umjesto parfema. 
38 Melvita

*MELVITA je s preciznošću zlatara stvorila iznimno suho ulje L’OR BIO® – ORGANSKO ZLATO. Izabrala je između najdragocjenijih njegujućih organskih ulja te ih udružila u savršenoj sinergiji. Najfinija ulja udružena su u svim nijansama zlata:
– Žuto zlato: arganovo ulje iz Maroka s čudesnim njegujućim svojstvima udruženo je s egzotičnim obnavljajućim kukui uljem iz Indonezije i inca inchi uljem iz Amazonije.
– Crveno zlato: ulje buriti iz Brazila njeguje kožu i pruža zdrav sjaj i izgled kože.
– Bijelo zlato: pracaxi ulje iz Amazonije jača kosu i vraća joj sjaj.

*Izuzetna vodica privlačnog i profinjenog mirisa za potpunu hidrataciju lica ujedinjuje revitalizirajuća i obnavljajuća svojstva cvjetne vodice cvijeta naranče i ekstrakt organske naranče koji omekšava i umiruje kožu.
Njegujuća formula obogaćena je hidratizirajućom hijaluronskom kiselinom iz prirodnog izvora. Koža je trenutno navlažena, zaglađenija i mekša te odlično pripremljena za nanošenje ostalih njegujućih proizvoda i šminke. 70% korisnika je potvrdilo, da je nakon nanošenja koža mekša.

*MELVITINA patentirana formula: inovativna sinergija 3 vrste meda (timijan, akacija i cvijet naranče) za iznimno učinkovito obnavljanje suhe i osjetljive kože. Kompleks s dokazanom trostrukom učinkovitosti opskrbljuje kožu s esencijalnim hranjivim tvarima, obnavlja hidrolipidni zaštitni sloj i pospješuje njen prirodni metabolizam poboljšavajući protok kisika i hranjivih tvari.
Njegujuća krema obogaćena je hranjivim cvjetnim prahom i ublažavajućim uljem nevena za trenutni osjećaj ugode. Osjećaj zatezanja i napetosti trenutno nestaje. Svakodnevnim nanošenjem koža postaje vidljivo mekša i svilenkastija.
Nekomedogena formula.
Dermatološki testirano.
39 Muller

*Le Couvent des Minimes EAU DES MATINES kolekcija koja ujedinjuje citrusne note naranče i limuna, prožete aromatičnim bosiljkom i drvenastim cedrom.
40 L'Oreal Paris

L’Oreal Paris Revitalift krema koju koristim na području vrata koja mi se sviđa svojim finišom ali sa teksturom se nisam našla.Roc

*RoC® Zaglađujući fluid protiv bora SPF 50+ (visoka zaštita od foto-starenja)
Inovacija iz RoC®-a: nova generacija zaštite od sunca kombinira naprednu zaštitu od sunca i anti-age tehnologiju s hijaluronskom kiselinom
• snažna zaštita – blokira preko 95% UVA i UVB zraka
• vidljivo korigira znakove starenja i duboke bore, poboljšava i štiti mladenačku vlažnost kože
 Bore -13,9%
 Fine linije: -12,7%

AKTIVNA MOLEKULA: RoC® Hijaluronska kiselinaNivea

*Nivea noviteti; Cellular linija (dnevna i noćna krema + serum); Protect&Bronze sprej – Prozirno, vodootporno NIVEA SUN Protect& Bronze ulje u spreju sadrži učinkovit sustav UVA/UVB filtera koji pružaju trenutnu zaštitu. Jedinstveni ekstrakt pro-melanina potiče prirodne procese tamnjenja unutar kože dok svilenkasta uljna formula štiti i hidratizira kožu čime se postiže prekrasna i dugotrajna preplanulost; Hlačice za oblikovanje i učvršćivanje uz napomenu da sam ponovno kupila serum i gel koji je prošle godine bio sasvim solidan po pitanju učvršćivanja tonusa kože pa mislim da će djelotvornost biti još bolja uz hlaćice te Mega Strong lak i pjena za kosu.
41 balea

Balea proizvodi koje uvijek obnavljam u svojoj kupaonici, trake za čišćenje mitesera i maska u formi flastera za okoloočno područje.
42 Ziaja

Ziaja kreme za ruke o kojima sam ovisna, odličan omjer cijene i kvalitete.
43 Ziaja

Ziaja gel za tuširanje i losion za tijelo iz linije sa arganovim uljem korektnog omjera cijene i kvalitete.
44 Gillete Venus

Idealna putna britvica koju morate imati ovoga ljeta!
45 ljeto bez omaraca

*Hansaplast program protiv insekata, moj najbolji prijatelj tokom ljetnih mjeseci.
46 feelunique

Figs&Rouge odlična krema za ruke u putnom pakiranju zgodnom za svaku torbicu.
47 Apivita

*Apivita proizvodi za njegu kose, tijela i lica.

*pr uzorci

Tagovi: