New In #49 /non beauty/

Danas vam donosim nekoliko nekozmetičkih noviteta, malo odjevnih komada, pokoji komad nakita i nešto malo sitnica za dom i moje guštanje. Svi linkovi koji su dostupni biti će objavljeni ispod slike sa web stranice branda a za ostale nelinkane proizvode možete me pitati u komentarima.

Mango ankle boots

Mango gležnjače sa slike sam si željela kupiti još krajem prošle godine ali nigdje nisam naišla na svoj broj. Nedavno sam šetnjom po Arena centru svratila do Mango dućana i svoje veselje ne mogu niti opisati kada sam ugledala nekoliko pari ovih ljepotica i jedan jedini broj 37 i to po extra sniženoj cijeni. Naime, kada sam ih ja gledala bile su snižene sa 600kn na nekih 400kn a ja sam ih sada platila 229kn, ne može biti bolje.

Uglavnom, radi se o gležnjačama u nekoj nude boji koja je zaista odlična za održavanje. Napravljene su od brušene kože a peta im je malo povišena. Jako su udobne jer ja sam ih odmah isti dan nosila i nisu mi stvarale nikakve probleme.

h&m vesta spring 2015 blog

U H&M-u sam naletjela na ovu krasnu vestu koja je dostupna još u sivoj boji. Osim što lijepo izgleda zaista je udobna i vrlo casual te nekako baš u mom stilu.

h&m vesta proljeće 2015 Rib-Knit Jumper 149kn

Zara Cable knit sweater blog

Obožavam Zaru no to već znate jer sam već nebrojeno puta spominjala upravo Zarine komade na svom blogu. Ova vesta je također iz Zare i zapravo sam iznenađena nijansom koju sam odabrala jer ja inače ne nosim ove pastelno roze nijanse ali valjda su detalji presudili.

Zara Cable knit sweater Zara Cable Knit Sweater 299,90kn

Zara checked shirt blog

Zarine košulje ne propuštam pa je tako slučaj i sada. Karirane košulje su nekako uvijek nosive i lijepo se mogu kombinirati tako je ova našla svoj put do moga ormara.

Zara Checked shirt Zara Checked Shirt 299,90kn

Zara striped blouse with embroidered bib blog

Još jedna krasna Zarina košulja koja će biti moja idealna proljetna kombinacija uz bijele starke i traperice.

Zara Striped blouse with embroidered bib Zara Striped Blouse With Embroidered Bib 299,90

Zara Color Block Top blog

Kako volim Zarine košulje tako volim i Zarine bluze. Sigurna sam da ću ovu bluzu zaista maksimalno nositi jer zaista se može lijepo iskombinirati.

Zara Color Block Top Zara Color Block Top 249,90kn

Zara printed t-shirt blog

Majice također imaju prolaz kod mene kada je Zara u pitanju. Naime, uvijek to budu zanimljivi printovi na njima a materijali ugodni, kako odoljeti!?

Zara Printed t-shirt Zara Printed t-shirt 99,90kn

Zara silhouettes print t-shirt blog

Još jedan Zarin zanimljiv print i udobna majica koja se lijepo kombinira u različitim kombinacijama.

Zara Silhouettes print t-shirt Zara Silhouettes Print t-shirt 99,90kn

blog croatia

Svi koji me znaju upoznati su sa tim da ja obožavam leptire, jednostavno ima nešto romantično i zanimljivo u njima. Narukvicu sam kupila na štandu tokom 12 mjeseca prošle godine kada su zadruge koje rade unikatni nakit imale postavljen štand u CC1 East.

Oysho

Oysho nakit je također zanimljiv a još je zanimljiviji kada se tu nađe leptir ili plava boja koja je moja najdraža boja.

h&m biseri ogrlica

H&M me oborio s nogu sa ponudom nakita u zadnje vrijeme pa uključujući ovu gore bisernu ogrlicu pa do naušnica na kraju, sve je kupljeno upravo tamo u rasponu cijena od 80 do 30kn.

h&m black and gold ogrlica h&m blog h&m lančići h&m ogrlica h&m h&m narukvice blue h&m narukvice h&m naušnice Harissa

Harissa dućan često posjećujem jer tamo kupujem začine i čajeve. Njihovu ponudu možete pogledati na njihovoj web stranici (klik na link) koja zaista ima svega ali dućan je taj koji je neodoljivo šarmantan. Uglavnom, često kupujem različite mješavine za dipove i tek nedavno sam otkrila mješavinu za pečeni krumpir koja je fantastična. Uz začine često kupujem i čajeve jer omjer cijene i kvalitete je zaista na nivou a izbor može zadovoljiti i najtežu publiku.

začini Harissa Harissa začini Harissa čajevi Harissa cool mint Harissa Arabian Magic Kuća zelenog čaja

Uz Harissu sve češće sam u posjeti i Kući zelenog čaja koja je također jako zanimljiva svojom ponudom čajeva a susretljivo osoblje će uvijek rado sugerirati te ustupiti uzorak na probu. Cijene su im također korektne a mješavine čajeva prava fantazija. Više o njihovoj ponudi možete pročitati na njihovoj web stranici (klik na link).

kuća zelenog čaja Walnut Kuća zelenog čaja Irish Whiskey Kuća zelenog čaja Bademov kolačić Kuća zelenog čaja Bijeli čaj Kuća zelenog čaja white tea Village Candle

Još jedna Village Candle svijeća te također kupljena na sniženju. Obožavam miris bora jer me nekako podsjeća samo na ugodne stvari i trenutke poput blagdanskog perioda ili pak odlaska na more. Ova svijeća je zaista intenzivnog mirisa i ja ju držim na prozoru dok gori a po gašenju miris je prisutan satima.

Vivre tegle za piće glass jar

Vivre online shop je nešto novo za mene. Imaju zaista zanimljivu ponudu koja dolazi u različitom omjeru cijena. Učestali popusti su još interesantniji. Uglavnom, ove tegle sam si silno željela i napokon mogu uživati u njima. Cijena im je bila oko 20ak kuna po komadu.

Ukoliko vas zanima ovaj web shop možete mi se javiti za preporuku pa pri prvoj kupovini dobivate 40kn popusta a sve što trebate napraviti jest javiti mi svoju mail adresu kojom se planirate prijaviti uz napomenu da se ne prijavljujete prije no što dobijete pozivnicu jer popust tada neće proći.

Russell Hoobs blender Elipso

Za kraj sam ostavila Russell Hobbs 83362 blender koji obožavam. Naime, radi se o blenderu sa kojim za čas imate spreman smoothie koji čak ne trebate niti prelijevati jer sa ovim blederom dobivate dvije boce zapremnine od 600ml. Odličan je za jutranji brzi doručak i ja bi ga zaista svakom toplo preporučila – klik na link za više detalja.

Ovo su bili moji nekozmetički noviteti, nadam se da ste pronašli nešto zanimljivo za sebe te ukoliko imate i vi nekih noviteta za spomenuti ili preporučiti svakako ih ostavite u komentarima.