Murad Oil-Control Mattifier SPF 15

Već stalni gost moje kupaonice unatrag tri godine upravo je Murad Oil-Control Mattifier koji dolazi u vrlo praktičnoj tubi od 50ml po cijeni od 375kn. Sastav je dostupan klikom na ovaj link.

MURAD Oil-Control Mattifier spf15

Gusta tekstura jednostavno se topi pri nanošenju na kožu licu i jednom kada “sjedne” ne miče se sa lica čitav dan. Naime, ova gusta tekstura ostavlja za sobom izuzetno pouzdan mat finiš koji je najbolja baza za svaki make up. Naime, ova krema ima toliko zanimljivu bogatu teksturu da uz nju osobe sa mješovitom/masnom kožom zaista mogu zanemariti bazu/primer i svaka će tekuća podloga biti postojanija

S ozirom da je naglasak na mat finišu podrazumjeva se da je ova krema namijenjena mješovitoj do masnoj koži i zaista mislim da se normalna i suha koža ne bi našle u ovoj kremi.

Oil-Control Matiffier spf15 Murad Murad matirajuća krema

Kako sam već naglasila ova krema je krasna podloga za make up i ne treba vam baza no ako još dodate adekvatnu bazu višaku sebuma neće biti traga satima, što vjerujem da sve osobe koje imaju mješovitu do masnu kožu žele i vole čuti.

Bitno je spomenuti kako usprkos spf-u kojeg ova krema sadrži nema straha pred kamerom.

Iako je ovo krema koja matira kožu ona ju pri tome ne isušuje već je zapravo jako ugodna i nije mi nikada stvorila neugodne iritacije.

Ovo je krema koju koristim kada želim da mi make up bude postojan tokom čitavog dana neovisno o periodu godine ali je ova krema također meni nužna za one ljetne vrućine kada zaista ništa drugo ne može kontrolirati višak sebuma.

Osim mat finiša ova krema lijepo zagladi površinu kože gdje su nepravilnosti nešto više istaknute te također vizualno sužava pore.

Murad Oil-Control Mattifier

Odličan izbor za sve osobe koje imaju mješovitu do masnu kožu jer mi najbolje znamo koliko nam je bitno imati jednu pozdanu matirajuću kremu pri ruci!

Koja je vaša HG maturajuća krema, ukoliko imate mješovitu do masnu kožu?

Murad

 • Đurđica

  Čini se idealnom sad za toplije dane.
  Btw: ovaj cvjetni aranžmanić u kantici je tako lijep!!

 • crvenkapica

  meni previse matira i jedino mi prolazi samostalno usred ljeta ali tad ima premal spf. puder mi nikako ne ide na nju jer mi se ne zeli “razvuci” nimalo, murad kremica ga totalno fiksira i upija cim nanesem na kozu. jedino bi mozda proslo nanosenje bockalicom ali to ne koristim. moja HG matirajuća krema je Eucerin sun gel krema spf50 koja se insanto upija i srednje hidratizira kožu, a na nju mogu staviti što god želim i ne mastim se dodatno (tek možda malo nakon cca6h ako ne koristim nista drugo matirajuce. Druga kremica za hladnije razdoblje koja matira i koja mi je super je Mad Hippie dnevna krema i Loccitaneovi fluidi/lagane kremice od andelike. Vjerojatno ima jos koja samo se sad ne mogu sjetiti.

  • Murad krema odgovara zaista ekstremno masnoj koži i vjerujem ako tvoja nije u toj fazi da ti nije odgovarala a baš ću isprobati svoj prijedlog Eucerinove, hvala ti ;).

   • crvenkapica

    nema na čemu 🙂
    da, nisam ekstremno masna, zamastim se tek nakon 4-6h ako imam puder koji nisam matirala, a ako nemam onda još i puno kasnije.

Shop now at FOREO for the IRIS